Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Turnhout:

Plaatsen van steenkorven

Wij zouden graag onze voortuin laten voorzien van steenkorven rondom. 25 lopende meters.

Betonnen afsluiting zetten

Men moet een nieuwe afsluiting in betonplaten zetten. Dit voor 20 lopende meter en nog een stuk van 10 lopende meter met ook draad erop.

Steenkorven afsluiting plaatsen

Wens een voortuin muurtje met brievenbus de lengte is ongeveer 10 meter breedte 0,40 à 0,50 cm. Op te vullen met breuksteen of keien in een metaalkleur.

Poort in composiet plaatsen

Wij willen graag een poort in composiet laten plaatsen. Afmetingen: 190 cm hoog, 135 cm breed. Deze poort moet geplaatst worden tussen 2 muren. Aan 1 muur ook graag een afwerking. Dikte van de muur is 20 cm. De hoogte is 186 cm.

Tuinafsluiting met betonpalen en geïmpregneerde planken plaatsen

Graag wil ik een afsluiting van ongeveer 60 lopende meter laten zetten. 1.80 meter hoog en voorzien van 2 tuindeuren De palen willen we in beton kleur antraciet en de panelen onderkant betonplaat en dan planken geïmpregneerd er tussen geschoven dus op elkaar. Er moet ook nog een poort komen van 5 meter breed, 1.8 meter hoog bestaande uit 2 vleugels die geautomatiseerd moet worden.

Houten afsluiting zetten

Uitdoen coniferenhaag en daarna plaatsen schutting ongeveer 40m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), kastanje afsluiting (treillage), betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Zand weghalen, grasmatten leggen en een nieuwe haag voorzien

15 à 20 cm zand weghalen en een heg die weg moet om dan terug op te vullen met zwart zand Hierna gramatten leggen en een ander soort heg of plant voorzien. Dit voor een oppverlakte van 30 m².

Leilindes plaatsen, grasmatten leggen en sproeisysteem voorzien

Gras is volledig verwoest door een soort worm. Wij zouden graag achteraan een 4 tal leilindes zetten en een nieuwe gazon in grasmatten laten aanleggen. Ook zouden we een sproeisysteem met grondwater laten aanleggen. Onze tuin is 200 m².

Houten schutting plaatsen

Leveren en plaatsen van en houten schutting in onze tuin. Circa 35 meter. Hoogte 1m80. Nu staat er niks.

Plaatsen van steenkorf

Achter in de tuin zouden wij graag een steenkorf plaatsen van 2 meter op 2 meter om de achterzicht weg te werken.