Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Rijkevorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Rijkevorsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Rijkevorsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Rijkevorsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Rijkevorsel:

Metalen tuinafsluitingen plaatsen

Metalen tuinafsluiting van >50m x 1.8-2m plaatsen met 2 poorten erin. Met betonnen onderplaat. Betonnen of metalen palen. Met bovenbuis.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 20m x 1.8m met 1 hoek van 90° plaatsen. Graag betonplaten zonder structuur.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis van 3m x 2m plaatsen in een bos, er mag geen cement gebruikt worden. Dakgoten plaatsen. Vloeren plaatsen. Ook verankering voorzien.

Plaatsen sierhekwerk met automatische poorten

Graag zouden wij een hek rond ons bedrijf willen laten plaatsen met 2 automatische poorten. Gaat om ongeveer 70 à 100 meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinscherm plaatsen met palen die enkel zichtbaar zijn aan de achterkant. We hebben 36m² hout nodig. 17,60 lopende meter 18m nodig hebben. Er staat geen oude afsluiting meer

Drainage leggen voor paardenpiste

Vakman oor het laten draineren van mijn paardenpiste. Ze heeft een afmeting van 35 x 57m. Ze heeft een helling van 0,7% naar een beek, de zeide van 35m is gelegen tegen de beek. Ze bestaat nu uit zavel. Nadat de drainage is geplaatst zal er nog een toplaag van 15cm speciaal zand met fibers op geplaatst worden.

Oude afsluiting verwijderen en houten afsluiting plaatsen 80 meter

Houten tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen met daartussen hout. Het zou voor een 75 a 80 meter , het zijn rechte stukken geen bochten. De hoogte 1.80 meter. Zonder poortje. Er moet ook een oude afsluiting verwijderd worden. Het is een draadafsluiting en coniferen.

Gras maaien dringend

Gras maaien ongeveer een oppervlakte van 750 m² gras maaien dringend.

Herstelling tuinhuis

Herstelling tuinhuis Vervangen van de 4 onderste planken aan 2 kanten Zijkant en achterkant.

Gazon heraanleggen

Nieuwe gazon aanleggen grootte is 130 m². Gazon heraanleggen, spuiten frezen, grond bewerken en inzaaien.