Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tuinmannen:

Aangezien we kampen met een aantal problemen in de tuin wensen we te opteren voor een integraal concept en hertekening van de inrichting van de tuin Aandachtspunten : - tuin vooraan : 8x15, achteraan 15x15 - zwembad (ovaal 5 op 10) => wensen we integraal te renoveren - tuinhuis is aan renovatie toe => overwegen een mini-poolhouse met sauna of infraroodcabine - houten terras zwembad is nog vrij recent (2008) => terras zoveel mogelijk te recupereren - haag : circa 25 m coniferen (3,25 m hoog!), verdord => te verwijderen - 'gras' zit vol engerlingen => groene gazon zou leuk zijn - lange grassen en riet => uitdunnen of verwijderen ifv concept - ifv de inrichting graag nieuwe beplanting (oa haag) en verlichting - onderhoudsvriendelijk concept
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zandhoven (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Opsporen van lek

Probleem ligt in een kleine verada van ongeveer 2m². Sommige tegels klinken hol, we hebben een halve tegel verwijderd, blijkt de lijm eraf te zijn. Wij denken aan een lek ergens aangezien een meter verder, nog steeds in de veranda, op de muur ook vochtvlekken zijn. (Denken wij). Er ligt een afvoer onder de veranda en ook is er een waterleiding.Opzoeken van lek en herstellen.

Taxushaag planten

Vakman voor het her-aanleggen van een taxus-haag die het begeven heeft doordat ze te lang in een doornatte ondergrond gestaan heeft (lek in de waterleiding dat ondertussen hersteld werd). De haag is 12m lang en 2m hoog (de haag was 20 jaar oud). De oude haag zal eerste verwijderd moeten worden om de nieuwe aan te planten. Aangezien de haag voor de afscherming zorgt van de straat en de buur, wensen we de nieuwe haag meteen zo hoog mogelijk.

Oprit in siergrind leggen

We zouden graag onze oprit laten vernieuwen. Momenteel bestaat deze uit klinkers, gras en grind. Wij zouden enkel grind over de volledige oppervlakte willen, verstevigd door matten aangezien auto's hierop parkeren.

Herstellen van plafond na waterschade

Nav dakwerken hebben wij waterschade opgelopen aan het plafond in onze keuken en aan het plafond in een van de slaapkamers. Onze verzekering komt hier niet tussen, aangezien het tijdens werken aan het dak gebeurde. Aangezien we nu alles moeten regelen met de verzekering van de aannemer, wil ik op voorhand toch weten wat het zal kosten om deze plafonds te laten herstellen. Plafond is beschadigd: houten plafond, gyproc .

Vernieuwen van schutting

Ons schutting is voor de helft weggeblazen. We zouden graag een volledig nieuwe schutting laten plaatsen. We hebben voor de verzekering ook een offerte nodig van de firma die de schutting zal plaatsen aangezien dit betaald wordt via de verzekering. Houten planken. Ongeveer 6 m langs 1 kant. Hoogte 1m80.

Grond - water warmtepomp installeren

Bij de verbouwing zouden wij graag bekijken of het haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen. We weten dat dit een investering is maar aangezien we alle verwarming en de vloeren gaan veranderen lijkt het ons aangewezen om wat te isoleren en vloerverwarming samen met een warmtepomp te plaatsen. Voor de vloerverwarming zouden we ongeveer 140m² vloer hiervan voorzien. Aangezien zowel vooraan als achteraan de woning een tuin hebben zou ik de boring voor de warmtepomp graag vooraan laten uitvoeren. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw

Dakterras betegelen

Momenteel is er een dakterras in bankirai maar heeft enkele rotte planken.’aangezien er een stuk kunstgras komt willen we ook de rest aanpakken.

Aanleggen van oprit en terras

Momenteel hebben wij een oprit maar we zouden die volledig willen heraanleggen. Aangezien we ook ons terras willen aanleggen zouden we op voorhand al willen weten hoe we dit best aanpakken en een idee hebben van de prijs. Oprit in klinkerwerken : 22 m lang en 4 m breed Terras met natuursteen aanleggen ter hoogte van de keuken : 60 op 60 tegels in natuursteen. Tegels al aangekocht.