Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor geluidswerende afsluiting plaatsen:

Geluidswerende afsluiting plaatsen

Mijn achtertuin is afgesloten met Bekaertdraad en poorten, meer dan 20 meter. Gezien mijn tuin naast drukke weg ligt wens ik geluidswerende schermen of dergelijke plaatsen
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidswerende afsluiting plaatsen uit heel België:

Plaatsen van een geluidswerende omheining

Wij wonen in een alleenstaand huis met aanpalend onze buren. Hiervoor willen wij voor zo een 10 à 15 lopende meter een geluidswerende afsluiting plaatsen.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.

Geluidswerende schermen te plaatsen

Het betreft een tuinafsluiting van +/- 25 m lang en 2,60 m hoog. Tuinschermen of plankenwand in hardhout. Oude afsluiting zal weggenomen worden.

Geluidswerende afsluiting plaatsen

We hebben een geluidswerende afsluiting nodig tussen onze parking en de tuin van de buren. Aflsuiting : 36 m , en hoogte van 2 m.

Houten afsluiting zetten

Vakman voor het plaatsen van 12 meter geluidswerende of absorberende tuinschermen om de buren minder te horen. Moet tegen de haag gezet worden.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van 30 m geluidswerende tuinafsluiting langs een drukke straatkrant. Er staat nu een groene Bekaertdraad op betonplaten rond onze kontwilgen die op de scheidingslijn staan. Houten afsluiting, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.