Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

zondag 11 februari 2018

Steenkorven plaatsen

Dit zou zijn voor een lengte van 5 meter breedte. Halverwege zou een trap moeten komen. Hoogte max 80 cm. Hoogte max 80 cm. In het midden moet een trap komen, met een viertal treden. Achter de steenkorven zou ik een soort membraan plaatsen om de aardedoorsijpeling te voorkomen.
woensdag 31 januari 2018

Plaatsen van 2 hekken

Ik wil graag een eenvoudig hek aan de oprit en 1 aan een doorgang door de haag. Dit is een aanbeveling van de politie om mijn huis inbraakveiliger te maken. Aan de straatkant is een 50 m lange meidoornhaag met een doorgang voor wagen en 1 voor te voet. Hekken moeten misschien iets dieper in de tuin geplaatst worden. Verschillende mogelijkheden te bespreken met vakman, ik wil graag iets dat niet te hard opvalt ook.
dinsdag 14 november 2017

Schutting plaatsen

Ik wil rond mijn bouwterrein een schutting laten plaatsen van 1m75 à 2m hoog - 16 m + 15m + 2,5m lang (totaal 33,5m). De schutting bestaat uit houten panelen (die ik zelf beschilder en behandel). In de schutting moet een poortsysteem voorzien worden (sommige houten panelen moeten open kunnen om werfverkeer binnen te laten) van 2,5m minimum. De schutting moet uiteraard stevig zijn en zal er voor enkele jaren blijven staan. Werken met duurzaam/recup materiaal is een plus. Kan u in twee offertes maken : met en zonder de houten panelen die ik zelf beschilder en vernis.
donderdag 2 november 2017

Betonnen afsluiting vernieuwen of herstellen

Een gedeelte van onze omheining (betonplaten- & palen + draad) werden omvergereden en dient hersteld te worden De ganse omheining dient terug aangespannen te worden
maandag 9 oktober 2017

Onderhouden bamboeplanten

3-tal bamboe planten in kleine stadstuin moeten z.s.m. worden gesnoeid.
maandag 25 september 2017

Gazon aanleggen en rododendrons planten

Onze achtertuin opnieuw gazon aanleggen. Verwijderen van oude gazon, frezen, omploegen egaliseren, inzaaien, wellen. Een 10 tal rododendrons planten. Oppervlakte tuin is 10 are. Eventueel graszoden aanleggen is een optie.
dinsdag 19 september 2017

Tuinonderhoud nodig

Het betreft een stadstuin - geen gazon. Bij snoeien van bomen, klimop. Verwijderen van onkruid tussen kiezelstenen. Optioneel: reinigen van overloopbrug over vijver. Tips onderhoud vijver zijn welkom.
vrijdag 8 september 2017

Tuin onderhouden en vijver opkuisen

Rond huis en achtertuin met kleine vijver opkuisen. Snoeiwerk enz...
dinsdag 29 augustus 2017

Tuinonderhoud

Een boom in onze achtertuin (een stadstuin van 6 op 17 m ongeveer) groeit steeds schever en leunt nu tegen achtergevel. Verder ook enkele struiken snoeien, en een boomstronk van ongeveer een meter hoog wegdoen of lager afzagen.
vrijdag 25 augustus 2017

Onderhoud stadstuin

We hebben een kleine stadstuin in Schaarbeek grenzend aan St Stevens Woluwe. Ik heb 1 à 2 keer een tuinman nodig om de haag en de bomen te onderhouden
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet afsluiting met poortje plaatsen

Momenteel staan er coniferen over een lengte van ongeveer 18 meter die eerst moeten verwijderd worden. Totale lengte: +/- 10 m + plaatsen van poortje.
zaterdag 5 augustus 2017

Haag snoeien

We hebben een Thulia haag aangeplant in october 2013 over een 8-10 meter, langs de straatkant. Al naargelang de ligging ( dichtbij berk of niet) is de haag niet of wel mooi gegroeid. Een 8 tal bomen hebben nu al bijna 2 m hoogte. Anderen geraken rond 1m40. Graag professionneel advies voor een eerste snoeiing om te zorgen dat de haag perfect dicht groeit en tot +/- 2 m hoogte kan reiken.
woensdag 2 augustus 2017

Draadafsluiting van drie meter hoog plaatsen

Voor een ambassade in Brussel moet er een afsluiting van 410 lopende meters geplaatst worden, moet 3 meter hoog zijn.
vrijdag 7 juli 2017

Draadafsluiting met elektrische poort plaatsen

Wij hebben een woning gekocht in Ohain. We hebben dringend een afsluiting nodig met elektrische poort, het terrein is +/- 20 a groot. Graag advies rond de afsluiting. Ongeveer een 400 meter af te sluiten.
dinsdag 20 juni 2017

