Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Turnhout:

Houten afsluiting plaatsen

Zes houten tuinschermen 180 x 180 met houten steunpalen vernield (stormschade). Betonpalen met daartussen houten panelen of planken in de plaats zetten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afschermen van een lange stadstuin van een rijwoning. 4x 10 meter, liefst tegen de bestaande draad. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting van 2m hoog met betonplaten onderaan. Ik wil graag een zwarte Betafence met zwarte pvc-linten in. Het heeft 2 hoeken en heeft een totale lengte van ongeveer 32 m. Nu staat er niks.

Steenkorven plaatsen

Schutting langs oprit 10m lang, 1,80m hoog, 8à10cm dikte Met optie van verlengde palen (+/- 2,50m) met bovenliggende balk.

Draadafsluiting plaatsen

Vervangen van afsluiting en dient dus vervangen te worden door een draadafsluiting waar een haag tegen moet komen. +/- 7 meter lengte, hoogte 1m80. Nu verwijderen van betonnen schutting.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken. 16 lopende meters. Géén andere voorbereidende werken.

Plaatsen van steenkorven

Steenkorven plaatsen ongeveer een 5 tal meter. Aan de voorzijde van de tuin.

Oude betonnen schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik heb een oude betonnen schutting staan ongeveer 40 meter met 1 hoekpaal erin zou die graag laten vervangen door een nieuwe betonnen schutting. Standaardhoogte ongeveer 1.80 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag tand-groef panelen willen plaatsen over heel de tuin en door het midden staalmatten met betonblokken met een poort om zo dit af te sluiten. Dit gedeelte van de staalmatten met betonblokken zou dan dienen als hondenhok afsluiting. Dit is ongeveer 4 a 5m van de achterste omheining. In totaal is dit 75m64. Hierbij moet ook een poortje komen. Dit is bij de 4m53 tegen het huis. De staalmatten met betonblokken moeten komen voor de afsluiting te maken van het hok. Dit is in totaal de breedte van de tuin en een schatting van 22m36. Voor extra info heb ik eigenlijk afbeeldingen en een plattegrond va de tuin.

Schutting met poort laten plaatsen

Ik wil een bestaande oprit laten afsluiten met een standaard (hard)houten scherm en poortje. Rechts kan tegen de zijgevel van huis poortje worden bevestigd. Links staat een betonnen paal van bestaande houten schutting die mogelijk kan worden gebruikt. Indien niet moet aan beide zijden van het scherm paal worden voorzien. Zowel geschikte poort als scherm zitten in MAKRO gamma (gisteren gezien in Makro Deurne). Poortje in bangkirai heeft bovenaan open sierlatjes (IX patroon). Drie meter + oprit afsluiten.