Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

102 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting rondom bos plaatsen, totale tuinrenovatie uitvoeren, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, duurzame afsluiting plaatsen, betonnen of houten afsluiting te plaatsen, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, houten wilgenafsluiting plaatsen, draad- en houten afsluiting voor nieuwbouw woning, tuinafsluiting plaatsen, draad afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 17 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Plaatsen van draad afsluiting met bovenbuis . Reeds in het bezit van de draad met bovenbuis, maar nog niet van de betonplaten. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40 meter.
maandag 16 oktober 2017

Tuin egaliseren en gras zaaien

Ik wil een gazon aanleggen, rechts van en achter het huis. Momenteel hebben we enkel wat onkruid. Het meeste hebben we zelf met de hand verwijderd. De tuin moet gefreesd en geegaliseerd worden. In totaal ong. 3,5 are. Ook wil ik aan de voorkant van de woning een beukenhaag over 17m lengte.
maandag 16 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen. Betonplaten, vlak , plat. Totale afsluiting ongeveer 23 meter lengte 2. 5 m hoog.
zondag 15 oktober 2017

Omheining met houten schermen en betonpalen plaatsen

Omheining plaatsen houten schermen, borduren en betonpalen zijn aangekocht, gracht waar borduren in moeten zijn uitgegraven naar diepte zoals het hoort afstand is 53 m 23 m op 53 m met 1 deurtje alles is uit gepaald.
zondag 15 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Nieuwbouw dient voorzien te worden van omheining. Draadafsluiting in zwarte kleur in een U vorm. Eventueel een poortje plaatsen. De hoogte 1.80 en 2 meter. Ongeveer 70 meter. Graag in de maand maart of april plaatsen.
zondag 15 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er staat nu beplanting, en wil betonnen afsluiting plaatsen. De totale lengte van de gewenste afsluiting in ongeveer 20 meter, en de hoogte ongeveer 2 meter.
zaterdag 14 oktober 2017

Draadafsluiting rondom bos plaatsen

Een draadomheining +/-2 m hoog te plaatsen , rondom een bos . Zeer goed bereikbaar , een weg aan beide lange zijde van het bos . Vorm van het bos is +/- rechthoekig , beide lange zijde van het bos zijn 129 m en 123 meter. Met en zonder buis, graag advies en mogelijkheden. Breedte 89 m en 91 m . De hoogte 1.80 meter. Totaal af te sluiten 432 meter.
zondag 8 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsing omheining 1,80 hoog. 71 lopende meters. Er staat geen omheining momenteel.
zaterdag 7 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen

De eerste 35 m met betonplaten onderaan en bovenbuis H 120 of 140 cm, ongeveer nog 300 m zonder bovenbuis of betonplaten, 5 hoeken H 120 of 14o cm Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? 335 m
woensdag 4 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten schermen van degelijke kwaliteit 180 x 180 geïmpregneerd, planken horizontaal overlangs, geplaatst tussen betonnen palen met betonnen plaat (40 cm ) onderkant over een rechte afstand van 14 meter. Lengte af te sluiten is ongeveer 14 meter.
maandag 2 oktober 2017

Draadafsluiting met poort plaatsen

Er moet een dubbele poort tussenkomen! Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 30 meter lengte en ongeveer 1.50 m.hoog. Draad afsluiting plaatsen met bovenbuis of zonder na te vragen.
zaterdag 30 september 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Er staat reeds een afsluiting met vlechtdraad (met bovenbuisà van 1,5 meter hoogte op betonplaten van 30cm hoogte (onlangs zelf geplaatst). De betonplaten staan op de grond tot max 5cm in de grond dus totale hoogte is ca 1,8 meter. Ik zou de afsluiting willen dichtmaken met kunsthaag (conifeer of klimop of iets dat past tussen bestaande coniferen haag) Wat zijn de mogelijkheden? Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 17,5 meter.
vrijdag 29 september 2017

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

Graag had ik een scheiding tussen de buur en ons met dubbelzijdige houtstructuur van ongeveer 25 meter lang en 1,60 meter hoog met een boog. Bij goede werken geleverd zouden er nog meerdere scheidingen moeten geplaatst worden.
donderdag 28 september 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Draad staat reeds, het betreft enkel het aanbrengen van een tuinscherm. Kunststof afsluiting plaatsen ongeveer 50 meter en hoogte 1.80 meter.
maandag 25 september 2017

Plaatsen van houten schutting

Wij zoeken iemand die corniferen wil uitdoen en afvoeren, betonpalen met draad afbreken en afvoeren. En daarna een houten schutting en betonnen boord kan plaatsen. Het gehele stuk is ongeveer 57 meter lengte.
zondag 24 september 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Afsluiting plaatsen : Draad type Heras/tennisdraad (diagonaal) met bovenbuis en betonnen plaat (ca 30cm bovengronds) Ongeveer 250 meter af te sluiten.
vrijdag 22 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met 7 tussenpalen, 1 hoekpaal, omheining moet 2400 hoog worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 14 m
donderdag 21 september 2017

Houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Haag wegdoen en een houten afsluiting plaatsen in cederhout. Lengte lijn is 9 meter af te sluiten en de hoogte 1.80 meter.
woensdag 20 september 2017

Verwijderen van haag en betonnen afsluiting plaatsen

Hovenier: Uitdoen lugustrum haag en plaatsen betonnen afsluiting van ongeveer 1. 5 meter hoog. Er is een niveau verschil van een halve meter, oplopend vanaf de uiteinden naar het midden. Lengte 37 meter.
woensdag 20 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Een composiet afsluiting rechte muur 2 meter hoog ,kleur ash grijs. Lengte : 38 meter.
dinsdag 19 september 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

We willen tussen ons en de buren een draadafsluiting met bovenbuis, ongeveer 1 m 60 hoog, alles is goed bereikbaar. We hebben pas een nieuwe hond die goed kan springen vandaar. We zoeken/vragen straks ook advies voor de andere zijde waar nu een (te lage) afscheiding staat, draad met betonplaten/palen Totale lengte: 40 meter.
maandag 18 september 2017

Afsluiting op betonnen sokkel plaatsen

Houten of andere afsluiting op betonnen sokkel, afsluiting van laag 120 cm naar 180 cm. Hoogte zou moeten oplopen naar 220 cm. Totale lengte af te sluiten is ongeveer 30 meter.
maandag 18 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

We willen opnieuw een houten afsluiting met de buren. De vorige is na jaren gedeeltelijk omgewaaid. Een haag aanleggen werd geen succes. We kiezen voor Europees hardhout ( 1. 80 op1. 80) en betonnen palen. Gewoon rechte panelen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 22 meter
zaterdag 16 september 2017

Steenkorven plaatsen

Graag zou ik een steenkorf langs mijn huis willen van 1 m 80 hoog en 3 m 70 lang en een dikte van 10 of 20 cm geplaatst.
donderdag 14 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

De bestaande coniferen gaan weg en in de plaats komt er een mooi houten afsluiting in padouk hout. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 26 m

Partners

Partners van Casius