Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

vrijdag 6 september 2019

Betonnen afsluiting zetten

Tussen 7 en 8 meters en 5 betonnen bokken hoog
donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van terras en haag

Ik had vroeger in mijn kleine tuin buxus struiken die het terras afzoomden. Met de buxusmot zijn al die struiken moeten verwijderd worden, en de rand van het terras moet daardoor herlegd worden -- de stenen zijn losgekomen. Wie kan dat herstellen? Er moet opnieuw een haag naast komen. Het is ongeveer 6 of 7 meter lang, waarvan 1 of 2 (stukken) klinkers verplaatst werden.
donderdag 27 juni 2019

Kunststof afsluiting zetten

Een afbakening van ons terras achteraan aan de keukendeur. Achter een afbakening staan de vuilnisbakken..
woensdag 1 mei 2019

Boom verwijderen

Dode boom in stadstuin verwijderen.
maandag 29 april 2019

Snoeien van struiken en hoge bomen

Ik heb 2 grote hoge bomen in een stadstuin. De krulwilg is te hoog en de takken hangen bij de buren. Deze krulwilg moet wat kleiner en de zijtakken afknippen alsook de andere boom. De struiken mogen wat afgeknipt worden.
maandag 8 april 2019

Gras heraanleggen

De tuin is ong. 10 vierkante meter. Het gras is deels gestorven en er moet nieuw gras aangelegd worden. Mos moet uitgetrokken worden.
vrijdag 22 maart 2019

Zijkanten van tuin renoveren met beplanting

Zijkanten renoveren met beplanting. Ongeveer 15m langs R en ongeveer 10m langs L Achteraan ongeveer 5m
woensdag 17 oktober 2018

Taxus planten

We hebben nieuwe taxussen aangekocht en die zouden moeten geplant worden. Oude eruit halen. In het totaal gaat het over 12 stuks.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten afsluiting plaatsen 720 meter

Houten omheining plaatsen, in wilgen. Het betreft een afstand van 720 meter , het zijn drie rechte stukken en nog een andere zijde , de hoogte 1.80 meter. Zou tegen de omheining van de muren geplaatst worden.
maandag 1 oktober 2018

Haag en struiken snoeien

Ik zoek iemand om onze tuin te onderhouden. Voornamelijk de haag van 30 meter en struiken te snoeien. De hoogte is ongeveer 2-3 meter.