Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brussel:

Houten afsluiting plaatsen 720 meter

Houten omheining plaatsen, in wilgen. Het betreft een afstand van 720 meter , het zijn drie rechte stukken en nog een andere zijde , de hoogte 1.80 meter. Zou tegen de omheining van de muren geplaatst worden.

Haag en struiken snoeien

Ik zoek iemand om onze tuin te onderhouden. Voornamelijk de haag van 30 meter en struiken te snoeien. De hoogte is ongeveer 2-3 meter.

Plaatsen bekaert Dakterras draadomheining

Ik wil een draadomheining voor mijn dakterras plaatsen. Het terras is 18 m lang en we willen de omheining voor de lengte en hoogte van 2 m. Dit is voor een VZW.

Schutting plaatsen

Ik wil rond mijn bouwterrein een schutting laten plaatsen van 1m75 à 2m hoog - 16 m + 15m + 2,5m lang (totaal 33,5m). De schutting bestaat uit houten panelen (die ik zelf beschilder en behandel). In de schutting moet een poortsysteem voorzien worden (sommige houten panelen moeten open kunnen om werfverkeer binnen te laten) van 2,5m minimum. De schutting moet uiteraard stevig zijn en zal er voor enkele jaren blijven staan. Werken met duurzaam/recup materiaal is een plus. Kan u in twee offertes maken : met en zonder de houten panelen die ik zelf beschilder en vernis.

Betonnen afsluiting vernieuwen of herstellen

Een gedeelte van onze omheining (betonplaten- & palen + draad) werden omvergereden en dient hersteld te worden De ganse omheining dient terug aangespannen te worden

Onderhouden bamboeplanten

3-tal bamboe planten in kleine stadstuin moeten z.s.m. worden gesnoeid.

Gazon aanleggen en rododendrons planten

Onze achtertuin opnieuw gazon aanleggen. Verwijderen van oude gazon, frezen, omploegen egaliseren, inzaaien, wellen. Een 10 tal rododendrons planten. Oppervlakte tuin is 10 are. Eventueel graszoden aanleggen is een optie.

Tuin onderhouden en vijver opkuisen

Rond huis en achtertuin met kleine vijver opkuisen. Snoeiwerk enz...

Onderhoud stadstuin

We hebben een kleine stadstuin in Schaarbeek grenzend aan St Stevens Woluwe. Ik heb 1 à 2 keer een tuinman nodig om de haag en de bomen te onderhouden

Composiet afsluiting met poortje plaatsen

Momenteel staan er coniferen over een lengte van ongeveer 18 meter die eerst moeten verwijderd worden. Totale lengte: +/- 10 m + plaatsen van poortje.