Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostmalle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostmalle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostmalle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostmalle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostmalle:

Afzagen van een vijftiental hoge berken bomen + volledige opkuis

Een rij hoge berken bomen laten afzagen op een hoogte van ongeveer 2 meter om schade voor toekomstige stormen voor te blijven en volledige opkuis en meename van het achtergebleven materiaal.

Afsluiting plaatsen in steenkorven

Plaatsen van een afsluiting in steenkorven. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15m Omschrijving van de gewenste opbouw, formaten en invulling : graag volledige korven 1m80 hoog nog 20 cm diep. Vulling van grijze stenen.

Afsluiting van beton/hout

Graag offerte hout/beton omheining 50 meter met 1 hoek. Hoogte : 2 meter. Dit gaat om een scheiding met de buren.

Afwerken waterkant beek met hout

De beek langs de straat is ongeveer een 15 meter lang. Graag zou ik langs mijn perceel de beek laten afwerken met hout.

Graszoden aanleggen-oude gras verwijderen

Graag had ik een offerte voor het leggen van graszoden. Zijnde 5,5 m op 6,5 meter. Het oude gras dient ook verwijderd te worden. Misschien is het best dat u eerst even langskomt om de situatie te bekijken.

Houten hek + poortje plaatsen

Ik zou graag een houten hek + poortje (+/-100 cm breed) laten plaatsen. Het hek mag van geïmpregneerde teak zijn en moet een hoogte hebben van 120 cm. Het hek + poortje moet geplaatst worden tussen 2 huizen op een aarden ondergrond, het poortje komt boven een beklinkerd pad van ong. 100 cm breed. Zie bijgevoegde foto als voorbeeld. De totale breedte tussen de 2 huizen is ongeveer 860 cm.

Zijpad naar tuin betegelen

Ik heb een tuinpad naar de tuin die ik betegeld wil hebben, liefst zo goedkoop mogelijk, ongeveer 12 m bij 3m, maar dit is een ruwe schatting!

Afsluiting plaatsen voor terras

Tussen 2 terrassen zou een houten afsluiting geplaatst moeten worden van 3 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. Beide terrassen zijn reeds aangelegd met betonklinkers.

Maaien van gras en onderhoud van tuin

Het maaien van het gras, snoeien van de haag rondom, onkruid oprit en maaien van het gras aan de straatzijde