Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Turnhout:

Houten afsluiting zetten

Uitdoen coniferenhaag en daarna plaatsen schutting ongeveer 40m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), kastanje afsluiting (treillage), betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Zand weghalen, grasmatten leggen en een nieuwe haag voorzien

15 à 20 cm zand weghalen en een heg die weg moet om dan terug op te vullen met zwart zand Hierna gramatten leggen en een ander soort heg of plant voorzien. Dit voor een oppverlakte van 30 m².

Leilindes plaatsen, grasmatten leggen en sproeisysteem voorzien

Gras is volledig verwoest door een soort worm. Wij zouden graag achteraan een 4 tal leilindes zetten en een nieuwe gazon in grasmatten laten aanleggen. Ook zouden we een sproeisysteem met grondwater laten aanleggen. Onze tuin is 200 m².

Houten schutting plaatsen

Leveren en plaatsen van en houten schutting in onze tuin. Circa 35 meter. Hoogte 1m80. Nu staat er niks.

Plaatsen van steenkorf

Achter in de tuin zouden wij graag een steenkorf plaatsen van 2 meter op 2 meter om de achterzicht weg te werken.

Houten afsluiting plaatsen

Zes houten tuinschermen 180 x 180 met houten steunpalen vernield (stormschade). Betonpalen met daartussen houten panelen of planken in de plaats zetten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afschermen van een lange stadstuin van een rijwoning. 4x 10 meter, liefst tegen de bestaande draad. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting van 2m hoog met betonplaten onderaan. Ik wil graag een zwarte Betafence met zwarte pvc-linten in. Het heeft 2 hoeken en heeft een totale lengte van ongeveer 32 m. Nu staat er niks.

Steenkorven plaatsen

Schutting langs oprit 10m lang, 1,80m hoog, 8à10cm dikte Met optie van verlengde palen (+/- 2,50m) met bovenliggende balk.

Draadafsluiting plaatsen

Vervangen van afsluiting en dient dus vervangen te worden door een draadafsluiting waar een haag tegen moet komen. +/- 7 meter lengte, hoogte 1m80. Nu verwijderen van betonnen schutting.