Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuinafsluiting in padoek plaatsen:

Tuinafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden van de buren met een Padoeken afscheiding met palen en planken. Dit voor 20 meter lang en 2 meter hoog.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinafsluiting in padoek plaatsen uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Nieuwe tuinafsluiting in padoek voor een oppervlakte van 10m en 1m80 Er moet ook een poortje komen .

Houten afsluiting in padouk plaatsen

Een stukje tuinafsluiting uitgevoerd in padoek. Lengte van de wand 4 meter, hoogte ongeveer 2 meter. De houten planken in verticale richting.

Tuinafsluiting voor zijgevel

Ik had graag een vrijblijvende offerte gehad voor een offerte die er als volgt zou uitzien (zie bijlage). Houtsoort: padoek of iroko Totale breedte beschikbaar: 350 cm ongeveer - Poortje: max 100 cm - Panelen daarnaast: 250 - 3 x 14 cm voor de palen (dit is dus in 2 delen, op de foto maar met één deel) De palen mogen op gelijke hoogte komen als de panelen en moeten er dus niet bovenuit steken. Liefst een offerte inclusief plaatsing.

Houten tuinafsluiting

Ik wens een houten tuinwand te plaatsen als afscheiding tussen gemeenschappelijke oprit en onze tuin. Een totale lengte van een 12m met een geïntegreerde elektrische schuifpoort om toegang te verlenen tot dubbele garage. Wij denken aan hardhout (Padoek of alternatief), horizontale latten met tussenruimte (Thermowood of alternatief), geen concept met tuinschermen, wel een volledige houtwand