Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor achterste deel van de tuin ophogen:

Achterste deel van de tuin ophogen

1O m x 10 m x 0,25 m verzakte tuin, gebetoneerde toegang van 3 m breed tot stortplaats. Deel van tuin ophogen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterste deel van de tuin ophogen uit heel België:

Grote tuinafsluiting plaatsen

Een heel grote tuin die omheind moet worden, het achterste deel mag in ander materiaal en met hier en daar een poort. 200 lopende meters. Er moeten ook nog hier en daar struiken verwijderd worden.

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.

Verwilderde weide omtoveren naar mooi aangelegde tuin

Het achterste deel van onze tuin, ongeveer 10 are, is compleet verwilderd. Graag hadden we hier gazon van gemaakt, aansluitend op voorste deel van de tuin. Mag gezaaid worden of grasmatten aanleggen. Verwijderen van stukken afsluiting.

Deel van tuin verharden

Achterste deel van de tuin laten verharden(hout,beton,tegels,...? ) om trampoline en opzetzwembad op te plaatsen die waterpas moet staan. Rond 50 m². Ondergrond materiaal nog te bespreken.

Plat dak isoleren langs binnen

Plat dak van het achterste deel van een rijhuis isoleren. Gaat om 20-25 vierkante meter. Eventueel ook vervanging dakvenster.

Bestemmingswijziging aanvragen voor pand

Wij zijn voor de verbouwing van een winkel tot woning. Daarbij moet de achterbouw van het pand worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd (30 m²) en zullen de nodige ingrepen voorzien moeten worden om de gevel aan te passen aan een woning (winkelramen vervangen). In het achterste deel van de woning zouden we de houten vloer van ongeveer 20m² willen vervangen door een vloer in beton (eventueel met potten en balken). De totale verbouwing omvat een grondoppervlak van ongeveer 70m².

Achterste deel van de tuin ophogen

Ik wil het achterste deel van de tuin laten ophogen. In de voortuin zal er worden gebouwd en de grond die wordt afgegraven voor de funderingsplaat zal worden gebruikt om het achterste deel van de tuin op te hogen. Afmeting : 6 x 7 meter Concreet: Er dient een wandkering te worden geplaatst waar tussen de grond wordt gestort. De kering zal in een soort u-vorm moeten worden gemaakt. Deze U-vorm ligt dan tegen een landweggetje aan. De hoogte van de tuin komt dan gelijk met het landweggetje. Op de verhoging komt een betonnen plaat en op termijn een carport/tuinhuis.

Terrazzo vloer plaatsen

Ik had graag de mogelijkheden besproken voor onze vloer in onze woonkelder. In de voorste ruimte hebben we een terrazzo vloer waarvan er een deel hersteld moet worden (3 à 4 m2). In de achterste ruimte ligt momenteel een soort van bakstenen vloer waar we graag een onderhoudsvriendelijke vloer zouden willen.