Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wijnegem:

Draadomheining proper verwijderen om daarna terug te plaatsen

Draadomheining weghalen in week van 13/07/2020 en terugplaatsen eind augustus begin september. 1 x 4m enkel draadomheining verwijderen en daarna terugplaatsen. 1 x 3m draadomheining verwijderen en daarna vervangen door houten panelen tussen betonnen palen.

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 22m lang en min. 1.8m hoog. Graag draadpanelen, bovenbuis en betonplaat onderaan. Eventueel invlechten om doorkijk te verminderen.

Gazon egaliseren en terras aanleggen

Graag zou ik een opp. van ongeveer 150m² van mijn tuin willen laten egaliseren/ vlak maken. Is nu een hobbelig grasveldje. En daarna zou ik graag een gedeelte van 50m² laten betegelen, dit zou dienen als terras.

Bamboe verwijderen en egaliseren tuin

De bamboestruiken en 1 seringenstruik verwijderen en afval meenemen. Grond egaliseren zodat er een houten schutting kan geplaatst worden. Tuin : stukje van bamboe. Achteraan de tuin.

Betonnen afsluiting zetten

De lengte van de hofmuur bedraagd ongeveer 25 meter. Oude muur dient afgebroken te worden Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Betonnen afsluiting plaatsen

Lage betonnen afsluiting van ongeveer 80 cm hoog voor in tuin, lengte ongeveer 15 meter Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis hoogte is 2 meter. Langs de rechterzijde van de tuin een langste van 15 meter en langs de linkerzijde een lengte van 13 meter. Aan de achterzijde is geen afsluiting nodig ( dichte begroeiing ). Coniferenhaag dient uitgedaan te worden . 2 m hoog en 1 m dikte.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 50m in totaal, waarvan ik graag 20m in betonplaten en de rest in draad zou willen hebben.

Betonnen afsluiting plaatsen achteraan in tuin

Ik zou achteraan op de scheiding een carport willen zetten. Het dak zal ik zelf wel maken, maar de palen en platen wil ik laten zetten. Het zijn 13 palen, van verschillende hoogtes, sommigen met platen tot 2 m 40 hoog, anderen enkel een plaat beneden.

Nieuwe gazon leggen met grasmatten

Na bijna 8 jaar zit er maar onkruid in de gazon dan wat anders. Ik wil nieuwe gazon van links vooraan tot rechts achteraan: 7 x 6 = 42 m²