Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mechelen:

Najaarsonderhoud uitvoeren voor stadstuin

Ik heb een kleine stadstuin met vijvertje, enkele struiken, boom,... Door omstandigheden kan ik deze niet zelf onderhouden. Ik zoek een tuinman om een najaarsonderhoud te doen.

Tuinomheining zetten

Betreft rijwoning : Tuinomheining in zwarte draad met betonplaat onderaan en een bovenbuis , dit voor een hoogte van 2 meter over een lengte van ongeveer 22 meter diep. Grond dient eerst ontdaan te worden van dikke klimop wortels en afbraak van 1 betonplaat.

Wei nivelleren en inzaaien

Het betreft een weiland van 4000 vierkante meter dat genivelleerd moet worden en terug ingezaaid met gazonzaad. Het is niet de bedoeld om deze met de laser gelijk te trekken. Vlak voor het oog en gemakkelijk af te rijden met een zitmaaier.

Verwilderde tuin opkuisen

Tuin is erg verwilderd en moet helemaal ontdaan worden van onkruid dat overgroeid bij de buren - ongeveer 4 op 6 meter

Klimop verwijderen

Ik zou klimop willen laten verwijderen.

Tuin en terras heraanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die de overgang van ons terras naar de rest van de tuin zou kunnen aanleggen. Er zit daar een hoogteverschil van ruim een meter en we zoeken een manier om dit mooi in te werken. Verder willen we ook graag een nieuwe tuinmuur en een tuinhuis.

Betonnen tuinafsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting zetten. Dient in U-vorm geplaatst te worden over 2x5 m en 1x 4m. Er staat een draad van de buren, daar moet die tegenaan staan. Maximum 2m in hoogte. Betonplaten met of zonder structuur (houtlook, stenen,...),

Tuinomheining in composiet plaatsen

Ik zou graag mijn tuin omheinen voor meer privacy. Er is een muur rond onze tuin maar deze is niet hoog genoeg. Onze tuin is 13×7. Omheining in composiet materiaal.

Tuin heraanleggen

Het belangrijkste dat moet gebeuren, is een verhoog plaatsen met trappen. Grond gelijk trekken en grasmatten plaatsen en een omheining plaatsen.

Tuinonderhoud uitvoeren

Mijn tuin is 8x8 m. Ik zou graag iemand willen hebben om verschillende struiken weg te doen en te helpen om te tuin eenvoudiger te maken . Gazon te vernieuwen . Daarna zou ik graag iemand hebben om de tuin te onderhouden .