Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Turnhout:

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 34m x 1.8m plaatsen. Graag betonplaten zonder structuur.

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Afbreken van houten afsluiting en nieuwe plaatsen.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Rij van 20 coniferen van ong. 2.5m hoog verwijderen met wortel en al. Afval afvoeren.

Draadpanelen plaatsen in de tuin

Ik wil graag mijn tuin netjes en veilig afsluiten owv hond binnenkort. Mss ook een poort op de oprit. Een gedeelte is al jaren geleden gedaan met houtwerk. Het gaat over 20 meter draadpanelen met een hoogte van ongeveer 2 meter die er moeten komen. Er staan nu nog struiken, maar geen idee of die weg moeten of niet.

Schutting in hout of pvc terras plaatsen

Ik zou graag een schutting willen plaatsen op mijn terras. Het betreft 1 muurbreedte +-5m50 en hoogte van 1m27. Er is een klein gedeelte muur aanwezig waar een metalen plaat op ligt en hierop zou de schutting op moet komen.

Stadstuin renoveren

Wij willen onze bestaande stadstuin opnieuw inrichten met klinkers, de oude berging wordt vervangen en daar zou een riolering moeten voorzien worden. De grond zal ook gelijk gemaakt moeten worden, dit is nu niet het geval. De afbraakwerken van berging en bestaand terras moeten nog eerst gebeuren.

Draadafsluiting plaatsen

Graag wil ik voor onze paardenpaddock en stukje weide Bekaert draad laten plaatsen. Het zou over 2 zijdes gaan. De oude afsluiting zal verwijderd worden. In totaal ongeveer 50 a 80 meter.

Drainage leggen voor tuin

Ik heb een tuin van 6m lang en 4 meter breed. Drainage buizen te leggen.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.