Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Merksem:

Tuinhuis Rimini plaatsen

Tuinhuis Rimini van 2.6m x 2.6m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook nog voorzien te worden. Dakgoten plaatsen. Aparte vloer plaatsen.

Betonnen ondergrond voorzien en tuinhuis monteren

Graag willen wij ons tuinhuis Rimini (260 x 200) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien, alsook dakgoten. Huidig tuinhuis zou ook afgebroken moeten worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil tuinafsluiting laten zetten. Panelen op beton en betonnen palen. Afmeting tuin is 17,5 meter op 5 meter.

Plaatsen van tuinafsluiting

Huidige betonnen tuinafsluiting verwijderen. Nieuwe houten tuinafsluiting van 13m x 1.8m + 6m x 1.8m plaatsen met betonnen onderplaat en palen.

Stuk grond waterpas leggen

Stuk grond van 15 vierkante meter loodrecht te maken in mijn tuin mits deze niet gelijk is,is voor een opzetzwembad op te zetten.

Ondergrond leggen voor kunstgras

Ik zoek iemand die ondergrond ( stabilise / granulaat / wit zand ) of wat nodig zou zijn om nadien kunstgras te leggen het gaat om een stuk van 6 x 6 meter ( 36m2 ) Er dient niets uit ge-graaft te worden de boord stenen zijn ook reeds geplaatst

Grasmatten, stuk tegels en boordsteen aanleggen

Aanleg van grasmatten voor een oppervlakte van ongeveer 40m², een rij tegels bijleggen ongeveer 4 - 5 grote tegel van 60x60 in natuursteen. Overtollige grond verwijderen. Als laatste zou ik een boordsteen willen leggen van ongeveer 20 à 30 cm hoog tegen mijn omheining voor een oppervlakte van 8 à 10m².

Tuin egaliseren en ophogen

Ik wil kleine tuin ongeveer 6 * 7 m laten egaliseren / ophogen plus opnieuw zaaien.

Oude tuinhuis afbreken en tuinhuis plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis willen laten plaatsen (palladium 244x183cm). Maar eerst zou mijn oud tuinhuis moeten worden afgebroken en afval wegvoeren. Ook had ik graag dat het bestaand stopcontact en verlichting in het nieuwe tuinhuis terug wordt geplaatst. De ondergrond is in orde om nieuw tuinhuis op te plaatsen. Kunnen jullie al deze werken uitvoeren? ( afbreken, wegvoeren, plaatsen en elektriciteit).

Tuinschermen plaatsen

6 Houten tuinpanelen en 9 houten palen plaatsen. Geschroefde, gebogen bankirai panelen. Opening tussen gevel en bestaande afsluiting is ongeveer 4m. 1 Paal kan in de gevel vastgemaakt worden, de andere moet vast geankerd worden in beton.