Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Verwilderde tuin opkuisen

Tuin is erg verwilderd en moet helemaal ontdaan worden van onkruid dat overgroeid bij de buren - ongeveer 4 op 6 meter

Klimop verwijderen

Ik zou klimop willen laten verwijderen.

Tuin en terras heraanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die de overgang van ons terras naar de rest van de tuin zou kunnen aanleggen. Er zit daar een hoogteverschil van ruim een meter en we zoeken een manier om dit mooi in te werken. Verder willen we ook graag een nieuwe tuinmuur en een tuinhuis.

Betonnen tuinafsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting zetten. Dient in U-vorm geplaatst te worden over 2x5 m en 1x 4m. Er staat een draad van de buren, daar moet die tegenaan staan. Maximum 2m in hoogte. Betonplaten met of zonder structuur (houtlook, stenen,...),

Tuinomheining in composiet plaatsen

Ik zou graag mijn tuin omheinen voor meer privacy. Er is een muur rond onze tuin maar deze is niet hoog genoeg. Onze tuin is 13×7. Omheining in composiet materiaal.

Tuin heraanleggen

Het belangrijkste dat moet gebeuren, is een verhoog plaatsen met trappen. Grond gelijk trekken en grasmatten plaatsen en een omheining plaatsen.

Tuinonderhoud uitvoeren

Mijn tuin is 8x8 m. Ik zou graag iemand willen hebben om verschillende struiken weg te doen en te helpen om te tuin eenvoudiger te maken . Gazon te vernieuwen . Daarna zou ik graag iemand hebben om de tuin te onderhouden .

Zwembad dichtmaken en terras plaatsen

Zwembad dichtmaken en een betonnen of houten vloer plaatsen. Zwembad van 5.5m x 11m. Moet een gat van 5.0 m bij 11 meter overbruggen.

Draadafsluiting plaatsen

2 tuinpoortjes met slot (sleutelplan) en 2 stukken draad 1m60 met bovenbuis.Lengte ongeveer 20m. Beide in zwarte kleur. Zonder betonplaat. Geen oude tuinafsluiting wegnemen er staat niks.

Tuin afsluiten met houten schuttingen en draadpanelen

Mijn tuin is 34 meter lang. Ik wil de eerste 10 meter houten schuttingen plaatsen en daarna 24 meter draad, 3D panelen. Langs de achterzijde zou er nog 5 meter houten schuttingen moeten komen. Enkel langs de linker en achterzijde moet er gewerkt worden.