Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Willebroek:

Dubbele poort plaatsen

Voor een tuinomheining van 1.80 meter hoog, waar nu ongeveer 4 meter opening is zouden we graag een dubbele poort plaatsen. 300 x 180 of 400x180 cm.

Betonnen afsluiting zetten

Schutting als scheiding van mijn tuin met die van de buren. +-17m lang, hoogte min 1m80 voorkeur voor 2m hoog. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Composiet afsluiting plaatsen

Voortuin, afscheiding tussen geburen. Aan 1 zijde aansluitend op muur, aan andere zijde losstaand (losstaande aluminium poort oprit). Totale lengte ongeveer 14,5 m. Hoogte 1m80 .Kosten gedragen door beide eigenaars. Oude houten afsluiting meenemen naar container.Composiet afsluting met onderaan beton en tussenpalen in beton.

Plaatsen van een draadafsluiting

Aan een nieuwbouw een afsluiting plaatsen. Plaatsen van een draadafsluiting van 50 meter en 1,80 H , zwarte draad met boven baren . Uitvoering maand juni.

Houten tuinafsluiting repareren

Met de storm van 2 weken geleden zijn enkele houten platen afgebroken.

Afsluiting in draadpanelen plaatsen

Afrastering met draadpanelen voor een lengte van 20 meter hoogte 180 cm . Mogelijkheid om lamellen door te weven. Niks met schade te maken. Nu houten panelen die moeten vervangen worden door andere afsluiting.

Omheining met tuinpoort en tuindeur plaatsen

Omheining plaatsen van +- 21 lopende meter met betonnen plaat. Ook tuinpoort van 3 meter en tuindeur plaatsen.

Betonnen of compositiet afsluiting plaatsen met poortje

Tuin aan de voorkant van het gebouw (straatkant) ongeveer 16 meter lengte en de zijkanten zijn 8 meter. Er zou aan de zijkant een deurtje moeten komen. Graag de huidige afsluiting wegnemen die is in hout, en composiet of betonnen afsluiting plaatsen.

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Vakman voor het verwijderen van coniferen en het plaatsen van een houten, betonnen of metalen en afscheiding voor circa 25 m met poort en een half open bebouwing.

Composiet afsluiting zetten

Momenteel staat er draadomheining met klimop. Deze zouden we zelf verwijderen graag prijsofferte voor composiet afsluiting van 14 m lengte 1. 80m hoogte .