Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

woensdag 17 oktober 2018

Taxus planten

We hebben nieuwe taxussen aangekocht en die zouden moeten geplant worden. Oude eruit halen. In het totaal gaat het over 12 stuks.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten afsluiting plaatsen 720 meter

Houten omheining plaatsen, in wilgen. Het betreft een afstand van 720 meter , het zijn drie rechte stukken en nog een andere zijde , de hoogte 1.80 meter. Zou tegen de omheining van de muren geplaatst worden.
maandag 1 oktober 2018

Haag en struiken snoeien

Ik zoek iemand om onze tuin te onderhouden. Voornamelijk de haag van 30 meter en struiken te snoeien. De hoogte is ongeveer 2-3 meter.
vrijdag 28 september 2018

Houten tuinafsluiting plaatsen

Scherm tussen twee appartementen (patio). Het vak rechts meet 2,11 m (b) op 2,83 (h) en het vak links meet 2,13 (b) op 2,83 (h). Op rechts is er wel een uitstulping van het raam Voorkeur materiaal gaat naar tuinschermen of plankenwand in thermowood. Er moet niks verwijderd worden, oude planten doen we zelf weg.
donderdag 26 juli 2018

Tuin van 3000m² onderhouden

Ik ben op zoek naar een hoevenier om mijn tuin te onderhouden om de 2weken . De tuin is 3000m² voornaamlijk gras Plus 200m haag en 2000 soorten bloemen .
woensdag 16 mei 2018

Draadpanelen plaatsen met poortje

Wij hebben een terras van ongeveer 7 meter breed tussen 2 muren dat we willen afscheiden van het gazon erachter. we denken aan wat stevigere draadpanelen, met hoogte 1 m-1 m 20. Uiteraard is er ook een poortje nodig, in het midden van de afsluiting, voor toegang tot de rest van de tuin.
maandag 7 mei 2018

Plaatsen bekaert Dakterras draadomheining

Ik wil een draadomheining voor mijn dakterras plaatsen. Het terras is 18 m lang en we willen de omheining voor de lengte en hoogte van 2 m. Dit is voor een VZW.
maandag 16 april 2018

Onderhoud tuin, weghalen buxus hagen, voorzien in alternatief omheining

Mijn achtertuin is in 2007 hertekend geweest. Vorig jaar heeft de buxusmot echter lelijk huis gehouden, en zijn de haagjes grotendeels opgevreten. Ik zoek een alternatief (steenkorven met verlichting ingewerkt, en/ of banken en/of plantenbakken in gerecycleerd plastiek). De tuin heeft verder onderhoud nodig (klimop en hydrangea snoeien). Ongeveer 36 vierkante meter, ommuurde tuin. Foto in bijlage. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 29 maart 2018

Gazon vernieuwen

Het gazon in mijn stadstuin is aan vernieuwing toe. Veel mos en kale plekken. De tuin is zo'n 60 m². Ik dacht eraan om het zelf te doen (verticuleren, verluchten gazon, inmesten, zaaien). Komen kijken ter plaatse.
zondag 11 februari 2018

Steenkorven plaatsen

Dit zou zijn voor een lengte van 5 meter breedte. Halverwege zou een trap moeten komen. Hoogte max 80 cm. Hoogte max 80 cm. In het midden moet een trap komen, met een viertal treden. Achter de steenkorven zou ik een soort membraan plaatsen om de aardedoorsijpeling te voorkomen.
woensdag 31 januari 2018

Plaatsen van 2 hekken

Ik wil graag een eenvoudig hek aan de oprit en 1 aan een doorgang door de haag. Dit is een aanbeveling van de politie om mijn huis inbraakveiliger te maken. Aan de straatkant is een 50 m lange meidoornhaag met een doorgang voor wagen en 1 voor te voet. Hekken moeten misschien iets dieper in de tuin geplaatst worden. Verschillende mogelijkheden te bespreken met vakman, ik wil graag iets dat niet te hard opvalt ook.
dinsdag 14 november 2017

