Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Ranst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Ranst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Ranst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Ranst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Ranst:

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 25m x 1.8-2m en 5-6m x 1.8-2m plaatsen. Graag betonplaten met houtstructuur.

Haag snoeien

Verwilderde ligusterhaag terugsnoeien. Totaal 30m lengte, waarvan zeker helft teveel doorgeschoten over aantal jaren, hoogte ong 3meter, ook stuk in te korten tot ong 2,5m. Eenzijdig aan straatkant te snoeien. Incl afvoer snoei.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen of houten of composiet tuinafsluiting van 12m plaatsen. Het betreft minstens 1 kant van de tuin gedeeld met de buren, afhankelijk van prijs kan het nog meer zijn. Aan buren hun kant zal schutting 'kaal' blijven. Graag bij ons wel klimplanten bevestigen. Graag 'kijkopening' voor hond op 1 plaats. Momenteel Heras hek met oudere klimop, deze ook verwijderen en afvoeren.

Houten tuinafsluiting plaatsen

2 Rijen coniferen van 12-15m lang uithalen. Houten tuinafsluiting met betonnen onderplaat en betonnen palen met dubbel poortje plaatsen.

Draadpanelen en poort plaatsen

Ik heb een klein bosje gekocht van 2336 m². Ik zou deze willen omheinen zodat ook kleine honden niet kunnen ontsnappen langs onder. Het zou dus ook een stuk in de grond moeten bevestigd worden en graag met een hoogte van 1, 50 meter ongeveer. Alsook wens ik een poortje waar ik door kan met de auto. Dit hoeft niet elektrisch te zijn, wel in twee delen.

Metalen inbouwzwembad plaatsen

Wij hebben een zelfbouwpakket voor een metalen inbouwzwembad gekocht, maar de plaatsing lukt ons niet. Het beton is al gestort, maar de metalen wand (ovalen bad van 8m op 4m) moet nog geplaatst worden alsook de leidingen, skimmer, bodemput, liner...

Oud tuinhuis afbreken en nieuw plaatsen

Ik wil graag mijn huidig tuinhuis laten afbreken en ook een nieuw tuinhuis laten plaatsen. Er is eveneens elektriciteit aanwezig in het tuinhuis. Het tuinhuis is gedeeltelijk half open. Er is een deel voorzien als zitgedeelte dewelke is overdekt met daarnaast een klein tuinhuis.

Houten afsluiting plaatsen en oude omheining verwijderen

Tuinomheining 1 stuk 20 m 1 stuk 15 m . De hoogte 2.20 meter. In thermowood af te sluiten. Er zou ook een omheining moeten verwijderd worden.

Composiet afsluiting plaatsen

Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Het gaat over ongeveer 20 meter omheining langs de straatkant.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: lengte 20,7 m lengte ongeveer de hoogte standaard 1.80.