Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor gras maaien:

Gras maaien

ca. 1000 m² afval liefst afvoeren 2 x per maand in het seizoen Ik heb geen grasmaaier, maar kan er één - in overleg - aankopen
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Schilde (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gras maaien uit heel België:

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien en opfrissen. Opp. is ong. 14m x 10m. Kantjes afsteken rond terras en tuin. Klimop wegdoen met wortel van tegen de muur over een lengte van ong 10 meter. 2 a 3 Oude boomstronken met wortel wegdoen.

Tuin heraanleggen

Planten planten. Kruidenbak plaatsen. Gras verzorgen en maaien. Aankopen tuinmeubels. Tuinafsluiting met bambou plaatsen. Onkruid op terras wieden. Mini vijvertje plaatsen.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Tuin van 1000 m² onderhouden

Hovenier gezocht voor groot onderhoud van een tuin van 1000 m². Gras maaien, snoeiwerken en afval afvoeren.

Compleet en regelmatig tuin, terassen onderhoud

Tuin op regelmatige basis onderhouden dit wil zeggen: gras maaien, verticuteren, meststoffen,hagen en buxus snoeien, oprit en terassen groen verwijderen. Oppervlakte van de tuin is 20 are.

Verwilderde tuin van 700 m² onderhouden

Onkruid en wildgroei verwijderen en het gras te maaien. Tuin is 700 m².

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien/Hagen snoeien/Bemesten/Onkruid- en mosbestrijding/Randen snijden/Verticuteren en zaaien/Afvoer tuinafval/Opp. +/- 600 m2

Verwilderde tuin maaien

Het huis is niet bewoond en we hebben het gras dit jaar nog niet kunnen maaien, dus het staat heel hoog en er staat veel onkruid tussen. We zoeken een tuinman met een zitmaaier die de tuin op 1 dag zou kunnen maaien en het maaisel kan afvoeren. Het gaat om een open tuin van ongeveer 35 are gras rondom het huis en stal, met enkele bomen hier en daar. Zowel voor- als achterkant van de tuin zijn toegankelijk. Het staat vrij om even te gaan kijken voor de offerte. Het moet niet kort tot in de hoekjes, maar gewoon een beetje netjes.