Schutting plaatsen

Ik wil rond mijn bouwterrein een schutting laten plaatsen van 1m75 à 2m hoog - 16 m + 15m + 2,5m lang (totaal 33,5m). De schutting bestaat uit houten panelen (die ik zelf beschilder en behandel). In de schutting moet een poortsysteem voorzien worden (sommige houten panelen moeten open kunnen om werfverkeer binnen te laten) van 2,5m minimum. De schutting moet uiteraard stevig zijn en zal er voor enkele jaren blijven staan. Werken met duurzaam/recup materiaal is een plus. Kan u in twee offertes maken : met en zonder de houten panelen die ik zelf beschilder en vernis.
donderdag 2 november 2017

Betonnen afsluiting vernieuwen of herstellen

Een gedeelte van onze omheining (betonplaten- & palen + draad) werden omvergereden en dient hersteld te worden De ganse omheining dient terug aangespannen te worden
maandag 9 oktober 2017

Onderhouden bamboeplanten

3-tal bamboe planten in kleine stadstuin moeten z.s.m. worden gesnoeid.
maandag 25 september 2017

Gazon aanleggen en rododendrons planten

Onze achtertuin opnieuw gazon aanleggen. Verwijderen van oude gazon, frezen, omploegen egaliseren, inzaaien, wellen. Een 10 tal rododendrons planten. Oppervlakte tuin is 10 are. Eventueel graszoden aanleggen is een optie.
dinsdag 19 september 2017

Tuinonderhoud nodig

Het betreft een stadstuin - geen gazon. Bij snoeien van bomen, klimop. Verwijderen van onkruid tussen kiezelstenen. Optioneel: reinigen van overloopbrug over vijver. Tips onderhoud vijver zijn welkom.
vrijdag 8 september 2017

Tuin onderhouden en vijver opkuisen

Rond huis en achtertuin met kleine vijver opkuisen. Snoeiwerk enz...
dinsdag 29 augustus 2017

Tuinonderhoud

Een boom in onze achtertuin (een stadstuin van 6 op 17 m ongeveer) groeit steeds schever en leunt nu tegen achtergevel. Verder ook enkele struiken snoeien, en een boomstronk van ongeveer een meter hoog wegdoen of lager afzagen.
vrijdag 25 augustus 2017

Onderhoud stadstuin

We hebben een kleine stadstuin in Schaarbeek grenzend aan St Stevens Woluwe. Ik heb 1 à 2 keer een tuinman nodig om de haag en de bomen te onderhouden
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet afsluiting met poortje plaatsen

Momenteel staan er coniferen over een lengte van ongeveer 18 meter die eerst moeten verwijderd worden. Totale lengte: +/- 10 m + plaatsen van poortje.
zaterdag 5 augustus 2017

Haag snoeien

We hebben een Thulia haag aangeplant in october 2013 over een 8-10 meter, langs de straatkant. Al naargelang de ligging ( dichtbij berk of niet) is de haag niet of wel mooi gegroeid. Een 8 tal bomen hebben nu al bijna 2 m hoogte. Anderen geraken rond 1m40. Graag professionneel advies voor een eerste snoeiing om te zorgen dat de haag perfect dicht groeit en tot +/- 2 m hoogte kan reiken.
woensdag 2 augustus 2017

Draadafsluiting van drie meter hoog plaatsen

Voor een ambassade in Brussel moet er een afsluiting van 410 lopende meters geplaatst worden, moet 3 meter hoog zijn.
vrijdag 7 juli 2017

Draadafsluiting met elektrische poort plaatsen

Wij hebben een woning gekocht in Ohain. We hebben dringend een afsluiting nodig met elektrische poort, het terrein is +/- 20 a groot. Graag advies rond de afsluiting. Ongeveer een 400 meter af te sluiten.
dinsdag 20 juni 2017

Achtertuin renoveren en vernieuwen terras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin moet weinig onderhoud nodig hebben. De tuin is ongeveer 100 m² (5. 5-6 m x 17 m). De bomen kunnen eventueel blijven staan (zie foto's). Het terras moet vernieuwd worden is ongeveer 14 m² en met tegels. Ideeën om de tuin wat op te frissen zijn zeer welkom. Graag midden juli met de werken kunnen beginnen.
maandag 22 mei 2017

Voortuin opkuisen

Voortuin opkuisen ongeveer 25 m². Kleine haag snoeien, struiken bijknippen en onkruid wieden.

Partners

Partners van Casius