Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

85 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, afsluiting van tuin van buitenschoolse kinderopvang, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, gracht afwerken in hout, afscheiding plaatsen, afsluiting plaatsen, houten tuinomheining plaatsen, volledig omheinen van achtertuin, tuinafsluiting in composiet plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

vrijdag 19 mei 2017

Volledig omheinen van achtertuin

Houten omheining met 1 bijpassende poort over een oppervlakte van ongeveer 50 lopende meters.
dinsdag 16 mei 2017

Antraciet composiete schutting plaatsen

Wij willen graag een composiet schutting laten plaatsen in Antraciet in onze tuin van 6. 5 op 12 m ongeveer dus zo'n 30 m in totaal. Dit is in een U-vorm. De hoogte ongeveer 2.30 meter.
woensdag 10 mei 2017

Draadafsluiting met plaatsing

Graag had ik een prijs offerte voor onderstaande: - Afsluiting in zwarte draad met bovenpaal Hoogte 1,8 M. ( geen betonnen onderplaat) - Vorm van de afsluiting is een U vorm. - Lengte totaal = 60 M - Lengte 1 = 15 M (gedeeld met buur ALengte 2 = 15 M (gedeeld met buur BLengte 3 = 30 M (niet gedeeld) - In lengte 3 moet een poort voorzien zijn van 3 meter breed. (Graag ook prijs verschil met poort van 2,40 M) Daar we in een nieuwbouw project reeds wonen is het voor ons van groot belang dat deze afsluiting zo snel mogelijk kan doorgaan. Indien dit nog kan voor het bouwverlof kunnen we snel overgaan tot afronding en betaling van het order.
dinsdag 9 mei 2017

Tuin afsluiten

Ik wil mijn tuin afsluiten met draad met buis van boven. Ik moet zwarte kleur hebben. Is ongeveer 43 lopende meter op hoogte van 1. 80 meter.
zondag 7 mei 2017

Afsluiting met betonpalen en houten schutting plaatsen

Afsluiting met betonpalen-betonplaat beneden-40 cm hoog- en houten schermen 1. 8x1. 8 1x 75 m recht. 1x 53 m recht. En ongeveer 2 meter hoogte.
vrijdag 5 mei 2017

Opruimen tuin

Ik wil een klein buitentuintje laten opruimen van ongeveer 10 vierkante meter dat aan de straatkant is gelegen zodat er alles netjes uitziet. En eventueel het hout laten hakselen door huren van een kleine hakselmachine en op de bodem laten liggen rond de kersenboom.
donderdag 4 mei 2017

Frezen van tuin

Ik wil een nieuw gazon aanleggen en wil daarom mijn tuin laten frezen en egaliseren. Mijn tuin is ongeveer 12 x 12 meter.
woensdag 3 mei 2017

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Afsluiting in steenkorven plaatsen : 32 m lang / hoogte 2 m.
dinsdag 2 mei 2017

Nieuwe omheining plaatsen

Ik zou graag een gedeelte van de omheining willen vervangen in de tuin. Het gaat een L vorm zijn. Breedte 33m en lengte 79m ongeveer en ongeveer 180h Graag zou ik met draad panelen willen werken daar ik ook honden heb en deze niet onder de draad kunnen. Ook wil ik nog een hoek afzetten van +/- 30m van 120h.
maandag 1 mei 2017

Tuin egaliseren en inzaaien

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn onze grond kan egaliseren en dan gras kan inzaaien of grasmatten leggen. Tuin is max. 200 m² en toegankelijk door een poortje van 1m50.
maandag 1 mei 2017

Totale aanleg terras en tuin

In bijlage een plan hoe ik het zou willen uitvoeren. Het hekwerk in cortenstaal/hout wil ik zelf uitvoeren maar de beton fundering wil ik laten uitvoeren.
maandag 1 mei 2017

Frezen en zaaien van gras

Frezen, klaarmaken (egaliseren en walsen) en tenslotte het inzaaien van een gazon van +/-5 are.
zondag 30 april 2017

Plaatsen van tuinafsluiting in draad

Plaatsen van tuinafsluiting in draad met kunstklimop over een lengte van 15 meter.
zaterdag 29 april 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Afsluiten van de achterste perceelsgrens over een lengte van 18m met een hoogte van 1m80. Aan beide zijden van de woning draadafsluiting + poort. Links van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m45 en een poort van 1m, alles met een hoogte va 1m80. Rechts van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m en een poort van 1m ook met een hoogte van 1m80. Voor het geheel ook een bovenbuis voorzien. Buisdikte 60mm en bij voorkeur aluminium profielen voor de betonplaten. Kleur van de draad zwart. Totaal 18m + 2.45m + 2m en 2 poortjes.
vrijdag 28 april 2017

