Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

donderdag 27 februari 2020

Bouwgrond boomvrij maken

Ik ben opzoek achter iemand die 7 à 8 bomen kan weghalen op een perceel waar een bouwproject op komt. Dit zou zeker in maart moeten gebeuren.
dinsdag 14 januari 2020

Betonnen afsluiting zetten

ik wil een betonplaten zonder structuur plaatsen rond garageboxen. Het gaat over 65 lopende meter en een hoogte van 1m80. Op dit moment staat er nog geen omheining.
maandag 25 november 2019

Verwijderen planten van een paar bomen

Ik zoek een tuinman voor: -Wortels gesnoeide Linde te verwijderen -Gestorven fruitboompje te verwijderen -Twee Ginkgo Biloba's te planten -Een paar kleinere planten te planten
vrijdag 15 november 2019

Steenkorven plaatsen

Een korf van 2m lang, ongeveer 75 cm hoog en 30 cm dik. In totaal ongeveer 8 m (4 X 2m). Betreft een mede-eigendom. Opvulling graag keien en van kleur graag een metaalkleur (roestvrij materiaal).
vrijdag 6 september 2019

Betonnen afsluiting zetten

Tussen 7 en 8 meters en 5 betonnen bokken hoog
donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van terras en haag

Ik had vroeger in mijn kleine tuin buxus struiken die het terras afzoomden. Met de buxusmot zijn al die struiken moeten verwijderd worden, en de rand van het terras moet daardoor herlegd worden -- de stenen zijn losgekomen. Wie kan dat herstellen? Er moet opnieuw een haag naast komen. Het is ongeveer 6 of 7 meter lang, waarvan 1 of 2 (stukken) klinkers verplaatst werden.
donderdag 27 juni 2019

Kunststof afsluiting zetten

Een afbakening van ons terras achteraan aan de keukendeur. Achter een afbakening staan de vuilnisbakken..
woensdag 1 mei 2019

Boom verwijderen

Dode boom in stadstuin verwijderen.
maandag 29 april 2019

Snoeien van struiken en hoge bomen

Ik heb 2 grote hoge bomen in een stadstuin. De krulwilg is te hoog en de takken hangen bij de buren. Deze krulwilg moet wat kleiner en de zijtakken afknippen alsook de andere boom. De struiken mogen wat afgeknipt worden.
maandag 8 april 2019

Gras heraanleggen

De tuin is ong. 10 vierkante meter. Het gras is deels gestorven en er moet nieuw gras aangelegd worden. Mos moet uitgetrokken worden.