Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Henegouwen:

zaterdag 26 oktober 2019

Snoeien hagen en sparren

+- 100 sparren om te snoeien binnen en buitenkant en op ongeveer 2.30m hoog Staan allemaal naast elkaar (één rij van 75 en één rij van 25)
donderdag 5 september 2019

Weide omheinen met draadafsluiting

Een kleine 300 m² weide omheinen op zo n 1.50 m hoogte
donderdag 5 september 2019

Draadafsluiting plaatsen

Wij hebben een omheining nodig van 50 meter in hardhout met schapendraad. Dit met 2 houten poortjes van 1.20m 1 poort van 4m20. Dit dient geïnstalleerd te worden .
woensdag 17 juli 2019

Kunststof afsluiting plaatsen

Zouden graag een afsluiting op keerwand, stepoc 14cm, zetten. Afsluiting 8 m. oude afsluiting niet af te breken. hoogte 1m80.
vrijdag 3 mei 2019

Modern blokhut plaatsen

Plaatsen van de blokhut MODERN 505 x 295 cm met stalen dak geïsoleerd. Ook 4 stuks stormbeveiliging en houtstapelplaats van 140 x 294 cm te voorzien.
donderdag 4 april 2019

Carport plaatsen

is het ook mogelijk om een carport te laten plaatsen, bijvoorbeeld dubbele aluminium carport van 6x7m.
zondag 23 december 2018

Steenkorven plaatsen

In totaal 14m steenkorven in 2 stukken (tussenin komt een poort) aan straatkant aan de rand van een gracht. Graag tot een hoogte van 2m.
maandag 9 juli 2018

Boomstronken verwijderen

2 boomstronken te verwijderen in de tuin. Zeer gemakkelijk te bereiken via de straat brede oprit.
zondag 27 mei 2018

Grondig onderhoud van een aangelegde tuin

Graag hadden we een hovenier gehad voor groot onderhoud van onze tui Grootte : ongeveer 1000m². Onderhoud bestrating,snoei,onkruid verdelgen,buxus snoei (6),mulchen,haksel... Dat alles met contract op jaarbasis,na een eerste grondig onderhoud .
zondag 13 mei 2018

Steenkorven afsluiting plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een steenkorven afsluiting. Afsluiting is voor aan de voorkant van het huis. Deze moet ongeveer 10 meter lang zijn en 1.50 meter hoog.