Omheining met draad plaatsen

Draad zwart 1m80 hoog hoog met beton platen 40 cm hoog en boven buis. 23 m lang met tussen draad bruine plastieken linten
vrijdag 28 april 2017

Afsluiting van tuin van buitenschoolse kinderopvang

Graag hadden we onze afsluiting van de tuin vernieuwd. Het is de bedoeling dat de nieuwe afsluiting geplaatst wordt langs de bestaande afsluiting. De tuin heeft een lengte van 52 meter. Over de hele lengte, zowel links als recht hadden we graag betonnen platen geplaatst eventueel met een motief in (hoogte:1meter80). De breedte, enkel achteraan is 17 meter en hier willen we graag groene draad met een betonplaat en met bovenbuis, ook met een hoogte van 1 meter 80. Let op: het gaat hierover een halfopen bebouwing met een doorgang van ongeveer 1 meter.
donderdag 27 april 2017

Snoeien conifeerhaag

Graag snoeien conifeerhaag 20 à 30 m lang en 2. 50 hoog. Aan 1 zijde langs afsluiting en andere zijde inrit.
woensdag 26 april 2017

Betonnen omheining plaatsen

Ik wil een betonnen omheining rustique grijs. Zeker meer dan 40 m. Er moeten ook wortels stronken van lorier kapot gefreest worden. De hoogte van de omheining te bespreken met de vakman.
woensdag 26 april 2017

Verwijderen van klimop op dak

Dak waarop klimop moet verwijderd worden. Wortels zijn al doorgezaagd. (+/- 6 maanden geleden) Klimop is heel dor aan het worden, en zou dan nu ook verwijderd moeten worden. Dakbedekking (golfplaten) zou hierbij niet beschadigd mogen worden. Lengte huis is ongeveer 20m. Schuine zijde dak is ongeveer 3,5m.
maandag 24 april 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

L-vormige afsluiting aan rechterkant van huis met uitsparing poort aan voorkant. Lange zijde ca. 47 m. Korte zijde opgeteld ca. 4m. Aan linkerkant huis L-vormige afsluiting van 10 op 4 ongeveer. 1m80 hoog, betonplaat mag maar moet niet (kosten sparen), zwart of antraciet. Overal bovenpaal.
zondag 23 april 2017

Kunstgras te plaatsen

Ongeveer een 40m2 kunstgras te plaatsen, 14lm boordplaatjes hiervoor en nog wat kleinigheden tuinaanleg. En +/- 15m2 verharding (klinkers of zoiets) Goed bereikbaar terrein, ook met de nodige machines eventueel.
zondag 23 april 2017

Draadafsluiting tuin plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting aan de voorkant. Het is ongeveer 30 meter en er moet een poort inkomen. De poort voor de oprit heb ik. Er zijn geen obstakels dus geen afbraakwerken. De werken uitgevoerd graag voor de zomer.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen bekaert tuinafsluiting

Graag hadden ik en mijn buurman prijs offerte gehad voor 40 lm Bekaert draad Hoogt 2 m met bovenbuis Van de 40 m is er ongeveer 20 m op keerwanden te bevestigen En de andere 20m in de grond waar we een beton plint willen onderaan
woensdag 19 april 2017

Plaatsen van een hek

Ik zou graag een hek laten plaatsen rond mijn tuin. Het hek is ongeveer 76 m lang (Er zijn 3 zijden, dus 2 hoeken) en zou 2m hoog moeten zijn. Ik zou graag een hek met betonnen palen, met een betonplaat (40 cm) onderaan en daar bovenop autoclaaf geïmpregneerd hout zetten. Het afbreken en verwijderen van het aanwezige hek (betonpalen en draad en kleine stukjes muur (max 12lm) mag apart op de offerte voorzien worden.
woensdag 19 april 2017

Betonnen boordplaten met palen en draad plaatsen

Op ons scheiding staat al 35 jaar betonnen boordplaten die ook dienen om de zwarte grond tegen te houden. Die willen wij weg en dan nieuwe laten plaatsen met daarin ijzeren paaltjes en draad of van die draadpanelen. Lengte : 20 meter lengte . Aan de weide is aan die kant geen buren en er kan er goed gewerkt worden plaats genoeg.

Partners

Partners van Casius