Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Schriek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Schriek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Schriek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Schriek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Schriek:

Vellen van bomen

Perceel bouwgrond 12.59a met sparrenbos - makkelijk bereikbaar door aanwezigheid service-weg. Ongeveer 110 bomen omtrek 35 a 55cm Ongeveer 10 bomen omtrek 120 a 160cm Een groot deel van deze bomen bevat ziektes.

Tuin behandelen en opnieuw gazon plaatsen

Stuk grond van 90 m² met onkruid en stenen bewerken tot aanleg van grasmatten of zaaien van gras.

Betonnen afsluiting zetten

Het zou gaan om een afsluiting van 20 meter rechtdoor zonder hoeken .Verwijderen van de bestaande draad zullen wij zelfen doen . Als ook de beplanting.

Beukenhaag vervangen door houten omheining

Ik zou graag beukenhaag verwijderen en vervangen door houten platen. 10 meter

Volledige tuin aan te leggen

In mijn tuin zouden een aantal zaken moeten aangepakt worden, ik ben hiervoor op zoek naar een aantal vakmensen die mij bij dit project kunnen helpen. De zaken die moeten gebeuren zijn: - Beukenhaag uitdoen (+/- 10 meter) - Gras omfrezen, gelijktrekken en opnieuw zaaien of grasmatten leggen (+/- 400 m²). - Een overloop van de regenwaterput naar achter brengen, dit moet onder het nieuw te zaaien gazon komen (+-25 lopende meter). Indien mogelijk ook: - Betonklinkers leggen (voor het nieuwe gazon er ligt) (+- 12 m² + 16 m²). - Huidige kiezels op de padjes e.d. vervangen door klinkers (+- 30 m²). - Schutting zetten (6-7 panelen van 1m80) - Carport van 3,30 op 8 meter.

Tuin ophogen/nivelleren

We zouden graag onze tuin (Schriek/Heist op den Berg) ophogen, dus enkele camions grond laten aanleveren en alles mooi niveleren (en verticuteren? ) om zo proper opnieuw gazon te kunnen strooien. Verder hebben we ook 1 deel van een afsluiting die we willen verplaatsen (rond de 20 m). We kunnen zelf ook meehelpen. Graag zo snel mogelijk. Zou iemand kunnen helpen?

Drainage rondom woning

Wegens vocht binnen in huis raadt de firma ons aan om drainage te leggen rond onze woning. Rond heel de woning liggen klinkers - worden door ons verwijderd - en heeft een omtrek van 60m. Ik had graag een prijs geweten alles in begrepen.

Omheinen tuin

We zouden graag onze tuin omheinen met een houten omheining (hoogte 1m80) (met betonnen tussenpalen) Onze woning is een halfopenbebouwing en de tuin is niet aangelegd dus makkelijk bereikbaar. De afstandsmaten zijn: 11,2m op 10,48 m op 34,86m (bij de laatste loopt het huis tot aan de straat) We begrijpen dat prijs afhankelijk is qua type hout en afsluiting maar zouden graag een indicatie hebben. Daarnaast zouden we willen weten wanneer jullie deze werken kunnen uitvoeren?

Plaatsen afsluiting met groene draad en bovenbuis-palen

Graag plaatsen van groene draad en palen over een lengte van 16 meter, moet groende draad zijn met bovenbuis - contact via mail aub!

Omheining plaatsen in tuin

Ik wil mijn tuin omheinen: 1 kant met houten panelen (standaardmaat) op een betonplaat, ongeveer 35 meter. De andere kant wensen we een draadafsluiting met betonplaat te laten plaatsen, ongeveer 30 meter. Hier dient er tevens een poort geplaatst te worden.