Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zwijndrecht:

Betonnen afsluiting vervangen

Graag hadden we de bestaande betonnen tuinschutting vervangen door een nieuwe. Het is ongeveer 10m lang en vertrekt achteraan tegen de garage en loopt door tot aan een geklasseerde gemetste muur. Zouden graag 2m hoog wensen. De bestaande palen kunnen niet herbruikt worden door te zware aantasting.

Struiken verplaatsen

Ik heb een redelijke grote struik staan en zou die willen verplaatsen, misschien recht voor het tuinhuis.

Plaatsen tuinhuis

Plaatsing van tuinhuis modern 415x295. Ondergrond reeds voorzien.

Blokhut plaatsen

Blokhut Modern 415x295 laten plaatsen, inclusief vloer.

Bestaand terras bezetten met tegels

Terras met bestaande tegels voorzien van een waterdichte onderlaag. Daarna moet men hier nieuwe tegels op leggen, klein terras van 2,5 m².

Bestaande betonnen omheining verhogen met extra panelen

Wij zouden graag onze betonnen omheining in de tuin verhogen met extra panelen van hetzelfde merk en dezelfde structuur.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis ongeveer 150 cm hoog 8 meter lang

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonafsluiting op de perceelsgrens (zo vlug mogelijk) 10 m lengte betonplaat 40 cm hoog 17 m lengte betonplaat 80 cm hoog. Rijwoning. Haag is volledig weg.

Houten afsluiting vervangen door stormschade

Dringend een nieuwe tuinomheining nodig met schermen van 180 op 180 cm. Dit voor een 10 a 11 tal stuks.. Onze huidige omheining is weggeblazen door de weersomstandigheden en daardoor kunnen onze huisdieren ontsnappen. Stormschade.

Tuin afsluiten met draadpanelen

De tuin moet over de volledige lengte afgezet worden met draadpanelen. Het gaat om een kant totale lengte is 18 meter. Het materiaal is aan te kopen met vakman en voor plaatsing moet men ook nog enkele betonpalen verwijderen.