Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schoten:

Hek plaatsen voor caravan op vakantiedomein

Wij zoeken iemand die een hek kan plaatsen, in twee delen, een deel van 2,15 m en een deel van 6,20 m (met een poortje in). We hebben zelf nog onderdelen van een ouder hek maar er zullen nog zaken bijgekocht moeten worden.

Houten afsluiting zetten

Enerzijds gaat het om een zijscheiding die we gaan delen met onze buren. Dit gaat om 15 lopende meter en zou 1, 80 meter hoogt moeten zijn. Anderzijds gaat het om onze achterzijde van 6 lopende meter alsook 1, 80 meter hoog waar we eveneens een omheining laten plaatsen. Daar is ook een poort aanwezig, maar dit dient vervangen te worden. We verkiezen betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Aflsuiting in draadpanelen plaatsen

Graag 21 m draadafsluiting met bovenbuis, 2 m hoog aan te leggen. Vrijstaande woning.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting +-12m . Afbreken van betonnen afsluitign. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Bamboe uitgraven

Ik wil graag bamboe laten uitgraven. Vooraan ongeveer 6 m2 , achteraan ongeveer 10m2

Engelse weidepoort en brievenbus monteren

Ik wil een Engelse weidepoort van 6 meter laten zetten. Hiernaast ook een brievenbus te monteren.

Stalen blokhut plaatsen

Nieuw tuinhuis te plaatsen in de tuin. Het gaat om een stalen blokhut Capri van 295 x 248 cm.

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van tuinscherm normale hoogte en onderkant betonnenplaat. Ongeveer 7 à 10 platen. Hoogte 1m80. In vervanging van afgewaaide schutting. Nu houten palen en vervangen door zwarte metalen palen.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van houten schutting met deurtje uit thermowood tussen betonpalen over een lengte van 7m. Houten schutting uitgevoerd met onderaan een betonplaat en vervolgens horizontale planken tand/groef met rechte bovenrand. Voorziening tegen uitnemen van planken. Totaal aantal betonpalen: 6 Het deurtje zal voorzien zijn van een kruk langs beide zijden en slot met verdoken cilinder. Bestaande houten schutting verwijderen en afvoeren.

Bouwgrond bouwklaar maken

Coniferen uitdoen en verwijderen. Een rij coniferen verwijderen, afvoeren of hakselen. Bomen van ongeveer 3 meter hoog en dit voor een lengte van 25 meter. Wortels weg frezen van haag van 50 meter lang.