Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brussel.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen, afsluiting weide plaatsen, betonnen afsluiting in combinatie met hout plaatsen, omheining te plaatsen, tuin renoveren, draadafsluiting plaatsen en coniferen verwijderen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, verwijderen van sparren en vervangen door draadafsluiting, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting in hardhout met poorten plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

vrijdag 7 juli 2017

Draadafsluiting met elektrische poort plaatsen

Wij hebben een woning gekocht in Ohain. We hebben dringend een afsluiting nodig met elektrische poort, het terrein is +/- 20 a groot. Graag advies rond de afsluiting. Ongeveer een 400 meter af te sluiten.
dinsdag 20 juni 2017

Achtertuin renoveren en vernieuwen terras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin moet weinig onderhoud nodig hebben. De tuin is ongeveer 100 m² (5. 5-6 m x 17 m). De bomen kunnen eventueel blijven staan (zie foto's). Het terras moet vernieuwd worden is ongeveer 14 m² en met tegels. Ideeën om de tuin wat op te frissen zijn zeer welkom. Graag midden juli met de werken kunnen beginnen.
maandag 22 mei 2017

Voortuin opkuisen

Voortuin opkuisen ongeveer 25 m². Kleine haag snoeien, struiken bijknippen en onkruid wieden.
maandag 10 april 2017

In orde brengen van stadstuintje

Ik heb een klein stadstuintje dat in orde zou gebracht dienen te worden voor verhuur. Er zouden ook wat oude meubelstukken dienen te worden afgevoerd. Zou u een offerte kunnen maken voor deze werken. Tuin is overwoekerd dus moet worden opgeschoond. Muren vrijmaken worden van klimop. Vanaf woensdagnamiddag beschikbaar 19/04/2017 - of eender welke donderdag. Ik kan een bezoek inplannen waar nodig.
zondag 26 maart 2017

Kleine tuin aanleggen

Ik heb een kleine tuin van 24 m² die dient heraangelegd te worden: vooral appelboom en klimop snoeien en gazon zaaien, misschien wat plantjes planten.
dinsdag 21 maart 2017

Tuin onderhouden en bloemen planten

Wij hebben een tuintje ter beschikking maar hebben er niet echt de tijd voor om dit te onderhouden. We zouden dit dus volledig willen opruimen en er iets van maken dat niet veel werk eist. In bijlage vinden jullie alvast enkele foto's van hoe het er nu uitziet. Dit is een niet al te grote tuin, 30 m². Ook graag bloemen planten, of eens kijken wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 9 maart 2017

Rooien van sparren

Rooien van drie grote sparren in de tuin.
vrijdag 3 maart 2017

Tuin afsluiten met draadomheining en een poort

Tuin die open is, willen we afsluiten. 2 zijdes moeten dus toegevoegd worden; één enkel draadafsluiting (graag offerte met/zonder betonplaat) van 7,20 meter, en dan de tweede van 5 meter, draadafsluiting en inclusief een poortje. Hoogte is 1,65 meter. (zijkant loopt wel beetje schuin naar beneden, dus het poortje zal iets hoger moeten zijn, rond de 1,85 a 2 m.
donderdag 13 oktober 2016

Snoeien van 2 grote bolvormige buxussen

Omwille van tijdsgebrek heb ik mijn 2 buxussen in de voortuin niet altijd tijdig gesnoeid. Door de groei is doorgang tuinpad te klein geworden. Daar ik mijn buxussen niet kapot wil snoeien, vraag ik me af hoe ver men daarin kan gaan. Misschien best beroep dus op een vakman-snoeier? Ik kan helaas geen foto's toevoegen maar diameter van buxussen (op stam) is momenteel ongeveer 1 m.
dinsdag 27 september 2016

Plaatsing afsluiting

Prijsofferte : Tuinafsluiting betonplaten met houtstructuur - ong. 9 panelen van 180 cm breedte * 180 cm hoogte. Dit betreft 1 zijde die moet worden afgesloten. Dit is tussen de buren. Graag een vakman die langs komt om juist op te meten.
donderdag 25 augustus 2016

Keermuren plaatsen

We zijn bezig met de planning van tuin- en terraswerken voor ons nieuw huis. We willen graag op kelderhoogde op noord-west kant keerwanden plaatsen. De kelder is momenteel uitgegraven en word deze week geleverd en geplaatst. Dus, de werken kunnen snel uitgevoerd worden en een deel is al uitgegraven. Volgende werken zijn nodig: i) leveren van betonnen L-element van 175cm hoog, vermoedelijk 11 stuks. Ii) plaatsen: - uitgraven van de bedding en deze grond ter plaatse laten - leveren en plaatsen van gestabiliseerd rijnzand (175 kg cement/m3) op een dikte van 20 cm - plaatsen van de L-elementen - leveren en plaatsen van GEOTEXTIEL achteraan de elementen - leveren en plaatsen van roofing na voltooiing van de werken Omdat het een nieuwbouw is, hebben we ook nog andere werken nodig.
dinsdag 14 juni 2016

