Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Zwembad dichtmaken en terras plaatsen

Zwembad dichtmaken en een betonnen of houten vloer plaatsen. Zwembad van 5.5m x 11m. Moet een gat van 5.0 m bij 11 meter overbruggen.

Draadafsluiting plaatsen

2 tuinpoortjes met slot (sleutelplan) en 2 stukken draad 1m60 met bovenbuis.Lengte ongeveer 20m. Beide in zwarte kleur. Zonder betonplaat. Geen oude tuinafsluiting wegnemen er staat niks.

Tuin afsluiten met houten schuttingen en draadpanelen

Mijn tuin is 34 meter lang. Ik wil de eerste 10 meter houten schuttingen plaatsen en daarna 24 meter draad, 3D panelen. Langs de achterzijde zou er nog 5 meter houten schuttingen moeten komen. Enkel langs de linker en achterzijde moet er gewerkt worden.

Houten schutting plaatsen in de tuin

Graag wil ik een houten schutting laten plaatsen van 4.20 m. Horizontaal bankirai hout, zo dun mogelijk, waarbij de tussenpalen enkel aan de achterkant zichtbaar zijn. Hout nog niet aangekocht.

Houten afsluiting of steenkorven plaatsen

Het gaat om een tuinscherm tussen twee tuinen (buren). We hebben nu met Thermowood gewerkt maar de palen zijn gerot en tuinscherm is bij storm stukgewaaid. Dus nu best werken met houten palen in ijzeren schoen en/of met steenkorven of een mix. Het gaat om ongeveer 8 m

Verwijderen van boom en plaatsen afsluiting

Verwijdering omgewaaide boom en plaatsing van nieuwe afsluiting. Afsluiting : jaren 70, groene draad met betonnen plaat. Vervangen draadafsluiting met paal. Lengte : 7à8 m Hoogte: 1m50

Houten afsluiting zetten

Kippen ren omheining van L : 300 cm, B : 230 cm en H : 120 cm waar nog een kippenhok in komt.

Vijver onderhoud en nieuwe pomp plaatsen

Ik wil een vijver van 25 m³ met geblokkeerde pomp laten onderhouden. Men zal ook een nieuwe pomp moeten plaatsen.

Voortuin bedrijfspand aanleggen

Bestaande gras verwijderen en nieuwe tuin aanleggen met folie en grind - 60m² ongeveer.

Plaatsen houten tuinschermen

Afbraak van 4 houten tuinschermen die te veel overhellen en vervangen door 9 nieuwe houten tuinschermen. Ten gevolge stormschade geen bestek voor de verzekering.