Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor nieuwe omheining zetten:

Nieuwe omheining zetten

Afsluiting van +-8 meter aan achterkant van de tuin met een poortje Afsluiting in hout met hoogte 1m80.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe omheining zetten uit heel België:

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.

Houten tand en groef afsluiting plaatsen

Oude omheining afbreken ( draad omheining)+ meenemen als dat mogelijk is (geen vereiste). Nieuwe omheining zetten met houten palen met bodemplaat en houten latten tand groef geïmpregneerd, Hoogte van grond tot bovenkant = 2meter. Het gaat om 2x 20m.

Betonnen afsluiting zetten

Ik zou graag een standaard grijze betonnen omheining van 2 meter hoog en 25 meter lang willen laten plaatsen. Er zal wel nog een versleten Haag weggenomen moeten worden.

Composiet afsluiting zetten

Wij hebben een oude versleten omheining van betonnen palen met draad en 1 betonnen plank in de grond, deze moet er volledig uit en we hadden graag een offerte voor een composieten schutting over een lengte van ongeveer 20 meter. Tussen onze grond en die van de buren zit er een hoogteverschil van ongeveer 30 cm.

Houten tuinafsluiting zetten

Wij hadden graag onze tuinafsluiting afgewerkt. Toen we het huis kochten was een groot stuk omheind, maar door verbouwingen rest er nu nog een stuk van +/- 7,5 meter dat niet mee omheind werd. Dat willen we nu afwerken. Betreft houten afsluiting met betonnen palen en een betonnen ondersteen. De laatste paal van de bestaande omheining is helaas niet geschikt om een paneel in te schuiven, dus deze moet ook vervangen worden!

Afsluiting zetten

Omheining plaatsen achter carport en rondom tuin. Het gaat om 4 stukken van in totaal 43 meter en een poort erbij. Graag een afsluiting in draadpanelen met een standaardhoogte. Het is een nieuwbouw, dus geen oude omheining om weg te nemen.

Houten afsluiting zetten

Ik wil graag mijn bestaande omheining laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Verwijderen van de bestaande omheining. Leveren en plaatsen van betonpalen. Betonplaten onderste rij en bovenste rijen houten planken. Hoogte van de omheining tussen 1 meter en 1.5 meter. 50 a 60 meter te plaatsen.

Omheining + poort plaatsen

Naast mijn tuinhuisje dient een kleine zone omheind te worden met een poort. Alles op 1,7 of 1,8 m hoogte en totale breedte is 2,82 m. De poort zou 1 meter moeten zijn en overige 1,82 meter de omheining. Wel dienen er enkele klinkers uitgebroken te worden om de palen vast te kunnen zetten.