Achtertuin renoveren en vernieuwen terras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin moet weinig onderhoud nodig hebben. De tuin is ongeveer 100 m² (5. 5-6 m x 17 m). De bomen kunnen eventueel blijven staan (zie foto's). Het terras moet vernieuwd worden is ongeveer 14 m² en met tegels. Ideeën om de tuin wat op te frissen zijn zeer welkom. Graag midden juli met de werken kunnen beginnen.
maandag 22 mei 2017

Voortuin opkuisen

Voortuin opkuisen ongeveer 25 m². Kleine haag snoeien, struiken bijknippen en onkruid wieden.
maandag 10 april 2017

In orde brengen van stadstuintje

Ik heb een klein stadstuintje dat in orde zou gebracht dienen te worden voor verhuur. Er zouden ook wat oude meubelstukken dienen te worden afgevoerd. Zou u een offerte kunnen maken voor deze werken. Tuin is overwoekerd dus moet worden opgeschoond. Muren vrijmaken worden van klimop. Vanaf woensdagnamiddag beschikbaar 19/04/2017 - of eender welke donderdag. Ik kan een bezoek inplannen waar nodig.
zondag 26 maart 2017

Kleine tuin aanleggen

Ik heb een kleine tuin van 24 m² die dient heraangelegd te worden: vooral appelboom en klimop snoeien en gazon zaaien, misschien wat plantjes planten.
dinsdag 21 maart 2017

Tuin onderhouden en bloemen planten

Wij hebben een tuintje ter beschikking maar hebben er niet echt de tijd voor om dit te onderhouden. We zouden dit dus volledig willen opruimen en er iets van maken dat niet veel werk eist. In bijlage vinden jullie alvast enkele foto's van hoe het er nu uitziet. Dit is een niet al te grote tuin, 30 m². Ook graag bloemen planten, of eens kijken wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 9 maart 2017

Rooien van sparren

Rooien van drie grote sparren in de tuin.
vrijdag 3 maart 2017

Tuin afsluiten met draadomheining en een poort

Tuin die open is, willen we afsluiten. 2 zijdes moeten dus toegevoegd worden; één enkel draadafsluiting (graag offerte met/zonder betonplaat) van 7,20 meter, en dan de tweede van 5 meter, draadafsluiting en inclusief een poortje. Hoogte is 1,65 meter. (zijkant loopt wel beetje schuin naar beneden, dus het poortje zal iets hoger moeten zijn, rond de 1,85 a 2 m.
donderdag 13 oktober 2016

Snoeien van 2 grote bolvormige buxussen

Omwille van tijdsgebrek heb ik mijn 2 buxussen in de voortuin niet altijd tijdig gesnoeid. Door de groei is doorgang tuinpad te klein geworden. Daar ik mijn buxussen niet kapot wil snoeien, vraag ik me af hoe ver men daarin kan gaan. Misschien best beroep dus op een vakman-snoeier? Ik kan helaas geen foto's toevoegen maar diameter van buxussen (op stam) is momenteel ongeveer 1 m.
dinsdag 27 september 2016

Plaatsing afsluiting

Prijsofferte : Tuinafsluiting betonplaten met houtstructuur - ong. 9 panelen van 180 cm breedte * 180 cm hoogte. Dit betreft 1 zijde die moet worden afgesloten. Dit is tussen de buren. Graag een vakman die langs komt om juist op te meten.
donderdag 25 augustus 2016

Keermuren plaatsen

We zijn bezig met de planning van tuin- en terraswerken voor ons nieuw huis. We willen graag op kelderhoogde op noord-west kant keerwanden plaatsen. De kelder is momenteel uitgegraven en word deze week geleverd en geplaatst. Dus, de werken kunnen snel uitgevoerd worden en een deel is al uitgegraven. Volgende werken zijn nodig: i) leveren van betonnen L-element van 175cm hoog, vermoedelijk 11 stuks. Ii) plaatsen: - uitgraven van de bedding en deze grond ter plaatse laten - leveren en plaatsen van gestabiliseerd rijnzand (175 kg cement/m3) op een dikte van 20 cm - plaatsen van de L-elementen - leveren en plaatsen van GEOTEXTIEL achteraan de elementen - leveren en plaatsen van roofing na voltooiing van de werken Omdat het een nieuwbouw is, hebben we ook nog andere werken nodig.
dinsdag 14 juni 2016

Behandeling onkruid

Behandeling van onze site (7 ha) tegen onkruid.

Partners

Partners van Casius