Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
169 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

zondag 19 augustus 2018

Draadafsluiting vervangen door onderhoudsvriendelijke afsluiting

We willen huidige draadafsluiting met klimop laten verwijderen en een nieuwe afsluiting plaatsen. Deze moet onderhoudsvriendelijk zijn, liefst in het hout. Het is een afsluiting van 32 meter in een rechte lijn.
zondag 19 augustus 2018

Plaatsen van betonnen afsluiting

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen voor een recht stuk van 28 lopende meter en 240 cm hoog. Ook moet men een garage van 3.5 x 6 meter op deze manier afsluiten.
vrijdag 17 augustus 2018

Egaliseren weiland

Wij willen een ongelijk stukje weiland van 4 are laten egaliseren.
vrijdag 17 augustus 2018

Voortuin vernieuwen

Afvoeren oude grond bovenlaag en nieuwe aanplantgrond leveren. Ca. 140 m2 kunstgras aanleggen - ca. 165 m2 borders beplanten.
donderdag 16 augustus 2018

Steenkorven plaatsen

Vakman voor omheining tuin 10 m 1.80 hoog. Liefst keien of breuksteen in metalen steenkorven. Deze kan direct gezet worden tegen de zwarte draad.
woensdag 15 augustus 2018

Draadafsluiting met betonplaten plaatsen

Graag had ik de bestaande draadafsluiting willen vervangen door draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten in de grond , om dieren ( vossen , konijnen , ) te beletten onder de draadafsluiting binnen te komen . In totaal gaat het over een lengte van ~ 61 m lang en 1,80 m hoog . Een gedeelte van de draadafsluiting zou met groene doek moeten bezet worden tussen de koer van de buren en mijn eigendom . Dit gedeelte is ~ 18 m lang en 1,8 m hoog . De toegang van de draadafsluiting is vlot bereikbaar langs de twee kanten . In de draadafsluiting is één hoek van 90° te voorzien. De oude bedrading kan weggehaald worden door de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting? : betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ongeveer 100 meter enkelzijdig 1. 60 hoog Wie moet de werken uitvoeren? : Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. Coniferenhaag verwijderen we zelf dus.
dinsdag 14 augustus 2018

Kersenboom snoeien en en apenboom verwijderen

De kersenboom is verwilderd en moet dringend gesnoeid worden. Vooraan het huis staat een apenboom die zo groot is geworden dat het huis bijna niet meer zichtbaar is. Deze willen we laten verwijderen, hij is wel minder dan 10 meter hoog.
maandag 13 augustus 2018

Bekaert omheining herstellen

Postbode is in de draad gereden waardoor spanning van de draad is gekomen. Wij zoeken iemand om de draad terug naar oorspronkelijke staat te herstellen. Waarschijnlijk zal de draad over een lengte van 50m terug aangespannen moeten worden
maandag 13 augustus 2018

Tuinafsluiting plaatsen

We willen een stukje tuin afwerken zodat er geen inkijk meer is - het gaat om ongeveer 40 m afsluiting - we ruimen in het voorjaar eerst dennen en planten op - in de plaats daarvan moet dan een omheining komen. Soort afsluiting weten we nog niet... Wellicht zo natuurlijk mogelijk. Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman.
maandag 13 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een zwarte draadomheining (Heras) willen laten plaatsen over een lengte van 10 meter en met een hoogte van ongeveer 1m75. Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. September - oktober uit te voeren.
zondag 12 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van de schutting 2 meter hoog , voor een totale van 100m 3stukken aansluitend aan elkaar
donderdag 9 augustus 2018

