Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Elektrische poort plus omheinig plaatsen

Elektrische poort plus omheining plaatsen: poort van 4,5 m breed 1,80 hoog draaipoort - uitgang ook elektrische poort te plaatsen. Omheining: 5 meter + 10 meter.

Opmetsen van sceptische put

Opmetsen van losgekomen stenen bovenaan in septisch put, aansmeren met mortel. Deksel is te klein nu, moet groter gemaakt worden 60x60 en aangemerkt worden aan niveau vloer.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 12m lang en 1.8m hoog plaatsen. Ik wens geen houten panelen, het moet eenvoudig en strak mogelijk zijn. Latten boven elkaar, zoals blokhutplanken. De palen zouden we liefst in het hout of aluminium hebben.

Draadpanelen plaatsen

Het gaat over de achterzijde van de tuin. Het is ongeveer 22 lopende meter in één rechte lijn (geen hoeken). Voorbereidende werken en grondnivellering wordt door onszelf uitgevoerd. Hoogte paneel: 1.7 of 2.0 meter. Kleur : zwart/anthraciet.

Aanleg van een petanquebaan in tuin

Aanleg van een petanquebaan van 3mx12m. Momenteel is het gewoon een recreatiestuk waar nu gras ligt.

Snoeien klimop

Onze zijgevel is volledig begroeid met klimop. Deze zou terug ingekort moeten worden. Huis is 2 verdiepingen hoog.

Spijlen hekwerk herstellen

Er is een boom op het hekwerk gevallen. Deze boom is al weg maar men moet het hek deels herstellen. Het gaat om een spijlen hekwerk.

Stadstuin heraanleggen

Onze stadstuin volledig leegmaken en heraanleg van 2 terrassen en kunstgras aanleggen. Terrassen: 2 x 6m op 5 m . Nu klinkerterras en de klinkers moeten weggehaald worden en moeten achteraan geplaatst worden. In de plaats komt er dan een nieuwe tegel van 60 cm op 60 cm. Kunstgras voor 40 m².

Nieuwe omheining zetten

Afsluiting van +-8 meter aan achterkant van de tuin met een poortje Afsluiting in hout met hoogte 1m80.

Najaarsonderhoud uitvoeren voor stadstuin

Ik heb een kleine stadstuin met vijvertje, enkele struiken, boom,... Door omstandigheden kan ik deze niet zelf onderhouden. Ik zoek een tuinman om een najaarsonderhoud te doen.