Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Niel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Niel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Niel:

Tuinafsluiting en poort plaatsen

Levering + plaatsing tuin omheining hout/ beton, omheining lengte (zijkant tuin) 18m lang standaard hoogte 1m80. Indien ook poorten mogelijk zijn: bijkomende offerte voor aansluitende omheining lengte (achterkant tuin) 6m lang hoogte 1m50 en hier wil ik een poort hebben met doorgang van minstens 4m. Eventueel met aparte panelen om een harmonica poort te hebben. Dit idee omdat ik de poortpanelen naar buiten wil laten opengaan en niet te ver over de baan te gaan (zit op 1m van brandweg).

Kunstgras laten leggen

Wij hebben nu gras in onze tuin maar zouden dit graag willen omzetten naar een kunstgras die mooi oogt. De tuin is : - 4M10 breed ongeveer ( er moeten eerst afwerkingsplaten komen voor exacte afmeting) - ongeveer 16M diep

Kunststof afsluiting en poort plaatsen

Straatkant : 31m80 met poortje (voor auto) inverwerkt. Achterkant breedte 4M40 (poort mogelijk?) Kant buren: 19M diep

Plaatsen tuinafsluiting

Houten tuinafsluiting van ongeveer 10m lang en 2m hoog. Vernieuwen.

Composiet afsluiting plaatsen

Een omheining voorzien van betonplaat met wisselde hoogte. Lengte 1: 24m (waarvan 9,25m met een hoogte van 2m, 14,75m op een hoogte van 1,80m. Lengte 2: 6,04m hoogte 2m voorzien van een poort. Lengte 3: 12,78m waarvan 1,80 op een hoogte van 2m rest op 1,80m. Lengte 4: ± 5m op een hoogte van 2m (deze moet aansluiten op paal lengte 1 (9,25m)) Man gaat oude omheining zelf weghalen.

Geluidswerende afsluiting plaatsen

Mijn achtertuin is afgesloten met Bekaertdraad en poorten, meer dan 20 meter. Gezien mijn tuin naast drukke weg ligt wens ik geluidswerende schermen of dergelijke plaatsen

Houten afsluiting plaatsen

Lopende lengte ongeveer 30m. Er wordt ook een poort gevraagd voor achteruitgang van 1m breedte. Omheining moet rondom tuin geplaatst worden alsook op verhoogd terras vanachter. Zitten met een hoogteverschil. Tuin loopt niet recht maar naar boven richting verhoogd terras. Tuinschermen of plankenwand in hardhout.

Betonplaten afbreken en terug plaatsen

Afbreken (en afvoeren) van ongeveer 25 meter betonplaten en opnieuw betonplaten plaatsen over een lengte van ongeveer 25 meter en hoogte 2 meter. Graag voorstel voor gewone betonplaten, maar ook een extra voorstel voor betonplaten met een motief/tekening in of die eventueel wit geverfd kunnen worden. Soorten materiaal te bespreken.

Draadomheining herstellen en tuin aanleggen

Herstellen van een omheining van een nieuwbouw, de lengte is 13 meter en de hoogte is 1.80 meter. Het is een draadomheining die is losgekomen. Liefst niet meer met een muurlat, maar door een extra paal te bevestigen tussen de gevel en het begin van de omheining. Dit wil dan wel zeggen dat de eerste betonplaat korter moet en er een put moet komen voor de extra paal. Ook de tuin van 6 x 13 meter aanleggen.

Houten tuinschermen plaatsen tussen buren

Graag hadden wij houten schermen laten plaatsen over een lengte van ongeveer 12 meter tussen ons en de buren.