Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vorst (Kempen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Vorst (Kempen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vorst (Kempen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Vorst (Kempen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vorst (Kempen):

Plaatsen blokhut

Graag willen wij een blokhut Capri 295m x 295cm in het staal laten plaatsen. De ondergrond is aanwezig

Omheining herstellen

Omheining is stuk na aanrijdeng met een auto. Enkele stenen weg uit de omheining.

Omspitten van tuin

Ik wil mijn tuin volledig laten renoveren. Tuin volledig omspitten en gelijktrekken van de grond met aanleg van grasmatten 300m². Ook eventueel nieuwe omheining 88m omheining voorzien in betonnen platen .

Drainage rondom woning plaatsen en grond afgraven

Wij zijn op zoek naar een firma die ons kan helpen bij het leggen van een drainage rondom ons huis. Hiernaast moet men ook grond afgraven van de oprit en het terras. De oprit is 4 x 50 meter en het terras is 3 x 9 meter. Het gaat om een halfopen bebouwing.

Herstelling tuinhuis na stormschade

Mijn houten tuinhuis is beschadigd door de storm van januari : Dakpannen kapot, een raam kapot en de achterkant zeer zwaar beschadigd. Ook graag een bestek hiervan .

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een houten omheining op betonnen platen, 46 lopende meters.

Afsluiting in betonplaten plaatsen

Ik wil de achterkant van de tuin betonplaten laten plaatsen. Graag de prijs van de betonplaten geplaatst, btw inbegrepen en en prijs enkel van het plaatsen van de betonplaten. Lengte achterkant tuin +/- 13m 90cm. De Hoogte van de platen is 2 meter.

Tuinomheining vervangen na stormschade

Na de recente storm heeft mijn omheining de geest gegeven. Ik wens deze dan ook te laten vervangen door een soortgelijke omheining, zij het met sterkere steunen dan de huidige houten exemplaren (welken doorbraken). Graag ter plaatse komen kijken om verder af te spreken en prijsofferte. Adres aan de vakman.

Afwerken omheining

In onze achtertuin zijn nog enkele meters niet afgesloten. Deze dienen te worden dichtgemaakt. Vooraan het terrein moet de draad ook verder door worden getrokken en dan afgemaakt met een poort over de oprit. Het betreft een dertigtal meter draadafsluiting en een poort van 4m breedte.

Draadafsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Graag had ik een 30-tal meter draadafsluiting laten plaatsen. - De bedoeling is een betonnen onder plaat te voorzien en zwarte buizen & bovenbuis met standaard zwarte draad. - De bedoeling is dat de bovenkant op ongeveer 2 m komt. - De ondergrond is gebroken asfalt, voor de graafwerken is dus waarschijnlijk een mini-graver nodig.