Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
136 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 19 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen en kiezelsteentje oprit

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen. Ongeveer 37 meter lang en 1.80 hoogte. Zou ook graag kiezelsteentje willen gooien op de oprit, deze is een 3. 5 meter breed, en een 20 meter lang.
zondag 18 februari 2018

Houten tuinafsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout. Lengte is 31 meter. Op dit ogenblik staat er een haag die we zelf verwijderen.
zaterdag 17 februari 2018

Vijver uitbaggeren

Men tuin is ongeveer 1,5 hectare groot met 3 vijvers op waar vis inzit en nog nooit zijn uitgebaggerd. Ik zou graag 2 van deze vijvers laten uitbaggeren.
donderdag 15 februari 2018

Betonplaten met houtlook plaatsen of kunststof afsluiting

Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Of ook kunststof plaatsen graag er plaatse komen kijken. Wij willen een scheiding plaatsen van +/- 15 meter, te samen met onze buren. Aan de voorkant willen we ook een afsluiting, met hiertussen een grote poort. We zijn op zoek naar een goedkope oplossing. Daarom twijfelen we aan de materialen.
donderdag 15 februari 2018

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Ongeveer een lengte van 40 lopende meter, 180 cm hoog, recht stuk.
donderdag 15 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen voor kippenhok

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij willen en kippenhok omheinen met zwarte draad met een buis bovenaan. Lengte 30,5 m, hoogte 1,80 m met 17 tussenpalen en 6 hoekpalen. Hoogte betonpalen 04 m lengte tussen 2,00 m. In totaal zijn er 17 betonnen platen nodig. Geen Poortje. Dit maken we zelf.
dinsdag 13 februari 2018

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen in de tuin. Tussen de 18 en 20 meter breedte. Huidige afscheiding vervangen door volle betonnen afsluiting.
maandag 12 februari 2018

Coniferenhaag verwijderen

Verwijderen van 1 conifeer van 10 meter hoog op 3 meter afstand van woning en verwijderen van alle afvalhout. Eventueel uitfrezen wortels.
zondag 11 februari 2018

Houten afsluiting met poortje

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood. Omheining van 10 lopende meter inclusief poortje van 1 meter op een hoogte van 1 meter 60.
zaterdag 10 februari 2018

Steenkorven plaatsen

Afsluiting met steenkorven plaatsen. Lengte af te sluiten is 28 lopende meter. Min 2 m hoog.
vrijdag 9 februari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen 32 meter Betonnen palen met houten schermen er tussen, rechte lijn met één niveau verschil van ongeveer 50 cm.
vrijdag 9 februari 2018

Plaatsen bekaert tuinafsluiting

Ik wil graag een groene bekaert tuinafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Ook wil ik graag 2 betonplaten laten steken zodat ik een bloembak kan maken op volledige lijn van de draad. Het gaat om zo een 62 lopende meter.
donderdag 8 februari 2018

Kunsthaag plaatsen

Wij willen onze tuinafscheiding dicht maken met kunsthaag. Momenteel is er een nieuwe draadafsluiting. Hoogte is 1,80 m en lengte is ongeveer 30 m verdeeld over twee kanten van de tuin. Dit is links en rechts van het huis.
woensdag 7 februari 2018

Tuinafsluiting plaatsen

Zouden graag onze tuin laten omheinen door een professional. De tuin is volledig omheind aan de achterkant en linkerzijde, maar is verder nog niet afgesloten. Wij zouden dus graag ook de rechterkant laten afsluiten, met een hoek naar de zijde van het huis met een poortje. De rechterzijde is ongeveer 40-45 meter en de afstand in de hoek naar het huis toe bedraagt ongeveer 1m80. Zowel voor de poort als de omheining zelf dachten we aan een hoogte van 150cm tot 180cm afhankelijk van welke invloed deze maten (en de mogelijkheden ertussen) op de prijs hebben. Voor de poort dachten we aan een simpele draaipoort met spijlen. Maar ook hier staan we open voor andere opties.
dinsdag 6 februari 2018