Behandeling onkruid

Behandeling van onze site (7 ha) tegen onkruid.
dinsdag 14 juni 2016

Aanleg gazon-drainage

Aanleg van een gazon met drainage en nivellering op een oppervlakte van ongeveer 200 m².
zondag 12 juni 2016

Onderhoud tuin

Snoeien, onkruid verwijderen, drainage schoon maken en terras poetsen.
donderdag 19 mei 2016

Nieuwe verkaveling: afsluitingen, poortjes en hagen plaatsen

In een nieuwe verkaveling worden hekken, poortjes, hagen geplaatst. Bouwwerken starten kortelings. Graag had ik offertes gehad voor: 3 hagen, 10m lang, 180cm hoog 3 afsluitingen, 10m lang en 180cm hoog(als optie) afsluiting rondom 4 woningen: 115m lang, 200 hoog en 2 poortjes erin(100 breed).
maandag 11 april 2016

Offerte: Bamboe afsluiting met grote takken

Graag had ik een offerte willen aanvragen voor de bamboe afsluiting met grote takken. Kan u mij vertellen in welke hoogte deze bestaan? De omheining samen zou 34 meter zijn in totaal. Kan u me eventueel de prijs per m doorgeven, samen met de mogelijke hoogtes? Omheining: links-rechts en achter. Dit in een U-vorm. Ter plaatse komen kijken.
maandag 14 maart 2016

Aanleg grasmatten

Ik zou graag een offerte krijgen voor het verwijderen en afvoeren van ons oud gazon, en het plaatsen van grasmatten. Het gazon is ongeveer 33-34m2 groot, en de ondergrond zou ook opnieuw wat geëgaliseerd (+ bemest) moeten worden. De tuin is een achtertuin, die enkel met doorgang dóór ons appartement en via twee trappen van enkele treden bereikbaar is (= inkomhal met 9 treden, open doorgang door living en keuken, balkon met trapje naar beneden -- foto: ). Graag zou ik kiezen voor een grassoort die voldoende bestendig is tegen regelmatig gebruik, maar die zeker ook voorzien is op relatief veel schaduw (ommuurde tuin). Foto ter beschikking.
zondag 7 februari 2016

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen: Ongeveer 7 meter lang en 1m50 hoog.
woensdag 3 februari 2016

Aanleg kindvriendelijke tuin kinderopvang met speeltoren

Een hovenier: - Voor een stadstuin van onze kinderopvang in Sint-Joost-ten-Node zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen met het plannen en de aanleg van een originele, kindvriendelijke en onderhoudsvriendelijke tuin. Afmetingen weet ik niet echt goed ongeveer 7 meter op 10 meter. Eventueel een zandbak-speelbenodigdheden-klimtoren. Graag origineel idee. Graag ter plaatse komen kijken voor juiste advies en origineel idee.
maandag 1 februari 2016

Plaatsing beukhaag

Ik wil een beukhaag plaatsen van 10m lang. Ik zou graag willen dat ze al redelijk hoog is.
dinsdag 10 november 2015

Snoeien van haag

Ik woon in 1190 Vorst en heb een haag van 1 meter hoog en ongeveer 20 meter lang. In de haag zit één "ronde" hoek. De haag dient gesnoeid te worden enkel langs de buitenkant Bovenkant en binnenkant van haag dient niet gesnoeid te worden.
dinsdag 18 augustus 2015

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

Betonafsluiting met houtmotief van 14 m lang en 2 m hoog ( 35 platen van 40 cm breedte op 200 cm + 8 betonpalen). Graag prijs voor materiaal en prijs apart voor plaatsing. Dringend voor 24. 09.
dinsdag 5 mei 2015

Entretien de jardin

Tâches principales : tondre la pelouse ( 300 m² ) 2 fois par mois du début mars à fin octobre. Une haie de charme devra être taillée 2 fois par an,une fois au printemps et une fois à l'automne.Plan disponible.
vrijdag 20 februari 2015

Renovatie van tuin

Plaatsen nieuw terras, oprit in klinker en houten afsluiting. Nivelleren en verhogen van gedeelte tuin
vrijdag 17 oktober 2014

Aanleg terras en bijhorende werken

Graag een gedetailleerde offerte voor (bondig samengevat) volgende werken: - verplanten bestaande ronde buxus van 160cm, diverse struiken, haag uit winterjasmijn, pioenrozen en 1 rozelaar; - afbraak bestaand terras in blauwe natuursteen (13m²) incl. Fundering en enkele bestaande blauwe natuurstenen boordstenen; - aanpassen grondniveau + niveleringswerken; - verlengen bestaande ondergrondse ventilatiebuis in dikwandige PVC- 20cm diameter, lengte ca 200cm + leveren en plaatsen van kunststoffen rooster met roestvrij gaaswerk voor dito (tegen indringen klein ongedierte), rooster in te werken in nieuwe terrasmuur; - deels aanpassen bestaand grondniveau om terraswerken uit te voeren; gelijkmatig verdelen van overtollige teelaarde over de resterende tuinoppervlak

Partners

Partners van Casius