Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Stabroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Stabroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Stabroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Stabroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Stabroek:

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel bestaande omheining Beton. Willen in overleg met de buren een andere omheining die stevig is en weinig onderhoud vraagt. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken. 20 meters lang met een hoogte 180H

Draadafsluiting plaatsen

Heb een draadafsluiting nodig van 25m en ongeveer 2m hoog. Met bovenbuis en betonplaten onderaan en bovenbuis . De nodige klimopplantjes op die draad te laten begroeien. Afbraak gelijkaardige afsluiting en zetten van de nieuwe.

Verwilderde achtertuin leeghalen en egaliseren

Achtertuin van 12 op 7 meter leeghalen. Verwijderen van houtwal, aarde, struikgewas en bamboe. Hierna ook nog lichtjes egaliseren zodat we hier opnieuw kunnen op zaaien.

Houten tuinpanelen plaatsen

Houten tuinpanelen plaatsen tussen betonnen palen. Dit over een lengte van ongeveer 50 meter.

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.

Kunststof afsluiting platsen

Plaatsen van een afsluitin White picket fence tuinafsluiting in pvc - wel goede kwaliteit. Nu staat er nog geen afsluiting

Draadafsluiting plaatsen met dubbele poort

Draadafsluiting te plaatsen 60 lopende meter, met 4 hoeken voor een afsluiting van een tuin. Hoogte van de draadafsluiting 80 cm. Graag groene afsluiting met een dubbele poort.

Oud gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Heraanleg van gemeenschappelijke tuin van appartementsgebouw. Het verwijderen van oud gazon (frezen) en aanleggen met graszoden ofwel met een bodembedekker. De oppervlakte is 85 m².

Houten afsluiting plaatsen

Enkel de betonplaten en de betonpalen op maat te plaatsen. Houten platen niet inbegrepen.

Houten afsluiting met betonnen palen plaatsen

Ik wil een houten tuinafsluiting met betonnen palen en voeten laten plaatsen. Lengte +- 30 m. Hoogte 200 m voor de eerste 5 m, daarna 1. 2 m.