Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Merksplas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Merksplas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Merksplas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Merksplas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Merksplas:

Draadafsluiting plaatsen

Afmetingen 12 m ,hoek,21 m,hoek,57 m,hoek,22 m,hoek,11 m met poortje. (Eventueel nog een keer 17 meter met poortje. De omheining moet minstens 1,80m hoog zijn,en kleine honden mogen niet door de gaten kunnen.. Oude afsluiting zal weggehaald zijn.

Grasmatten leggen

Grasmatten laten leggen. oppervlakte 40 m². Momenteel ligt er al zwart zand op het stuk grond.

Verwilderde tuin laten omploegen

Wij kochten enige tijd geleden een huis met grote verwilderde tuin (perceel is 2900 m²) aan. De meeste bomen werden reeds geveld. Wij zoeken iemand die de stammen er kan uithalen/ kan bosfrezen en onze tuin kan omploegen. Het gaat om ongeveer 50-70 stronken.

Tuinafscheiding met automatische poorten

Ik wil mijn oprit en een stukje tuin afschermen door middel van een (houten) tuinafscheiding. In het stukje naar de tuin zou een tuindeur moeten komen. In het stuk van de oprit zou ik graag 2 (automatische?) poorten naast elkaar hebben. Als deze dicht zijn zou dit wel een mooi geheel moeten vormen met de rest van de afsluiting. Graag vrijblijvende prijsofferte (best na bezoek).

Afsluiting plaatsen met betonplaten

Wij hebben een openstaande bebouwing, aan de zijkanten van de woning hebben wij afsluiting staan, maar willen graag de voorkant afsluiten, wij hebben de draad en de poort, alleen zou deze geplaatst moeten worden, liefst met betonplaten (dit hebben wij zelf niet) graag zouden wij dit zo snel mogelijk gedaan krijgen ( het is ongeveer 10,5 m dat geplaatst zou moeten worden).

Afsluiting in beton met hout

Graag had ik voor volgende afsluiting een prijs willen weten. Afsluiting met onderaan betonplaat, zwarte draad en bovenbuis. Stuk achter +-16m op +-2m hoog met een hoek naar voor van +-11m +-2m hoog.

Beste, Vanaf volgende zomer willen wij ...

Beste, Vanaf volgende zomer willen wij starten met de aanleg van onze tuin en oprit. Voor het ontwerp zijn wij op zoek naar een tuinarchitect/ontwerper. Ik had graag een prijsindicatie voor het opstellen van het ontwerp (erelonen)want we hebben daar geen enkel idee van. Qua bouwstijl hebben wij een pastorie/herenhuisstijl,nieuwbouw HOB grondoppervlakte is 550 m2

afgraven, nivelleren en terug aanleggen ...

afgraven, nivelleren en terug aanleggen van bestaande asseweg.