Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zandhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zandhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zandhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zandhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zandhoven:

Houten afsluiting zetten

tuinafsluiting van ongeveer 55 meter. zonder poort. naast verouderde betonnen platen van ongeveer 50à80cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Tuin van 700 m² heraanleggen

Aanleg van volledig nieuwe tuin met beplantin , terras voor tuinhuis, voorziening van elektriciteit en beregeningssysteem . Terras in klinkers voor 70 à 80 m². De tuin is 700 m².

Draadpanelen plaatsen

80 meter draadpanelen plaatsen; hoogte van 2 m;. Nu staat er een haag en zal verwijderd zijn. Moet stevig zijn voor grote honden.

Tuinafsluiting plaatsen

Mijn momenteel 1 meter hoge betonafsluiting voldoet niet meer voor mijn groter wordende hond. Uit te voeren werken: -uitbreken en storten van 80 lopende meter betonplaten(1 meter hoog) -plaatsen van 80 lopende meter draadafsluiting of betonplaten met houtstructuur(min 1. 8 meter hoog)

Bouwrijp maken bouwgrond

Graag had ik een offerte ontvangen voor het bouwrijp maken van mijn bouwgrond te Zoersel Er is reeds 1400m ontbost, maar er liggen nog heel wat takken, ook wortels dienen nog verwijderd te worden

Aangezien we kampen met een aantal ...

Aangezien we kampen met een aantal problemen in de tuin wensen we te opteren voor een integraal concept en hertekening van de inrichting van de tuin Aandachtspunten : - tuin vooraan : 8x15, achteraan 15x15 - zwembad (ovaal 5 op 10) => wensen we integraal te renoveren - tuinhuis is aan renovatie toe => overwegen een mini-poolhouse met sauna of infraroodcabine - houten terras zwembad is nog vrij recent (2008) => terras zoveel mogelijk te recupereren - haag : circa 25 m coniferen (3,25 m hoog!), verdord => te verwijderen - 'gras' zit vol engerlingen => groene gazon zou leuk zijn - lange grassen en riet => uitdunnen of verwijderen ifv concept - ifv de inrichting graag nieuwe beplanting (oa haag) en verlichting - onderhoudsvriendelijk concept

ik ga zelf een zwembad in de tuin maken ...

ik ga zelf een zwembad in de tuin maken en daarna de tuin heraanleggen en wil er advies over van kenners en ook een plan . voor uitvoering zorg ikzelf wel .