Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schilde:

Blokhut LUNA plaatsen

Graag willen wij de blokhut LUNA (295cm x 295cm + extensie van 200cm) laten plaatsen. De blokhut komt op een bestaande gepolierde betonnen plaat. Graag ook dakgoten en regenpijp voorzien. Geen vloer.

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting plaatsen. Metalen tussenpalen, bovenbuis en betonnen onderplaat. Zou gaan over 16m x 1.8m en eventuuel ook 48m x 1.8m

Draadafsluiting plaatsen

3 zijden, één van 60m, één van 30 m en één van 40 m - hoogte: 1m80. Oude afsluiting halen we zelf weg.

Tuin onderhouden

Ik wil mijn tuin catproof maken. Een omheining is er momenteel aanwezig. Samen kijken met de vakmannen wat de mogelijkheden zijn zodat de katten de tuin niet kunnen verlaten. Oppervlakte tuin ongeveer 250 - 300 m².

Verwijderen boomstronk

Boomstronk verwijderen van omgewaaide boom. Stronk ligt op zijde. Breedte ongeveer 65 cm, hoogte ongeveer 45 cm geschatte doormeten ongeveer 55 cm Ligt in voortuin, op keitjes.

Herstellen of vervangen afsluiting dakterras

Alluminium met houten platen Balustrade dakterras herstellen of vervangen. ongeveer 20m²

Verwijderen van grote boomstronk

Wortelstronk van berk. 2 meter op 2 meter en die ligt ongeveer 1 meter diep. Boomstronk moet eruit en de grond moet effen komen te liggen.

Gras maaien

ca. 1000 m² afval liefst afvoeren 2 x per maand in het seizoen Ik heb geen grasmaaier, maar kan er één - in overleg - aankopen

Tuinman voor onderhouden tuin

Ik ben op zoek naar een tuinman voor het onderhoud van mijn tuin van ongeveer 1000m². Snoeiwerk, gras afrijden.

Vijverafsluiting plaatsen in glas

Plaatsen van een omheining met poortje op terras rondom een zwemvijver. afmetingen. Afmetingen 12x3 m en 2 zijden af te schermen aan de terraskant. Afsluiting moet in glas zijn.