Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

59 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, afsluiting tuin met betonpalen, omheining te herstellen en of te vervangen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen, aanleg voortuin, tuinomheining in draad met betonnen plaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Limburg:

vrijdag 20 januari 2017

Compleet omheinde tuin

Ik zou liefst met spoed tegen eventueel extra betaling , een betonnenplaten ( zonder detail ) uitvoering laten plaatsen , de tuin is circa 167m die moet worden rondgezet , deze zou 2m hoog moeten zijn en er zou ook 1 bodemplaat in de grond moeten geplaatst worden dus een totale hoogte van 2,50m . Graag een offerte met btw bij ingerekend
dinsdag 17 januari 2017

Omheining kunstgrasveld

Wij willen ons kunstgras voetbalveld omheinen met 2 meter hoog draad. Het gaat hierover om 220 m met 3,7 mm draad. Graag had ik hiervoor een prijs gekend.
dinsdag 10 januari 2017

Tuin afsluiten met draadpanelen

Ik wil mijn tuin aan één kant laten afsluiten . Ik wil draadpanelen laten zetten Lengte is 30 meter Hoogte wil ik zeker minstens 1. 80 meter. Graag wil ik meer informatie en prijs over dit project.
vrijdag 30 december 2016

Tuinafsluiting in hout of beton

Ik wil onze tuin graag laten omheinen met betonplaten in combinatie met hout ofwel palen met betonplaten. De tuin is 55,50 m lang. Het is een scheiding tussen ons en de buren. Graag info voor de twee mogelijkheden.
donderdag 29 december 2016

Omheining in betonplaten

Graag vakman voor 60 lopende meter betonplaten Ongeveer 1 meter 80 hoog.
zondag 25 december 2016

Plaatsen Bekaertdraad

Graag vakman voor een Bekaert hekwerk. Het gaat over 41. 40m lopende meter.
dinsdag 20 december 2016

Wilgenschuttingen plaatsen

Ik wik in mijn achtertuin 2 wilgenschuttingen van 4m breedte en1. 5 m hoogte plaatsen die elkaar overlappen. Ik wil ze ongeveer op 4m afstand van elkaar.
zaterdag 17 december 2016

Omheining te plaatsen

Ik heb een coniferenhaag verwijderd en wil daar een betonnen omheining laten plaatsen met hout tussen. Garage wordt ook nog verwijderd begin 2017. 65 m ongeveer.
vrijdag 16 december 2016

1 zijde afsluiten met draad

Voor het huis van mijn vader in Dilsen-Stokkem zouden wij graag een tuinafsluiting voor ça 40 lm laten plaatsen. Liefst een draadafsluiting met bovenbuis. H 1. 80m. Liefst bekleed met een zichtdoek.
maandag 12 december 2016

Tuinschermen in kunststof plaatsen

We willen onze stenen korven vervangen door kunststof tuinschermen. Deze zijn 12 meter lang en 2 meter hoog.
zaterdag 3 december 2016

Dichtgooien vijver

Ik wil een vijver van L7m xB3mx D1m laten dichtgooien, folie verwijderen, bankirai terras en filterbak moeten eveneens verwijderd worden.
woensdag 30 november 2016

Herstelling tuin

Omheining en beplanting beschadigd door omgevallen boom. Vraag is opruimen en omheining herstellen.
donderdag 24 november 2016

Schutting omgewaaid door storm

Onze schutting is door de storm vanaf gelopen weekend omgewaaid. Er zijn 7 platen uit de beton pallen gegaan en 4 beton platen gescheurd. De lengte van de schutting is 14 houten schutting platen. Tevens kan onze poort ook niet goed meer dicht daar deze de klap heeft opgevangen van het houthok waaraan vast zit. Nu vraagt de verzekering een offerte wat dit alles gaat kosten. Zou u voor ons daar een beraming van kunnen opmaken?
woensdag 23 november 2016

Zijkant tuin renoveren

Zijkant draad plaatsen inbraakbeveiliging 2 meter hoogte lengte 30 meter geplaatst. Draadafsluiting met een buis, inbraak veilig. Dit is een recht stuk van ongeveer 45 meter lang.
woensdag 23 november 2016

Snoeiwerk hoge bomen

In een besloten tuin zijn er max. 6 acers te snoeien. Groenafval mee te nemen.
woensdag 23 november 2016

Omgewaaide houten omheining vervangen of te herstellen

Een gedeelte van de houten omheining is door de felle wind omgewaaid. +/-15 meter panelen dienen vervangen te worden door nieuwe of de bestaande panelen te herbruiken (ter plaatse zien wat mogelijk is) met palen tussen de panelen. De ondergrond moet nagezien worden, er liggen buizen voor afwatering e.d. , dus kan er niet diep gegraven worden om de palen vast te zetten.
maandag 21 november 2016

Tuin afsluiting

Tuinafsluiting van 14 meter met een hoek in. Met twee betonnen platen op elkaar in de grond en daarboven zwarte draad. Graag spoedig een afsluiting kunnen plaatsen.
zaterdag 19 november 2016

Omheining tuin

50m tuinomheining
woensdag 16 november 2016

Afsluiting vervangen

1 begin en 1 eindpaal 2 tussenpalen lengte 2400 cm x 7 x 7 3 x afsluiting 1. 80 x 1. 80 = 5.40m
dinsdag 15 november 2016

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik wens een betonnen afsluiting hoogte 1,5 meter en lengte 19,5 m te laten plaatsen.
maandag 14 november 2016

Houten afsluiting + poort

Wij zijn op zoek naar een hardhouten afsluiting voor onze oprit. De totale lengte is +/- 7 meter. Ondergrond: klinkers. Liefst geen betonnen panelen aan de onderkant. In de afsluiting zou een poort van minimaal 1,5m breed verwerkt moeten worden. Hoogte van de afsluiting: 1,8 m.
zaterdag 12 november 2016

Coniferen verwijderen

Ik wil een rij coniferen die op de scheiding met de buren staan laten verwijderen, het betreft een rij van ongeveer 40 m.
vrijdag 11 november 2016

Draadafsluiting geitenweide

Ik wil een deel van mijn tuin laten omheinen met een hoogte van +/- 135 cm. Dit met betonplaten en horizontale palen. Het is +/- 17 m lang en 9 m breed,in een hoek. De oppervlakte is licht hellend.
woensdag 9 november 2016

Tuinafsluiting betonplaten

Ik wil graag offertes vragen voor betonplaten te plaatsen in een L- vorm, 10m op 8,5 m. De betonplaten voor de lengte van 10 meter zouden 2m40 hoog moeten zijn en de betonplaten voor de lengte van 8,5m zouden 2 meter hoog moeten zijn. Ook zou ik graag willen vragen binnen welke termijn de werken zouden uitgevoerd kunnen worden.
dinsdag 8 november 2016

Plaatsen draadafsluiting

We zouden graag onze tuin omheinen met draadafsluiting in antraciet of zwart. Dit met een lengte van ongeveer 51 lopende meter met een hoogte van 200cm. Onderaan hadden we graag een betonnen boord van 30cm hoog. De palen moeten een doorsnede hebben van 60mm. Dit ook met bovenpalen. In deze 51 meter zouden 2 poortjes voorzien moeten worden van 100cm breedte en 200 cm hoog.

Partners

Partners van Casius