Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wilrijk:

Tuin van ong. 15m² heraanleggen

Tuin van ong. 15m² renoveren. Bestaande gazon verwijderen. Grond omspitten en grondverbeteraar inmengen. Nieuwe grasmatten aanleggen.

Plaatsing tuinhuis

Plaatsen tuinhuis Lara 1 250x250. incl het voorzien van een betonnen vloer en alle andere nodige voorzieningen.

Houten tuinafsluiting herstellen en bijzetten

Houten tuinafsluiting van 15.78m x 1.8m herstellen. Bestaat uit 10 panelen, 9 van 1.65 x 1.8m en 1 van 0.93m x 1.8m. 5 Palen zijn aan voet doorgebroken. 3 Panelen losgekomen. 7 Andere graag ook vervangen. Aan achterzijde van tuin over 7m x 12.48m anti-bamboedoek plaatsen. Ook houten tuinafsluiting met betonplaat en betonnen palen aan die anti bamboedoek plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Keter Factor van 1.78m x 1.95m plaatsen. Ondergrond nog niet aanwezig. Nog niet aangekocht.

Tuinafsluiting vervangen

Nieuwe tuinafsluiting van 15m x 1.8m met composietschermen of draadkorven plaatsen. Eventueel huidige muur ook uitbreken.

Plaatsen tuinafscheiding

Het gaat om het plaatsen van +/-20m. De oude platen worden door ons verwijderd. Dit werk moet in de tuin van twee rijhuizen gebeuren. Dus alles moet wel door het huis. Daarom dacht ik aan composiet, wat makkelijk hanteerbaar is, en duurzaam.

Plaatsen van houten afsluiting

Ik zou graag een omheining in de voortuin (in totaal 11 meter) als in de achtertuin (10 meter langs elke kantà willen. Ik heb een rijwoning. De voortuin zou ik graag in beukenhaag willen van min 1,50 m hoog. De achtertuin graag 1,80 meter hoog.

Houten pergola bouwen

Pergola in hout bouwen van ongeveer 2m30 op 2m. De pergola komt naast een vijver en op een nieuw aangelegd terras uit woodlock tegels.

Vijver dichtgooien en grasmatten leggen

Vijver van ongeveer 6m op 1.5m in PVC (ong 3m vijver gevuld met water, de rest is ruimte waar oa de pomp zit). Ong 1m60 diep. Dient volledig verwijderd te worden, + opgevuld met aarde zodat er grasmatten gelegd kunnen worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag de betonplaten scheidingsmuur willen laten vervangen aangezien er beton rot en beton ijzer uitsteekt in de huidige muur. Het gaat om 8 lopende meter en één muur is hoger dan de andere dus gaat om een muur van 2 meter hoog en de rest is 1 meter 80 hoog.