Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Loenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Loenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Loenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Loenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Loenhout:

Gracht bekleden met hardhout

Ik wil graag mijn gracht bekleden met hardhout. De gracht bestaat uit drie stukken een totale lengte van 55 meter.

Houten afsluiting tuin

Ik zou een afsluiting willen laten plaatsen voor mijn tuin bestaande uit betonnen palen met een houten dichte afsluiting. De onderkant moet bestaan uit een betonnen plaat. Nu zijn er 9 panelen van 1.80 breed, en de hoogte ongeveer 1.80 meter.

Afsluiting vervangen door houtpanelen

Ik wil 20 meter afsluiting in rechte lijn tussen oprit van mij en buur vervangen door betonpalen met houtpanelen. Niet overkijk hoogte. Afbraak oude betonnen afsluiting 1 meter hoog.

Tuin: knippen en scheren

Het gras van onze tuin heeft een goede onderhoudsbeurt nodig. 40 vierkante meter