Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor achterste deel van de tuin ophogen:

Achterste deel van de tuin ophogen

1O m x 10 m x 0,25 m verzakte tuin, gebetoneerde toegang van 3 m breed tot stortplaats. Deel van tuin ophogen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterste deel van de tuin ophogen uit heel België:

Vezelcement aanbrengen als gevelbekleding

Achterste deel van ons gebouw (keuken en op verdiep badkamer) paalt niet aan buurhuis. Onze woning dateert van 1899, dus zonder spouwmuren. Noordkant van onze muur is enkel met cement gepleisterd. Aan de zijde van de buur is er op de bodem een grintlaag. Ruimte wordt verhuurd als parkeerplaats voor verschillende voertuigen. Plaatsing van stelling is dus mogelijk of via garagepoort mogelijks doorgang voor hoogtewerker. oppervlakte : achterbouw 7 m lang , 2 verdiepingen. isolatie waartegen gevelleien worden geplaatst.

Tuinbestrating voorzien

Achterste deel van tuin bestraten met eigen stenen en deels zand. Materiaal grotendeels aanwezig.

Draadafsluiting plaatsen

De totale lengte van de scheiding, van het achterste punt tot gelijk met de voorgevel is (volgens cadgisweb) 42 meter. Mijn huidige tuinpoortje staat nu niet op gelijke hoogte met de voorgevel, maar ik overweeg om het eventueel wel wat vooruit te verplaatsen (afhankelijk daarvan is de totale te bedekken lengte dus mogelijk een meter, of 2, korter). Ik had graag 10 meter (het maximum toegelaten) aan ondoorzichtige afsluiting gehad van minstens 1,80 meter hoog, en de rest in draad, liefst alles van dezelfde hoogte. Het ondoorzichtige stuk zou ergens middenin een deel van de bedrading moeten komen, zodat mijn achterdeur en terras van privacy kunnen genieten. Mijn buren hebben hun grond opgehoogd en, volgens de persoon die ik sprak op het kadaster van Leuven, zou ik daardoor eventueel iets hoger dan de normaal toegelaten maximum hoogte (2 meter?) mogen gaan, mits toelating. Ik zou ook graag een nieuwe tuinpoort, en draad tussen de scheiding en de poort wensen (in totaal 3 meter inclusief poort). Ik zou de scheiding op mijn perceel wensen te plaatsen. Meer dan 3 jaar geleden hebben de buren de oorspronkelijke draad en palen verwijderd met als verhaal dat ze zelf een nieuwe afsluiting gingen plaatsen op de scheidingslijn.

Grote tuinafsluiting plaatsen

Een heel grote tuin die omheind moet worden, het achterste deel mag in ander materiaal en met hier en daar een poort. 200 lopende meters. Er moeten ook nog hier en daar struiken verwijderd worden.

Huidige trap vervangen door een houten klassieke houten trap

We willen onze oude trap vervangen door een klassieke houten trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zal tegen de muur geplaatst worden, en aan de andere zijde komt een leuning aan de buitenkant. Onze huidige trap is U-vorming met een recht stuk van 12 treden (235 cm lang), een overloop (80 x 234 cm) en dan een deel van 6 treden (130 cm lang). We hebben een hoogte van 357 van vloer tot vloer en de traphal is 234 breed. Het bovenste verdiep ligt op 210 cm van de achterste muur. Deze rust op een houtenbalk die op 300 cm van de grond ligt. Ons verdiep is dus 57 cm dik.

Verwilderde weide omtoveren naar mooi aangelegde tuin

Het achterste deel van onze tuin, ongeveer 10 are, is compleet verwilderd. Graag hadden we hier gazon van gemaakt, aansluitend op voorste deel van de tuin. Mag gezaaid worden of grasmatten aanleggen. Verwijderen van stukken afsluiting.

Deel van tuin verharden

Achterste deel van de tuin laten verharden(hout,beton,tegels,...? ) om trampoline en opzetzwembad op te plaatsen die waterpas moet staan. Rond 50 m². Ondergrond materiaal nog te bespreken.

Plat dak isoleren langs binnen

Plat dak van het achterste deel van een rijhuis isoleren. Gaat om 20-25 vierkante meter. Eventueel ook vervanging dakvenster.