Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin van 100 m² heraanleggen:

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Schelle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin van 100 m² heraanleggen uit heel België:

Tuin aanleggen

Ik zou graag de tuin aanleggen van 7 appartementen. Nu is de tuin nog 1 groot geheel - zouden dus 7 aparte tuintjes moeten worden. 100 m tuinafsluiting met bovenbuis en betonplinten 30 hoog. Naargelang situatie 7 tuinpoorten. Afsluiting van 7 tuintjes tot lengte 100 m. De ondergrond is aarde.

Heraanleggen tuin en regelmatig onderhoud uitvoeren

Ik wil nieuw gras zetten en met eventueel 2-maandelijks onderhoud van tuin. Ongeveer 100 m². Aanplanten van enkele boompjes. Stuk van tuin in kasseien vervangen door gras. Er is een haag van ong 2 meter die ook regelmatig onderhoud nodig heeft.

Verwilderde tuin onderhouden

Ik heb een onderkomen, verwilderde tuin en wil hem graag terug fatsoeneren. Gaat om een tuin van meer dan 100 m². Meerdere snoeiwerken uite te voeren.

Heraanleggen van tuin

De tuin is ongeveer 100 m². Het aanleggen van border in verschillende hoogtes. Het plaatsen van een aantal schuttingen . Het verwijderen van een boom en aanplanting . Verhogen van het tuinhuis .

Tuin klaarmaken voor leggen van grasmatten

We willen in onze achtertuin opnieuw gras (graszoden) leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 400 vierkante meter. Bij ongeveer 300 m2 ligt er oud gras dat omgefreesd dient te worden. Op 100 m2 ligt er zand. Waar nog een laag aarde overheen moet en glad moet worden gemaakt voor graszoden. Afhankelijk van de prijs, beslissen we of we vervolgens zelf de graszoden gaan leggen.

Tuin frezen en graszoden leggen

De tuin van mijn nieuwbouw woning wil ik laten frezen en daarna graszoden laten leggen. Het werk zal ongeveer van 80 tot 100 vierkante meter bedragen.

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Betegelen van diverse ruimtes

Tegels leggen in garage ,gang en veranda en tuin Totaal 30 m² binnen en nog eens 100 m² tuin; Plaatsing en materiaal te voorzien.