Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vremde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Vremde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vremde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Vremde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vremde:

Gazon aanleggen en oude verwijderen

Na deze en vorige zomer is ons gras aan vervanging toe. Graag laten we het bestaande “gras” afgraven en vervangen door een nieuwe mat aangelegd op een goede bodem. Onze grasmat is ongeveer 212m2.

Draadafsluiting deels vervangen

Het gaat over een vervanging van een tuinafsluiting naast het huis, 4 meter breed inclusief tuindeur van ongeveer een meter breed.

Tuinmuur herstelling stormschade

Herstelling gemeenschappelijke tuinmuur door stormschade.

Plaatsen houten afsluiting

Ik zou graag mijn voortuin en een stuk scheiding met de buren laten afwerken met kastanje houten afsluiting, zou ongeveer 26 lopende meter zijn. De afsluiting mag 1 meter 20 hoog zijn en de plaats tussen de latjes 3 tot 5 cm. Plaatsing mag snel gebeuren.

Maaien van het gras

werken voor het maaien van een grasveld op regelmatige basis (20 x 50 m ) Dit is een stuk bouwgrond dat op gezaaid is met weiland gras en dit wil ik netjes houden (geen te zware machines )is 3 weken geleden opgezaaid .

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis voor 80 lopende meter van ongeveer 180 cm à 200 cm, rondom rond mijn nieuwgebouwd huis.

Draadafsluiting met betonplaat

Heb bouwgrond voor halfopen bebouwing. Wil hier graag draad afsluiting rond. Buren wonen er al. Ene kant begint tegen huis en is 40 m diep. Dan 10 m breed en terug stuk van 55 meter. Wat kost dit? De hoogte graag 1.80 meter. Enerzijds draad met palen en noklat Andere optie nog met betonnen plaat onderaan.

Snoeien haag

Kort snoeien van haag langs zijkant huis (grachtkant). Ongeveer 50 m.

Renovatie van vijver

Nu een vijver met een arduinen rand met daaromheen een klinkerpad. We willen graag onze vijver een houten look geven , zowel kader als eromheen

heraanleg voor- en achtertuin met ...

heraanleg voor- en achtertuin met bestaande fruithomen rond authentiek herenhuis