Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wilrijk:

Verwilderde tuin opknappen

Tuin van ong. 5.5m op 11m, volledig verwilderd. Deze opknappen met kunstgras. En veranda met een likje verf opfrissen.

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Tuinomheining plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen in mijn tuin. De omheining heb ik al zelf aangekocht. Het zijn 24 panelen type Bekafor clas. 200x103 en 25 palen.

Padoek afsluiting plaatsen

Afsluiting in padoek met een lengte van 5 meter lang en 2,5 meter hoog plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Een gedeelte van één zijde van de afsluiting is volledig aan vervanging toe. Een ouderwetse betonnen afsluiting. Lang 20 m.

Houten afsluiting zetten

Wij wensen graag een houten schutting te laten installeren in onze kleine tuin, de lengte is in totaal 16 meter. Daarvan moet 3 meter 150 cm hoog zijn, en de overige 13 meter 260 cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Afsluiting met betonplaten te plaatsen

Wens een haag te laten uitdoen van circa 50 meter. In de plaats een afscheiding met onderaan betonplaten te plaatsen en ertussen groene tuindraad met klimop.

Betonnen tuinmuur recht zetten

Graag had ik een mijn betonnen tuinmuur terug recht te laten zetten. Schade aan een kant, gaat om een muur in totaal 20 meter maar enkel aan eerste paal is er schade. Men moet dit dus opnieuw voegen.

Achterste deel van de tuin ophogen

1O m x 10 m x 0,25 m verzakte tuin, gebetoneerde toegang van 3 m breed tot stortplaats. Deel van tuin ophogen.

Composiet afsluiting plaatsen

Er staat al een draadomheining die met betonnen platen verankerd is. We zouden graag de basis hiervan gebruiken om een composiet oplossing te plaatsen. Langs een kan dient de basis constructie ter lengte van 4 meter nog geplaatst te worden. Totale lengte zou ongeveer 25 meter zijn hoogte 1.80 meter.