Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Turnhout:

Draadafsluiting plaatsen

Graag wil ik voor onze paardenpaddock en stukje weide Bekaert draad laten plaatsen. Het zou over 2 zijdes gaan. De oude afsluiting zal verwijderd worden. In totaal ongeveer 50 a 80 meter.

Drainage leggen voor tuin

Ik heb een tuin van 6m lang en 4 meter breed. Drainage buizen te leggen.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Aanleggen oprit en tuin

Bestrating van onze oprit (15m²) Aanleg van onze tuin ( 250 m²) Hierbij horen aanleg terrassen en paden ongeveer 50 m² En graszoden.

Plaatsen van steenkorven

Wij zouden graag onze voortuin laten voorzien van steenkorven rondom. 25 lopende meters.

Betonnen afsluiting zetten

Men moet een nieuwe afsluiting in betonplaten zetten. Dit voor 20 lopende meter en nog een stuk van 10 lopende meter met ook draad erop.

Steenkorven afsluiting plaatsen

Wens een voortuin muurtje met brievenbus de lengte is ongeveer 10 meter breedte 0,40 à 0,50 cm. Op te vullen met breuksteen of keien in een metaalkleur.

Poort in composiet plaatsen

Wij willen graag een poort in composiet laten plaatsen. Afmetingen: 190 cm hoog, 135 cm breed. Deze poort moet geplaatst worden tussen 2 muren. Aan 1 muur ook graag een afwerking. Dikte van de muur is 20 cm. De hoogte is 186 cm.

Tuinafsluiting met betonpalen en geïmpregneerde planken plaatsen

Graag wil ik een afsluiting van ongeveer 60 lopende meter laten zetten. 1.80 meter hoog en voorzien van 2 tuindeuren De palen willen we in beton kleur antraciet en de panelen onderkant betonplaat en dan planken geïmpregneerd er tussen geschoven dus op elkaar. Er moet ook nog een poort komen van 5 meter breed, 1.8 meter hoog bestaande uit 2 vleugels die geautomatiseerd moet worden.

Houten afsluiting zetten

Uitdoen coniferenhaag en daarna plaatsen schutting ongeveer 40m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), kastanje afsluiting (treillage), betonpalen met daartussen houten panelen of planken.