Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schoten:

Blokhut plaatsen

Graag opbouw van cottage blokhut 295/760, inclusief afdak van 385 cm. Fundering of betonplaat en houten vloer voorzien. Ook voorzien van dakgoten.

Verwilderde strook van tuin opruimen

Mijn tuin is ongeveer 18m op 14m groot! Het overgrote deel is grasperk maar er is een verwilderde boord links en achteraan met heel veel braamstruiken, klimop, verdorde buxus, scheuten van hulst en andere .... graag opkuis van deze boorden! Achteraan zou ik een tuinhuis willen plaatsen dus moet daar wel wat groen weg! Er zijn ook hier en daar nog wortels van bomen die ooit afgezaagd zijn.

Plaatsing tuinhuis cube 500 x 320 met extensie 400

Graag willen we een prijs bekomen om het tuinhuis tuinhuis 'Cube 500 x 320' met extensie 400 laten monteren op een betonplaat. Deze betonplaat zullen we zelf plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen in tuin

Plaatsen van 9 m draadafsluiting (groene Bekaertdraad met lamellen) op betonplaat met bovenbuis. Deze moet geplaatst worden op grens achtertuin met de buren in een rechte lijn op een aarde ondergrond. Totale hoogte (di. beton + draad + buis) = 1.90 m

Hek plaatsen voor caravan op vakantiedomein

Wij zoeken iemand die een hek kan plaatsen, in twee delen, een deel van 2,15 m en een deel van 6,20 m (met een poortje in). We hebben zelf nog onderdelen van een ouder hek maar er zullen nog zaken bijgekocht moeten worden.

Houten afsluiting zetten

Enerzijds gaat het om een zijscheiding die we gaan delen met onze buren. Dit gaat om 15 lopende meter en zou 1, 80 meter hoogt moeten zijn. Anderzijds gaat het om onze achterzijde van 6 lopende meter alsook 1, 80 meter hoog waar we eveneens een omheining laten plaatsen. Daar is ook een poort aanwezig, maar dit dient vervangen te worden. We verkiezen betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Aflsuiting in draadpanelen plaatsen

Graag 21 m draadafsluiting met bovenbuis, 2 m hoog aan te leggen. Vrijstaande woning.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting +-12m . Afbreken van betonnen afsluitign. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Bamboe uitgraven

Ik wil graag bamboe laten uitgraven. Vooraan ongeveer 6 m2 , achteraan ongeveer 10m2

Engelse weidepoort en brievenbus monteren

Ik wil een Engelse weidepoort van 6 meter laten zetten. Hiernaast ook een brievenbus te monteren.