Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Merksem:

Onderhoud voortuin

Als Syndicus zijnde, zoeken we een tuinman voor onze oprit (voortuin). Zou eigenlijk gaan om onkruid uit te doen, haag snoeien, grind leggen en dergelijke zaken.

Bamboe verwijderen en nieuwe afsluiting plaatsen

Graag willen we onze bamboe laten verwijderen. Bamboe staat op een oppervlakte van pakweg 4 m². Daarna willen we een alternatief om de inkijk te beperken. We denken aan leilinde.

Draadafsluiting zetten

We hebben een draadomheining nodig van 16m lang en 2m hoog. Hierbij willen we ook lamellen of heidematten gebruiken voor de privacy. Kunnen jullie ook de bestaande betonplaten afbreken en meenemen?

Nieuwe afsluiting plaatsen

Het gaat hier over een tuin die omheind moet worden en het is 18 lopende meter in totaal. Betonplaten zonder structuur met egale betonlook, houten panelen of planken. Oude afsluiting dient ook weggenomen te worden.

Geluidswerende schermen te plaatsen

Het betreft een tuinafsluiting van +/- 25 m lang en 2,60 m hoog. Tuinschermen of plankenwand in hardhout. Oude afsluiting zal weggenomen worden.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Momenteel bestaat de afrastering uit herras draad. Het gaat over +- 13 meter langs beide kanten, dus +- 26 lopende meter. Vernieuwen van afsluiting. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Betonnen afsluiting vervangen

Huidige betonnen afsluiting hangt volledig scheef dus moet rechtgezet worden of verwijderd en vervangen. Lengte 15m .

Chape in tuin leggen

Vanwege het vele onkruid in mijn tuin overweeg ik om deze dicht te leggen met keramische tegels. Hiervoor moet men eerst een chape moeten worden gelegd. Gaat om zo een 68 m².

Bamboe verwijderen en grond egaliseren

Een zou een bamboe verwijderd moeten worden samen de uitgroeide wortels een oppervlakte van 1m70 op 2m50. Nadien extra potgrond en egaliseren.

Vernieuwen van schutting

Ons schutting is voor de helft weggeblazen. We zouden graag een volledig nieuwe schutting laten plaatsen. We hebben voor de verzekering ook een offerte nodig van de firma die de schutting zal plaatsen aangezien dit betaald wordt via de verzekering. Houten planken. Ongeveer 6 m langs 1 kant. Hoogte 1m80.