Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

67 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, oude taxus haag verwijderen, tuinomheining plaatsen, afsluiting parkeergelegenheid plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 27 februari 2017

Snoeien van haag

Ik wil mijn haag laten snoeien en ook het groen laten wegbrengen. Ik heb geen materiaal. Ik denk dat de haag zo een 60 meter is
maandag 27 februari 2017

Tuinwanden en 2 poorten plaatsen

Ik wil graag een tuinwand laten plaatsen in de tuin, de materialen zouden we zelf bestellen, tenzij u eenzelfde materiaal kan leveren natuurlijk, dan graag een offerte. Het betreft een tuinwand in Thermowood van zo'n +/- 50 à 54 vierkante meter die in beton of stabilisé geplaatst dient te worden én 2 poorten (metalen poortkaders die bekleed zouden moeten worden met hetzelfde hout).
maandag 27 februari 2017

Bankirai omheining herstellen na stormschade

De omheining van de weide is beschadigd, Vorige week donderdag is een boom omgewaaid en is door onze omheining gevallen. Deze willen we herstellen.
zondag 26 februari 2017

Renoveren van de tuinafsluiting

Onze tuin is afgesloten met draad en klimop. De klimop zou moeten verwijderd worden en vervangen door schermen van wilgentakken voor een gedeelte en grootste gedeelte vervangen door plaatsing van haagbeuk.
zaterdag 25 februari 2017

Houten afsluiting vervangen door draadafsluiting met bovenbuis

De houten afscherming moet vervangen worden door draad en palen, ongeveer 32 meter. Dat is een zijde , en de hoogte ongeveer 1.80 of 2 meter.
woensdag 22 februari 2017

Tuinomheining in houtscherm en beton plaatsen

Houtscherm met onderplaat en palen van beton plaatsen. Ongeveer 55 lopende meter.
dinsdag 21 februari 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Plaatsen van 60 lopende meter Bekaert draad 1,80 m hoogte, zwart, met bovenbuis en betonplaatjes.
maandag 20 februari 2017

Opruimenvan houtafval

Er bevindt zich een grote hoeveelheid (container) houtafval, snoeisel, bladeren, enz. in mijn tuin. Graag zag ik dit alles opgeruimd. Is in een klein bos en toch wel 50 meter van openbare weg. Niet bereikbaar met machines.
maandag 20 februari 2017

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een omheining laten plaatsen. Deze is aan 1 kant van de tuin en is ongeveer 20 m lang. Ik had graag prijs geweten voor een betonnen afsluiting.
zondag 19 februari 2017

Plaatsen van zichtdoek tegen draadafsluiting

Graag een vakman voor het plaatsen van een zichtdoek zwart, 180 cm hoog voor een lengte van 50 meter tegen draadafsluiting.
donderdag 16 februari 2017

Tuinafsluiting te plaatsen

Tuinafsluiting in draad en beton van +35cm. Denk ongeveer 130 lopende meters. Hoogte 1. 80m ook een buis bovenkant
woensdag 15 februari 2017

Voor- en achtertuin opruimen

Voor- en achtertuin vrij maken van bladeren en onkruid.
dinsdag 14 februari 2017

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden. Hiervoor wens ik gebruik te maken van draadafsluiting met betonplaat. Lengte van omheining bedraagt 20 meter. De hoogte graag 2 meter. Deze moet in een L-vorm worden geplaatst.
dinsdag 14 februari 2017

Complete tuin renoveren

Ik wil graag beginnen met een haag te planten van minimaal 60 meter. Heb vorig jaar al 70 vierkante meter beton laten storten. Maar wil graag eerst wat tips wat ik het beste kan zetten en wat het me gaat kosten. Denk aan een ligusterhaag og laurierhaag te zetten
zaterdag 11 februari 2017

Verwijderen van struiken en boompjes

Te verwijderen: struiken en boompjes staan aan de zijkant van een 20 meter inrit.
zaterdag 11 februari 2017

Plaatsen houten omheining

Ik wil graag een houten omheining plaatsen als scheiding tussen 2 woningen. De afstand is ongeveer 16 meter. Ik zal zorgen dat het materiaal aanwezig is om de werken te kunnen uitvoeren.
vrijdag 10 februari 2017

Kunststof tuinafsluiting

We zijn op zoek naar kunststof tuinafsluitingen. Probleem is dat we ook rekening moeten houden met onze buren (links, rechts en achter). Onze voorkeur gaat uit naar kunststof, eventueel betonlook. Eigen perceel zal +/- 40 lopende meter bedragen. Indien buren ook toezeggen zal het meer dan 150 lopende meter worden.
donderdag 9 februari 2017

Perceel omheinen

Ik zou graag mijn perceel omheinen met een draadafsluiting. Ik had gedacht aan een combinatie van draadafsluiting met bovenbuis en draadafsluiting op betonnen platen. Met andere woorden een draadafsluiting met bovenbuis op betonnen platen in de grond en pvc lamellen . De 2 zijkanten van het perceel zijn +/- 40m lang en de achterzijde is +/-30m breed.
woensdag 8 februari 2017

Weide afsluiten

Afsluiten van weide met lengte van 40m - hoogtevlakke grond, zonder obstakels. Graag met gaasstructuur - met en zonder bovenbuis - met en zonder betonplaat. 1 toegangspoort (enkel opendraaiend).
dinsdag 7 februari 2017

Plaatsen van betonnen afsluiting met houtstructuur

Plaatsing van een rechte betonnen afsluiting met houtstructuur. De lengte van de afsluiting is 23 m en moet aan de straatkant met 1 plaat afgeschuind worden tot 1 m hoogte.
maandag 6 februari 2017

Nieuwe draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Er moet een omheining worden geplaatst van ongeveer 78 lm van een draadafsluiting van 180 cm hoogte met betonplaat beneden en buis bovenaan. Binnenin moet er vlechtwerk in de draad geweven zijn.
zondag 5 februari 2017

Scheiding met muurkorven en schuifpoort in hout

Scheiding maken tuin en straat. Scheiding met muurkorven, hout en schuifpoort( 2,75 m). Lengte straatkant ± 10 meter. Lengte naar het huis toe ± 6 meter deze loopt ± 60 cm omhoog. Hoogte van schutting 2 tot 2,2 meter.
woensdag 1 februari 2017

Draadafsluiting plaatsen

Kan U mij de prijs mededelen per lopende meter. Draadafsluiting en plaatsing inbegrepen. Er dient tevens een deur geplaatst te worden. lopende meter : 50 à 60 m
maandag 30 januari 2017

Complete afsluiting perceel

Ik wil mijn perceel scheiden dmv draadpanelen. De totale lengte bedraagd 100 lopende meter + klein poortje.
zaterdag 28 januari 2017

Vervangen versleten tuinafscheidingen grensmarkering in bos

In ons bos is de grensmarkering met de buur aan vervanging toe. Keuze: Erf-/tuinafscheidingen van gevlochten takken om reden van natuurlijke uitstraling en milieuvriendelijk hoogte: ca. 1 m - lengte: 60 m Vraag: 1. Kostprijs van gevlochten tuinscherm + plaatsing 2. Kant en klaar gevlochten tuinscherm om zelf te plaatsen

Partners

Partners van Casius