Tuinrenovatie uitvoeren

Voortuin Halfopen bebouwing aan te passen Verwijderen of afschrapen Gazon ± 7m x 5m =30m², nadien opvullen anti-worteldoek en bedekken met schors. Verwijderen gemetste kleine plantenbak in kasseisteen 20cm hoog en 0. 5m breed x 1. 50m lengte. Aanvullen volledige oprit met kiezelsteen ± 5m breed x 23m lengte. Planten van boom Conifeer. Houten scheiding aanbrengen( 4mLang en 20cm hoog ) tussen verwijderd gazon en oprit kiezelsteen.
donderdag 9 augustus 2018

Houten afsluiting plaatsen

Ik had graag verschillende opties overlopen ivm houten afsluitingen ( gevlochten takken wilg of hazelaar) Voorkant van de tuin is 17 m en de afsluiting zou 1,80m hoog moeten zijn
woensdag 8 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen voor een lengte van 70 m draad afspanning, in rechte lijn met onderaan betonplaat en bovenbuis. Dit alles in het zwart. Nu betonpalen met draad die moet weggehaald worden.
woensdag 8 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen. De afsluiting is ongeveer 30 meter lang (maar kan nog verlengd worden). Nu coniferen en deze moeten weggehaald worden. Recht stuk.
woensdag 8 augustus 2018

Tuin en oprit aanleggen

Aanleg van tuin en oprit. Oprit aanleggen in klinkers. Oppervlakte oprit 200 m². Terras in blauwe steen. Oppervlakte 6 op 10 m . Afsluitingin betonpalen of kunststofmateriaal. Oppervlakte 250 m
woensdag 8 augustus 2018

Steenkorven plaatsen

Plaatsen van steenkorven. Steenkorven in metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvulling breuksteen. Afmeting: lengte = 4 meter hoogte 1 meter 50/60. Nu staat er momenteel nog geen afsluiting.
donderdag 2 augustus 2018

Ursusdraad plaatsen

Ik wil een ursusdraad van 1,50 meter hoog laten plaatsen en dit voor ongeveer 120 lopende meter. De draad moet geplaatst worden in een F vorm. Eventueel ook verwijderen oude palen en draad.
woensdag 1 augustus 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen plus poortje

Plaatsen van draadafsluiting tussen 30 en 35 lopende meter 2 meter hoogte met een onder plaat en bovenbuis en ook graag met een poortje. Dit komt aan de zijkanten te staan. Er staan momenteel coniferen die moeten verwijderd worden betreft 23 meter.
zaterdag 28 juli 2018

Plaatsen draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat plus twee deurtjes

Plaatsen draad 1,25 meter hoog met bovenbuis en betonplaat lengte ongeveer 25 meter met hierin 2 poortjes van 1 meter breed. Dit is voor achteraan in de tuin te plaatsen.
dinsdag 24 juli 2018

Bestaande draadafsluiting verwijderen en betonplaten plaatsen

Betonplaten met structuur plaatsen graag met een hout look. De bestaande afsluiting (draadafsluiting en betonpalen) dienen verwijderd te worden en nieuwe afsluiting plaatsen. ongeveer 32 m afsluiting en 1.50 hoogte.
dinsdag 24 juli 2018

Sierbeton afsluiting plaatsen

Er staat op het moment een houten schutsel , die mag ervoor geplaatst worden. De lengte af te sluiten is ongeveer 30 meter en een hoogte van 3 meter. Graag sierbeton.
zondag 22 juli 2018

Steenkorven plaatsen op dakterras

Het gaat hier om een dakterras van 15 m² 500×300 (lxb) zou graag eentje willen van 300 cm x 150 x 35 (LxH×B) en eentje van 500 x 150 x 35 gevuld met schors of kokos. Er staat niks dat moet worden afgebroken, kan direct geplaatst worden.
vrijdag 20 juli 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis en poortjes

Plaatsen van draadafsluiting (draadpanelen), bij voorkeur met betonplaat en met bovenbuis. Ongeveer +/- 1,78 meter hoog, 1 x +/- 19 meter met inbegrip van dubbele poort, en 1 x +/- 18 meter met enkel poortje.

Partners

Partners van Casius