Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Henegouwen.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Russeignies, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, draadafsluiting met betonplaten onderaan, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, vervangen versleten tuinafscheidingen grensmarkering in bos, vervangen bestaande afsluiting in betonstroken met houtlook, tuinomheining betonplaten, werken in tuin - tuinomheining, automatische draaipoort plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Henegouwen:

maandag 20 februari 2017

Complete afsluiting met draadpanelen en twee poorten

Exacte afmetingen moeten genomen worden. Prijs/kwaliteit voorstellen aanreiken. Grote tuin met gras. Gemakkelijk toegankelijk. Graag prijs voor 1.80 of 2 meter hoogte. Klassieke zonder bovenbuis. Een vierkante buis. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
vrijdag 24 juni 2016

Tuinmuur plaatsen

Het is voor een muur van ongeveer 30 lopende meter. Hoogte 1, 5 m hoog ongeveer 15 cm breed. Ik kan wel zorgen voor metalen staven in de grond te betonneren om de 1,5 m of 2 m om steun te kunnen geven aan het geheel.
vrijdag 30 oktober 2015

Afsluiting te plaatsen / Cloture de jardin

Wij hebben een huis gekocht met een grond van 25 ares; ons terrein is aan de achterkant, voorkant en linkerkant niet afgesloten. Ons budget is beperkt. Onze grond geeft achteraan op een bos. Wij hadden gedacht aan een houten afsluiting in kastanjehout van minstens 1. 20 hoog. Onze grond is ongeveer 100m diep en 25m breed. Cloture en bois 1.2 hauteur / 100m Profondeur / 25m largeur Adresse sur demande
vrijdag 11 september 2015

Onderhoud van de tuin

Gras maaien + borduren op een oppervlakte van ongeveer 7a. Het gras staat 15cm hoog. Gras moet afgevoerd worden.
zondag 12 juli 2015

Plaatsen van kunsthaag

Wij zouden een kunsthaag willen plaatsen en dit 65 meter lang. Wat bedraagt de totaalprijs (plaatsen inbegrepen)?
woensdag 24 juni 2015

Plaatsen van duurzame composiet afsluiting

Ik wil graag een 8 tal meter afsluiten van de inkijk van de buren door mooi grijze of houtkleurige composieten wanden
maandag 8 september 2014

Bomen te verwijderen

Ik zoek een tuinman die bomen kan verwijderen en snoeien
maandag 16 juni 2014

Stenen afsluiting/steenkorven te plaatsen

Afsluiting met steenkorven voor een lengte van +-25m, hoogte tussen 1m80 bij de woning en 1,20 naar buiten toe.
donderdag 13 december 2012

het is voor twee regenputten van 10.000 ...

het is voor twee regenputten van 10.000 liters + zuiveringsstation te plaatsen en het opruimen van terrein aarde +steengeruis
maandag 23 januari 2006

heb 10 are grond dat nog wat geniveleerd ...

heb 10 are grond dat nog wat geniveleerd moet worden, ook gras en beplantingen en ik had ook graag een vijver
maandag 22 juli 2002

Het is voor een tuinonderhoud van 8 A, ...

Het is voor een tuinonderhoud van 8 A, gras afdoen onkruid,bordures van een terrein die 1 jaar niet meer onderhoud werd POUR ENTRETIEN DE JARDIN DE 8A? TONDRE UN TER. QUI NE L'A PLUS ETE DEPUIS 1 ANS. URGENT (PARTICULIER PARLE AUSSI FRANCAIS)

Partners

Partners van Casius