Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schelle:

Tuinomheining plaatsen

Bestaand draadhekwerk van 38 lopende meter is beschadigd. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook hekwerk van betonnen palen met geïmpregneerd hout zijn. Momenteel is het een hoogte van 1,80 meter maar de nieuwe omheining mag ook 2 meter hoog zijn.

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Vervangen tuinmuur

Afbraak en vervangen betonnen tuinmuur ca. 35m door een houten schutting met betonnen palen en betonnen bodemplaat. Opgelet aan- en afvoer materiaal moet door de gang van de woning gebeuren. De tuin is niet bereikbaar met graafmachines.

Bouwgrond opkuisen

Onze bouwgrond staat vol onkruid en zouden willen dat dit gemaaid wordt

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting met betonpalen en betonplaten over een lengte van ongeveer15 m hoogte ongeveer 2 m Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Draadafsluiting plaatsen

Breedte: 13m (beide zijkanten) Breedte: 6m (achterkant van de tuin) Hoogte: 180cm Woning: rijhuis Opmerking: - We willen graag de betonnen platen die er nu staan verwijderen en afvoeren. Draadafsluiting in Bekaertdraad te plaatsen.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen voor nieuwbouwwoning

Ik wil een draadafsluiting laten plaatsen met betonplaat en bovenbuis voor een nieuwbouwwoning. De hoogte graag 1.80 meter. De lengte te plaatsen is 1 x 14,5 m , 1 x 16,5 m. Goed bereikbaar langs achterkant woning

Tuinafsluiting plaatsen

We hebben op dit moment een draadafsluiting ongeveer 2x17m en 1x15m. We zouden deze graag willen vervangen door een niet doorkijk omheining die weinig onderhoud vergt met een hoogte van min 1,8m. De kans bestaat dat we op termijn nog haagbeuk tegen deze omheining plaatsen. Een houtimitatie look zou bv zeker mooi meegenomen zijn. Andere voorstellen van producten zijn steeds welkom.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Draadafsluiting met bovenbuis of draadpanelen. Hoogte 1,5 m Asluiting links van de woning: 3,5m x 1,5m. Beginpunt zijgevel huis, eindpunt paal. Afsluiting rechts van de woning is met hoek. Lange zijde 5m x 1,5m. Beginpunt paal, eindpunt paal. Korte zijde totaal 2,75 (1,75m x 1,5m + poortje 1m x 1,5m). Beginpunt paal (= eindpunt paal lange zijde), eindpunt sluiting poortje aan zijgevel.