Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Opvullen vijver

Kleine vijver van 2m x 3m x 1.5m in omheind tuintje van gelijkvloers appartement opvullen met teelaarde. Er zit dikke folie in die er uit moet en een filterbak. Folie zit tegen houten platen. Folieafval verwijderen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Tokio van 2.4m x 1.8m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook voorzien te worden. Dakgoten plaatsen.

Tuinschutting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 10m x 1.8m plaatsen. Graag onderhoudsvriendelijk hout. Met betonnen onderplaat en betonnen palen. Momenteel staat er een muur die reeds afgebroken word.

Plaatsen betonnen schutting met structuur

Ik zoek iemand die een beton schutting met structuur kan plaatsen ongeveer 19 meter lang. De schutting mag zo’n 2 meter boven de grond steken. Mijn houten schutting moet afgebroken worden en de klimop die erachter groeit zou definitief verwijderd moeten worden.

Aanleggen vlonderpad

Ik wil een vlonderpad laten aanleggen achteraan in tuin dat uitmondt in een platform waarop tuinmeubilair kan gezet worden. Stiltehoek creëren van 10m2. Materiaal: hout

Basktenen muur afbreken en nieuwe tuinschutting plaatsen

We hebben een oude tuinmuur van ongeveer 1.5 meter hoog en 8 meter breed. Deze is versleten en zou moeten worden afgebroken. In de plaats moet een schutting komen, liefst kunststof.

Verwijderen van klimop van een hoge muur

Klimop verwijderen. Muur van ong. 10m hoog en 5-6m breed. Begint al te groeien tot in de dakgoot van de buren.

Graszoden laten aanleggen

Plaatsen van graszoden/-matten in onze tuin. Het betreft een perceel van 4.2m op 10.5m (om en bij de 44m²) waarvan 1 strook van ongeveer 1.5m breedte voortdurend in de schaduw ligt. De oude gazon werd reeds verwijderd en de ondergrond omgespit. We hebben nog een aantal zakken grond voorradig om te verspreiden. Let wel; voor aanvoer van materialen is onze tuin enkel bereikbaar via een deur met standaard afmetingen in de garage achteraan de tuin.

Betonnen tuinmuur verhogen

Gezien onze buur de tuin heeft opgehoogd, stadstuin, is de betonnen muur die ons scheidt te laag en hebben we ongewenste inkijk en geluid De huidige betonnen muur is langs onze 1m40 hoog. We wensen deze op te trekken tot 2m of 2m10. De muur is 7 m lang. Betonnen muur, steenkorven of hout.

Elektrische poort plus omheinig plaatsen

Elektrische poort plus omheining plaatsen: poort van 4,5 m breed 1,80 hoog draaipoort - uitgang ook elektrische poort te plaatsen. Omheining: 5 meter + 10 meter.