Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schilde:

Gras maaien

ca. 1000 m² afval liefst afvoeren 2 x per maand in het seizoen Ik heb geen grasmaaier, maar kan er één - in overleg - aankopen

Tuinman voor onderhouden tuin

Ik ben op zoek naar een tuinman voor het onderhoud van mijn tuin van ongeveer 1000m². Snoeiwerk, gras afrijden.

Vijverafsluiting plaatsen in glas

Plaatsen van een omheining met poortje op terras rondom een zwemvijver. afmetingen. Afmetingen 12x3 m en 2 zijden af te schermen aan de terraskant. Afsluiting moet in glas zijn.

Heidematten plaatsen

Plaatsen van heidematten van 1,80 m hoog en 4 cm dik en dit tegen een bestaande afsluiting. Lengte is ongeveer 40 meter.

Composiet afsluiting plaatsen

30 tal meters BPC panelen

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien/Hagen snoeien/Bemesten/Onkruid- en mosbestrijding/Randen snijden/Verticuteren en zaaien/Afvoer tuinafval/Opp. +/- 600 m2

Houten afsluiting zetten en lekke vijver herstellen

Wij zouden een schutting willen zetten aan één zijde van onze tuin. Momenteel staat er een draad met klimop. Deze mag blijven staan. We spreken over een 30-tal meter. Wat wij graag zien zijn houten panelen. Deze zullen we waarschijnlijk opnieuw laten begroeien. Het privacy-aspect is heel belangrijk, dus geen zeegras (dat staat er al), maar een ondoorzichtige scheiding van twee meter hoog. We kunnen eventueel zelf voor de panelen zorgen, dat hangt af van de prijs voor het materiaal. Wij hebben dus graag een gesplitste offerte: één voor de plaatsing en één voor het materiaal. Daarnaast hebben we een lekke vijver. Hierdoor staat het water veel te laag. Deze vijver zit vol planten en vissen en is al heel lang bestaande (dus veel modder). Toch zouden we hem heel graag hersteld

Egaliseren en gras te zaaien

Er ligt nu gras maar door de mollen is het een knollenveld geworden. Heraanleg van gazon 800 m²

Laurierhaag vervangen door houten afsluiting

Afsluiting te plaatsen tussen buren. Er moet een laurierhaag worden weggedaan en in de plek een houten afsluiting plaatsen, met beton als ondersteuning. Gaat om een 12 tal meter.

Betonnen afsluiting plaatsen aan zijkant van tuin

Plaatsing van een betonnen afscheiding 20 meter lang 80 cm hoog. Dit is een recht stuk. Hoog met gleuf en zonder motief.