Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tuinmannen:

Aangezien we kampen met een aantal problemen in de tuin wensen we te opteren voor een integraal concept en hertekening van de inrichting van de tuin Aandachtspunten : - tuin vooraan : 8x15, achteraan 15x15 - zwembad (ovaal 5 op 10) => wensen we integraal te renoveren - tuinhuis is aan renovatie toe => overwegen een mini-poolhouse met sauna of infraroodcabine - houten terras zwembad is nog vrij recent (2008) => terras zoveel mogelijk te recupereren - haag : circa 25 m coniferen (3,25 m hoog!), verdord => te verwijderen - 'gras' zit vol engerlingen => groene gazon zou leuk zijn - lange grassen en riet => uitdunnen of verwijderen ifv concept - ifv de inrichting graag nieuwe beplanting (oa haag) en verlichting - onderhoudsvriendelijk concept
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zandhoven (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Grond - water warmtepomp installeren

Bij de verbouwing zouden wij graag bekijken of het haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen. We weten dat dit een investering is maar aangezien we alle verwarming en de vloeren gaan veranderen lijkt het ons aangewezen om wat te isoleren en vloerverwarming samen met een warmtepomp te plaatsen. Voor de vloerverwarming zouden we ongeveer 140m² vloer hiervan voorzien. Aangezien zowel vooraan als achteraan de woning een tuin hebben zou ik de boring voor de warmtepomp graag vooraan laten uitvoeren. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw

Dakterras betegelen

Momenteel is er een dakterras in bankirai maar heeft enkele rotte planken.’aangezien er een stuk kunstgras komt willen we ook de rest aanpakken.

Aanleggen van oprit en terras

Momenteel hebben wij een oprit maar we zouden die volledig willen heraanleggen. Aangezien we ook ons terras willen aanleggen zouden we op voorhand al willen weten hoe we dit best aanpakken en een idee hebben van de prijs. Oprit in klinkerwerken : 22 m lang en 4 m breed Terras met natuursteen aanleggen ter hoogte van de keuken : 60 op 60 tegels in natuursteen. Tegels al aangekocht.

Deksel septische put vervangen

We zouden graag het deksel van onze septische put laten vervangen aangezien deze niet meer goed afsluit. Graag hadden wel een deksel gebruikt die we nadien kunnen vloeren.

Tuinafsluting zetten

Onze tuin is momenteel voorzien van een houten afsluiting die gedeeld is met de buren. We willen aan onze kant van de afsluiting een extra afsluiting plaatsen om te voorkomen dat onze hond tot bij de buren kan aangezien we frequent merken dat ze onze hond proberen lokken. Tot hiertoe is er nog niks gebeurd, maar we willen voorkomen dat onze hond ineens op bezoek gaat bij de buren door alles af te breken of er onder door te graven. We willen dan ook een afsluiting die 2m boven de grond staat en een halve meter onder de grond zit. Het gaat om twee rechte stukken van +/- 14m en +/- 20m. Zelf dachten we aan draadpanelen, maar als er betere of goedkopere oplossingen zijn horen we het graag.

Tuinafsluiting vervangen

Onze houten panelen en palen zien heel wat af met storm en wind, er zijn dan ook een paar panelen en palen beschadigd. Wij zouden graag een offerte ontvangen om deze 11 panelen (waar er zeker twee vervangen moeten worden) tussen betonnen palen te laten plaatsen. Ook hebben we aan de zijkant van ons huis coniferen die gesnoeid moeten worden en achter in de tuin een berkenboom waar ook wat af mag. Naast deze offerte hebben we ook nog een aparte offerte nodig voor onze verzekering voor het vervangen van de twee beschadigde panelen en drie palen en om alles terug vast te zetten. Deze optie wensen wij niet te doen aangezien we dan terug problemen hebben bij de volgende storm.

Dakafvoer naar waterput leggen

We hebben in onze achtertuin een betonnen regenwaterput van 4000 liter. Het regenwater gebruiken we voor de beide toiletten en de wasmachine. Ons huishouden telt 3 personen. Het voorste dak komt niet uit op onze regenwaterput. We zoeken een oplossing om ook het water van het voorste dak te kunnen opvangen en gebruiken, aangezien we nu elke zomer een tekort aan regenwater hebben.

Houten gevelbekleding aanbrengen

De gevel is een deel van het huis van de buurman dat verder uitsteekt dan wij hebben gebouwd. We kiezen er samen voor om dit te bekleden met Thermowood Grenen . Momenteel is de zijgevel (ca. 24m²) beschermd met PUR-isolatie maar het is dringend tijd dat hier permanente gevel tegenkomt. - Onderstructuur moet geplaatst worden in de gevelmuur - Thermowood planchetten moeten geplaatst worden - Druiplijns, zijprofiel en bovenprofiel moet geplaatst worden Ik kan zelf veel helpen aangezien ik zelfbouwer ben maar we willen dit door een aannemer laten doen omdat dit een gemeenschappelijke muur is met de buren. Graag zo snel mogelijk... maartse buiten zijn dodelijk voor de huidige staat van de PUR-platen en we willen niet riskeren dat het plaasterwerk aan de binnenmuur aangetast wordt.