Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wilrijk:

Houten pergola bouwen

Pergola in hout bouwen van ongeveer 2m30 op 2m. De pergola komt naast een vijver en op een nieuw aangelegd terras uit woodlock tegels.

Vijver dichtgooien en grasmatten leggen

Vijver van ongeveer 6m op 1.5m in PVC (ong 3m vijver gevuld met water, de rest is ruimte waar oa de pomp zit). Ong 1m60 diep. Dient volledig verwijderd te worden, + opgevuld met aarde zodat er grasmatten gelegd kunnen worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag de betonplaten scheidingsmuur willen laten vervangen aangezien er beton rot en beton ijzer uitsteekt in de huidige muur. Het gaat om 8 lopende meter en één muur is hoger dan de andere dus gaat om een muur van 2 meter hoog en de rest is 1 meter 80 hoog.

Terras uit houten latten maken

Oud terras van een appartement moet uitgebroken worden. Nieuw terras uit houtlatten te maken. Oppervlakte is ongeveer 80 m².

Vervangen van houten afsluiting

Bestaande grenen tuinafsluiting 7 meter vervangen door thermowood afsluiting. Palen vastzetten in beton. Betonplaten onderaan herbruiken. Hoogte : 1m80.

Betonnen tuinmuur plaatsen

Verlenging van reeds bestaande betonnen afscheiding met één extra lengte. Standaardlengte, zie bijgevoegd foto's van uit te voeren werk. Omwille van kapotte haag dus op die plek nog één lengte erbij.

Verwilderde tuin opknappen

Tuin van ong. 5.5m op 11m, volledig verwilderd. Deze opknappen met kunstgras. En veranda met een likje verf opfrissen.

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Tuinomheining plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen in mijn tuin. De omheining heb ik al zelf aangekocht. Het zijn 24 panelen type Bekafor clas. 200x103 en 25 palen.

Padoek afsluiting plaatsen

Afsluiting in padoek met een lengte van 5 meter lang en 2,5 meter hoog plaatsen.