Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Poppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Poppel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Poppel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Poppel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Poppel:

Sierhekwerk plaatsen

Ik wil graag eerst een afspraak met een expert maken. Volgens mij 25 meter één zijde + poort plaatsen.

Tuin onderhouden

Het snoeien van de hagen en planten en verder jaarlijks onderhoud.

Tuin periodiek onderhouden

Wij zijn regelmatig in Frankrijk. Het zou prettig zijn om een tuinman te hebben die eens in de zoveel maanden de tuin zou onderhouden tijdens onze afwezigheid. Maaien en snoeien zijn de werkzaamheden. Niet veel werk, wel prettig als het wordt gedaan. Tuin : 200 m²

Vast tuinonderhoud uitvoeren

ik wil graag een tuinman voor 1 keer per maand. De tuin is ongeveer 300-500 m2.

Tuinonderhoud uitvoeren voor een aantal keren per jaar

Een aantal keren per jaar groot onderhoud doen in de tuin We maaien zelf Ca 2000 m² De hagen snoeien Onkruid trekken Tennisveld onderhouden

Houten afsluiting op betonplaat plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Een houten afsluiting op betonplaat van 60 meter diep en 23 meter breedte . Panelen ofwel tussen betonpalen ofwel tussen houten palen.