Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
161 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

zondag 9 december 2018

Betonnen afsluiting met houtlook plaatsen

Afsluiting in beton plaatsen voor 33 meter. 2 meter 1 meter hoog, nog 2 meter 1,5 m hoog en het overige 2 mete rhoog. Beide kanten bedrukt met houtlook.
zaterdag 8 december 2018

Bouwklaar maken van grond

Wij hebben een stuk bouwgrond 3a91ca. Hier staan +/- 40 sparren op, deze zouden gekapt moeten worden en de stronken verwijderd. Zowel hout als stronken mogen afgevoerd worden. Het gaat dus om het bouwklaar maken van een bouwgrond.
donderdag 6 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinmuur. 60 meter + - . Rechts van onze tuin en achteraan. 1 hoek dus erin. Andere zijde hebben we een tuinmuur. 1.80 meter hoog. Ook gedeeltelijk in grond zodat honden niet er onderdoor kunnen graven. De huidige tuindraad afsluiting verwijderen we zelf, net voor de werken opstarten. Leemse grond hier met wat rommelig stenen in op sommige plaatsen. We zullen ook vooraf de landmeter laten komen.
woensdag 5 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Afstand is 38 meter, betonnen paal met aan 2 kanten afgewerkte betonnen platen met daarop een afdekplaat (weersinvloeden) , eerste 4m is de hoogte 1,20meter , de rest is 2.20m hoog. Buren hebben dennen staan en wij betonnen palen.
woensdag 5 december 2018

Beckaertdraad plaatsen

Draad plaatsen 1,80 hoog, 25 m lang. Palen en boordsteen zijn nog intact.
dinsdag 20 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting Bekaert plaaten met bovenbuis . Afmeting 2m hoog circa 22m lang + dezelfde draaipoort 4m breed . Draadafsluiting achter de bomen plaatsen. Bomen en struiken dienen dringend geplant te worden.
zondag 18 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen van 10 meter lengte en 2. 30 m hoog. Zonder structuur.
donderdag 15 november 2018

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen over een lengte van 28 m , hoogte 90 cm en 20 cm diepte. Dit in de plaats van een taxushaag dat al zal verwijderd zijn.
maandag 12 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten afsluiting.Ongeveer 60 m kastanje hekwerk van 180 hoog op houten palen. Nu staat er nog niks.
woensdag 7 november 2018

Tuinmuur/scheidingsmuur in baksteen metselen

Vakman nodig voor stenen scheidingsmuur. afmeting 9 meter lengte x 2 meter hoog + fundering. De vorige muur is volledig verwijderd wegens bouwvallig. Ons huis + tuin behoort tot het Vlaamse erfgoed.
donderdag 1 november 2018

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Draadomheining plaatsen rond de tuin. Er moet ook een een deurtje komen in de afsluiting. Weghalen oude omheining doe ik zelf.
zondag 28 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag zouden we draadomsluiting willen laten plaatsen met bovenbuis en beton onderaan. Het zou gaan om 36,33m ongeveer. Graag ook een dubbel poortje (150 hoog, 250 breed). Momenteel staat er nog niks.
zaterdag 27 oktober 2018

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond 6 are + kasseien uitbreken van oprit

Wij gaan bouwen op een perceel van 12 are en zouden het voorste stuk bouwrijp willen laten maken. Op de huidige inrit staan enkele grote bomen die moeten worden gekapt alvorens we de grond sondering kunnen laten uitvoeren. De kasseien van de oprit moeten worden opgebroken en zouden we in een latere fase hergebruiken voor het aanleggen van een nieuwe oprit.
dinsdag 23 oktober 2018

Coniferen verwijderen en vervangen door kleinere

Een rij van 45 meter oude coniferen van ongeveer 3 m hoogte vervangen door coniferen van ongeveer 2 m hoogte.
zaterdag 20 oktober 2018

Draadafsluiting Bekaert met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Zwarte bekaert draadafsluiting voorzien van een bovenbuis en onderaan een betonplaat en 1,80 m hoog. Totaal 55 meter met 1 keer de hoek om en voor de rest in rechte lijn.
donderdag 18 oktober 2018

Bekaert omheining vervangen

Herstellen/vervangen van een omheining ongeveer een lengte van 12 meter, hoogte is 1.80 meter. Het gaat om een bekaert draad met bovenbuis. De betonnen platen ook vervangen. Geen deurtje vervangen.
woensdag 17 oktober 2018

Betonnen afsluiting tussen twee tuinen plaatsen

Tussen schutsel tussen 2 tuinen plaatsen. Lengte 6,24 lopende meters. Met betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). Haag is reeds uitgedaan.
donderdag 11 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting van 180 lopende meter in het beton te plaatsen. Ook 30 meter dubbelplaat te voorzien. Materiaal nog niet aangekocht.
woensdag 10 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Het betreft een 28-30 lopende meter, 2 meter hoog. De betonplaat is Woodox grijs en de palen zijn vanboven afgeplat. Er moet ook nog een betonplaatje apart in de grond worden voorzien en hoort dus niet bij de minimum 2 meter hoogte. Geen voorbereidende werken uitvoeren.
maandag 8 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen en dennen verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen over een lengte van 34 meter lang er staan nu nog dennen die moeten verwijderd worden.
maandag 8 oktober 2018

Tuin omgraven, bemesten en nivelleren

Een stuk tuin omgraven en daarna aanvullen met bemeste grond. Hierna ook nivelleren zodat we opnieuw kunnen beplanten. Ik schat dat het ongeveer 300 vierkante meter is.
vrijdag 5 oktober 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 48 meter rechte lijn

Plaatsen van zwarte plasitor draad met bovenbuis. De totale lengte is 47,30 meter en ook moeten er betonnen platen van 40 cm geplaatst worden. Dit is een volledig rechte lijn.
donderdag 4 oktober 2018

Snoeien en planten van bomen

3 bomen laten snoeien: een notenboom, een oude pruimenboom en een hazelaar. Er moeten ook 4 leibomen en twee kersenbomen (laagstam) geplant worden.
woensdag 3 oktober 2018

Tuin onderhouden

Enkele hoge dennen snoeien, 4-5m behoorlijk hoog . 2 kapotte dennen kappen en wortels verwijderen. Klein weitje van 50m² maaien met een bosmaaier. Onkruid verwijderen achteraan in de tuin, enkele struiken en 3 boompjes snoeien.
dinsdag 2 oktober 2018

Draadomheining en houten tuinscherm vervangen

Er zou een draad omheining van 1. 00 meter hoog en 25 meter lang geplaatst moeten worden. De lengte te omheinen is een recht stuk zonder hoeken. Zonder betonplaat en bovenbuis. Tevens een houten tuinscherm van 2. 50 x 1. 80 meter. Geen poortje.

Partners

Partners van Casius