Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Reet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Reet.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Reet of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Reet die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Reet:

Voortuin aanleggen

Wij willen onze voortuin aanleggen. Hij is ongeveer 4.5m op 5m. We hadden graag met bloembakken in verschillende hoogtes gewerkt door middel van stapelblokken. In de voortuin komen er zowel struiken als planten, bloemen en bodembedekkers.

Verwijderen van oude gazon en nieuwe graszoden aanleggen

Verwijderen van oude gazon ongeveer 100 m². Bodem egaliseren en bemesten. Nieuwe graszoden aanleggen.

Afsluiting betonplaat houtstructuur prijsadvies

Ik wil mijn achtertuin deels laten renoveren afsluiting met betonplaat zetten 1. 50 hoog en 15 meter lang en beplanting ervoor bespreken bestaande border ( 50 cm /15)ontmantelen dwz borderstenen weg, afvoerbuis weg en herleggen, border heraanleggen op hoger niveau ? Afsluiting kan niet vanaf muur verankerd worden en moet aansluiten op een laag terrasmuurtje. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen afsluiting voortuin

Ik zou graag mijn voortuin afsluiten, om meer privacy te creeren. (40 lm)

Tuinafsluiting met draadafsluiting

We hadden graag nieuwe tuinafsluiting met draadafsluiting met bovenbuis of met betonplaat laten plaatsen om later klimop rond en om te laten goeien. Onze bestaande omheining bestaat uit houten panelen , 1 kant 6 m diep en achterkant 6 m lang. Kan deze door jullie verwijderd worden enz. Graag hadden we prijsofferte om deze werken te laten uitvoeren.Foto ter beschikking.

Sierbeton als afsluiting

Om een gedeelte 12m van de 23m met sierbeton af te sluiten in onze tuin! Graag meer uitleg prijs plaatsen (alles in begrepeen) Een gedeelte sierbeton en de andere meters komen bomen binnen de 14dagen! Daarom spoedig de mogelijkheden de keuze kleur prijs (alles erop en aan)we moeten nu beslissen anders zijn het allen bomen 23m... Oude bomen moeten dan ook uit en de nieuwe worden geplant! Maar ik had liever gedeeltelijk sierbeton...

ik had graag een bekaert drrad van +- 2 ...

ik had graag een bekaert drrad van +- 2 meter hoog (in het zwart) met een betonnen plaatje onderaan gehad totaal geplaatst. De totalen lengte is +- 45 meter lang.