Herstellen draadomheining na stormschade

Ik heb een draadomheining van ongeveer 1.80 meter hoog. Met de laatste storm is de omheining scheef getrokken. Het gaat om een stuk van 15 meter en het probleem zit hem in het midden van deze lengte. Ik zoek iemand die deze herstelling voor zijn rekening kan nemen.
maandag 5 februari 2018

Steenkorven plaatsen voorzijde huis

Steenkorven plaatsen aan voorzijde van huis. Ongeveer 16 meter. En een hoogte van 1.50 meter. Graag met lavasteen. Of fijne grijze steentjes. Graag advies.
zondag 4 februari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen 5. 40 m. Er staan momenteel 3 houten panelen. Het moet een hoek vormen van 3. 60 op 1. 80 m. Plaatsen en leveren van panelen.
zondag 4 februari 2018

Vernieuwen van het gazon

Wij zijn van plan om ons oud gazon rond onze woning te vernieuwen. Alles bijeen is het ongeveer 230 m² gazon dat vernieuwd dient te worden. Aan de voorkant van de woning ligt het gazon achter een beukenhaag van 1 meter hoog. De rest van het gazon ligt rond de woning achter een beukenhaag van 2,40 meter hoog. Het gras wat er nu ligt moet weggedaan worden, dan bemesten en grasmatten leggen.
zaterdag 3 februari 2018

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen ongeveer 25 meter . Graag roestvrije steenkorven waar de steunen nauwelijks te zien zijn, opgevuld met donkergrijze keien. Ca 1 m 50 hoog.
zaterdag 3 februari 2018

Terras renoveren

Het terras werd een 10 tal jaren aangelegd. Korte tijd daarna kwamen reeds sommige tegels los, alsook de aluminium profielen aan de zijkanten. Met de jaren kwamen er meer en meer tegels los of gebarsten volgens ons te wijten aan geen vorstvrije tegels en slechte of onvoldoende verlijming. Ook lijkt ons de betonlaag waarop de tegels rusten niet erg stevig. Het terras is bij opbouw met betonijzers versterkt en heeft een hoogte van 30 cm en een totale oppervlakte van 30 m². Ik zoek iemand om dit te herstellen, door de waarschijnlijk de bovenste betonlaag af te schrapen en nieuwe vorstvrije tegels te plaatsen.
zaterdag 3 februari 2018

Herstelling bekaert tuinafsluiting

Omwille van stormschade is onze tuindraad afsluiting beschadigd en reeds aan het omvallen. We willen dit of te laten herstellen of te laten vervangen. Het gaat in om een afstand van 25 m en verder hebben we vastgesteld dat er een tweede deel aan het scheefslaan is, dit is ook 25 meter.
vrijdag 2 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen

Lengte af te sluiten is 48 meter. Er staan betonnen L-elementen, we zouden graag bovenop of ervoor een draadafsluiting wensen te plaatsen met een horizontale bovenbuis die de verticale buizen verbindt.
woensdag 31 januari 2018

Draadafsluiting plaatsen

Lengte af te sluiten is 15 meter op 2 meter hoog Oude draad afsluiting weghalen en de nieuwe plaatsen, zeer gemakkelijk te bereiken locatie. Dat is een recht stuk , zonder poortje, zonder betonplaat en met bovenbuis.
woensdag 31 januari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Gewenste afsluiting :1 muur van 18 m en 1 van 5. 5 m De muur van 18 m is een gezamenlijke aankoop tussen de buren en ons en de 5. 5 m is uitsluitend voor onze rekening,daarom ook graag 2 aparte berekeningen. Standaarthoogte 1.80 .
dinsdag 30 januari 2018

Steenkorven plaatsen

Steenkorf omheining / afsluiting plaatsen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 25 meter Omschrijving van de gewenste opbouw, formaten en invulling : 2 meter hoog, 30 cm dik, in stukken tussen de 3 en 5 meter lang

Partners

Partners van Casius