Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Westerlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Westerlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Westerlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Westerlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Westerlo:

Kunstgras aanleggen in voortuin

Ik wil in de voortuin van 20 vierkante meter kunstgras laten aanleggen.

Betonnen afsluiting zetten

Ben op zoek naar een plaatser van betonnen tuinafsluiting. Het gaat over een rechte afsluiting van 10 m

Leveren en plaatsen van tuinschermen

Het is voor het leveren en plaatsen van 26 meter 1, 80 meter aan tuinscherm. We zijn aan het twijfelen tussen de standaard houten tuinschermen maar ook voor die uit Bankirai. De eerste +/- 6 meter mogen verlaagd zijn met een schuin aflopend stuk zoals gangbaar is blijkbaar. De bestaande draad afsluiting zal door ons worden afgebroken.

Carport Makro model Free monteren

Graag zou ik mijn carport Free laten plaatsen. De 3 poten moeten in beton van 70 cm diep worden geplaatst. Afmetingen zijn 500 x 250 cm.

Tuinafsluiting plaatsen

Er dient een bekaert draadafsluiting geplaatst te worden van 60 meter lengte in een hoek ( 50 meter lang en hok van 10 meter lang ). Ook een recht stuk van 15 meter dient geplaatst te worden. Dit zal dienen te gebeuren op een hondenschool.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Uitdoen van 4 hoge coniferen (5 à 6 meter hoog) en verwijderen van 8 wortels (4 coniferen werden al eerder afgezaagd) + verwijderen van klimop en bruidsluier aan muur achtertuin + afvoer van alle tuinafval, dus ook van de coniferen.

Coniferen haag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Er staat momenteel nog een coniferenhaag die moet worden verwijderd. Dit over een afstand van 32 meter en de hoogte 1.80 meter. Tussen de buren.

Nieuwe grasmatten leggen

Graag vakman voor het verwijderen van oude grasmatten, grond egaliseren en leggen nieuwe grasmatten. Het aan te leggen gazon is ongeveer een 40 vierkante meter. De doorgang naar de tuin is 80cm. Dank bij voorbaat

Kunststof afsluiting plaatsen en verwijderen van coniferen

Verwijderen van coniferen en vervangen door schermen. Lengte: 20-25 lopende meter. Hoogte: 2. 50 meter. Graag vlechtwerk, heel fijn gevlochten als afsluiting.

Houten of composiet afsluiting plaatsen

Houten afsluiting of composiet afsluiting. De ene zijde ,ongeveer 25 meter. (waarvan 8 m 1,2 m hoog en 17 m 1,8 m hoog ) volledig vrijstaand. De andere kant enkele laagstruiken en 22 m coniferen (ongeveer 3 m hoog ) uit te trekken , en daarna vrijstaand een afsluiting te plaatsen van 8 m 1,2 m hoog en 22 m 1,8 m hoog.