Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lier:

Verwijderen van boomstronk

Wij zijn bezig een terras aan te leggen en hebben nog een stronk van een boom (levensboom) die een jaar geleden werd weggehaald (diameter is +- 160cm), deze zou dus weg moeten om de grond mooi gelijk te leggen.

Houten tuinafsluiting herstellen

Houten tuinafsluiting herstellen. 6 Houten palen zijn afgebroken juist boven betonnen voet en daardoor ook tussenhangende houten panelen beschadigd.

Tuin omploegen en opnieuw aanleggen

Mijn tuin zou volledig omgeploegd moeten worden, gelijk gemaakt en opnieuw gras zaaien of eventueel gras maten. 10x10m

Nieuwe afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen en eerst het oude hek verwijderen. Nieuwe afsluiting voor 27 lopende meter. Nieuwe afsluiting beige kleur van panelen : houtlook.

Snoeien van struiken, fruitbomen en leiplatanen

Snoeien van bomen en struiken. Groenafval meenemen. Gras behandelen tegen mos.

Houten afsluiting met vlechtwerk plaatsen

wij zouden in de hoek van onze tuin een vlechtwerk van wilg willen plaatsen. De ene zijde is ongeveer 7m, de andere 5m. We zouden een hoogte van 2m willen. Geen oude afsluiting weg te nemen.

Plaatsen afsluiting met bovenbuis

Ik had graag een gaasdraad laten plaatsen met bovenbuis zonder betonplaat van 1,8 meter hoog. Het gaat over een afstand van 60 meter. Er zijn geen hoeken in het stuk.

Haag snoeien

Haag snoeien van 30 meter met één zijde aan de gracht.

Plaatsen betonnen afsluiting en poort

Wij hebben een a-symetrische tuin met een omtrek van ongeveer 27 meter en zouden hier graag betonnen schutsels willen laten zetten en een poort.

Snoeien taxus

Taxushaag van ongeveer 45 lopende meter en 2 meter 20 hoogte in vorm (taps toeplopend naar boven) brengen.