Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Herstelling houten tuinomheining

Stormschade houten tuinomheining: 5 panelen omgevallen

Draadafsluiting plaatsen

40 lopende meter 1.80 hoog en betonplaat vanonder

Draadomheining voor nieuwbouwwoning plaatsen

Tuinomheining plaatsen voor een nieuwbouwwoning: De zijkanten van de tuin omheinen met draadomheining, standaard omheining met betonplaat en bovenbuis. Betonplaat is te bespreken. Het zou voor 20 a 30 meter zijn , enkel zijkanten, want aan de achterzijde van het huis staat al een afsluiting. De hoogte 1.80 meter.

Kunststof afsluiting plaatsen

Verwijderen van een haag , en plaatsen van een omheining . Lengte ongeveer 11. 50 meter - hoogte 1. 80 meter. Een composiet omheining plaatsen. Tussen de buren.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting met gevlochten takken of wilgen. Dit zou voor een recht stuk zijn ongeveer 12 meter. De huidige afsluiting zal weggenomen worden.

Verwijderen van haag

Ik heb een beukenhaag die moet verwijderd worden van ongeveer 35 m lang

Houten tuinomheining plaatsen

Wij willen over een lengte van ongeveer 15 meter een houten omheining plaatsen. De hoogte 1.60 meter. Dit is een recht stuk tussen de buren.

Bamboe verwijderen

Wij wonen sedert oktober 2017 in een huurhuis. De eigenaar/verhuurder van het huis heeft echter een strook woekerende bamboe laten groeien en nu zitten wij met het euvel opgescheept. Het is een strook van ongeveer 1meter breed, op 6 meter lang, maar hier en daar komen al scheuten op door het gras. Om erger te voorkomen denken we dat de bamboe verwijderen en vervangen door een niet-woekerende bamboe beter is. Kunnen jullie een offerte geven aub voor het verwijderen van deze strook bamboe in onze tuin? De tuin is toegankelijk langs de zijkant met bv bobcat.

Houten afsluiting plaatsen

Vakman voor tuinwand in Padouk over een lengte van 15 meter en een hoogte van 1. 80 m. Afwerking langs 'onze' kant is voldoende. Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren

Vlakke betonnen afsluiting plaatsen

Het dient eigenlijk om een aarde vak te omheinen. De lengte is ongeveer 8/9 meter. Hoogte is maximum 80 cm. Op dit vak willen we nadien grind leggen zodat het een verhoogd terras kan worden. 1 lange en 1 korte kan zijn reeds afgeschermd door een muur.