Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor kunststof afsluiting en poort plaatsen:

Kunststof afsluiting en poort plaatsen

Straatkant : 31m80 met poortje (voor auto) inverwerkt. Achterkant breedte 4M40 (poort mogelijk?) Kant buren: 19M diep
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof afsluiting en poort plaatsen uit heel België:

Afsluiting in kunststof zetten

Wij zijn voor ons appartementsgebouw op zoek naar een bedrijf dat een scheidingswand kan plaatsen met I-profielen in de grond (los van de scheidingsmuur van de buur). Afmetingen kan ik opmeten en het materiaal nog niet beslist, we willen enkel geen hout of iets anders waar onderhoud aan is!

Kunststof afsluiting zetten

kunststofafsluiting over een lengte van ongeveer 35 meter geplaatst met betonnen onderplaat en in grijze kleur

Kunststof afsluiting plaatsen

Bedoeling om aan zijkant van de woning een lengte van 4m af te sluiten voor de straatkant met mogelijkheid nog toegang: poortje = +/-1m . Ongeveer 7m draad (Kunststof) Aan de andere kant van de woning eveneens een miniem gedeelte (4m en daar zit al een poort in) afsluiting gecombineerd met bv: een draadafsluiting die door de tuin loopt.

Afsluiting tussen 2 opritten plaatsen

Afsluiting voor 25 meter langs de oprit, ongeveer 2 meter hoog. Materiaal: hout of kunststof, dichte wand. De oude betonnen platen moeten verwijderd worden (zal ik mss zelf doen).

Kunststof afsluiting plaatsen

Het plaatsen van een afsluiting van (maximum) 30 meter. De afsluiting moet stevig zijn gezien de wind er steeds aan kan en geen inkijk. hoogte: 1,80

Kunststof afsluiting plaatsen

De afstand links van mijn huis is ongeveer 9 meter en daar zou een poort in verwerkt moeten worden met twee deuren die opengaan opdat voertuigen die werken in de tuin moeten uitvoeren erdoor kunnen geraken. De afstand rechts is ongeveer 15 meter en daar is geen opening nodig (is scheiding tussen mijn terrein en een veld dat nu door iemand gebruikt wordt als stockageplaats voor hout. Alle opties zijn open.

Kunststof afsluiting plaatsen

Graag afsluiting in PVC wit te zetten. Lengte 12 m, hoogte ± 1 m Omheining in type picket fence.

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².