Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
194 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 17 juni 2019

Draadafsluiting plaatsen

Vakman voor draadafsluiting met bovenbuis en dubbele betonplaat. Lengte circa 11m hoogte circa180cm. Draad ondoorzichtig maken met kunststofmatten of lamellen. Oude afsluiting zal reeds verwijderd zijn.
maandag 17 juni 2019

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Op de bouwgrond staan drie bomen en veel struikgewas. Foto is beschikbaar. Enige probleem is dat de drie bomen via de omgevingsvergunning dienen gekapt te worden. Het struikgewas mag er asap vanaf. Oppervlakte : 7,5 are
maandag 17 juni 2019

Coniferen uitdoen en verwijderen

30m coniferen uitdoen, deze zijn 3,5m hoog, goed bereikbaar staan aan de straat op de scheiding.
zaterdag 15 juni 2019

Bekaertdraad herstelling na stormschade

Ik heb een omheining van bekaertdraad met bovenbuis en betonplaat onderaan. Wij hebben stormschade opgelopen waardoor 1 paal geplooid is en mogelijks de bovenbuizen ook. Het gaat dus om een herstelling van de paal en bovenbuizen en eventueel de nodige aanspanningen van de draad indien nodig.
vrijdag 14 juni 2019

Heraanleggen van grasperk en omboording

De oppervlakte van de tuin weet ik niet van buiten. Wel moet er een nieuwe grasmat komen maar eerst de bestaande weg doen en de grond onkruidvrij maken. maar dat zien we wel ter plaatste wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 12 juni 2019

Snoei- & herplantwerkzaamheden

Mijn tuin is 3 jaar geleden aangelegd. In tussentijd zijn de leibomen en climatis gegroeid en moeten deze geleid & bijgesneden / gesnoeid worden. Ook is de aangeplante lavendel te dicht geworden en moet deze ook herplant worden. Liefs uitvoeren in het najaar, dan mogen annabellen & lavendel ook gesnoeid worden.
dinsdag 11 juni 2019

Betonnen afsluiting zetten

Vakman voor mijn tuin van +-6op6m en van dezelfde platen een tuinhuisje van ongeveer 6m op 1,80m prijs met werken inbegrepen Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)
dinsdag 11 juni 2019

Gras zaaien en hoogstam fruitbomen aanplanten

Ik ben op zoek naar iemand die een braakliggend terrain van 30 are kan inzaaien met gras en er 6 hoogstam fruitbomen op kan planten.
maandag 10 juni 2019

Draadafsluiting zetten

Draadomheining van 180 cm hoog en 40 lopende meter plaatsen. Dit zonder hoeken, één recht stuk.
maandag 10 juni 2019

Steenkorven zetten

Wij wensen steenkorven voor een totaal van 12 lopende meter. Hoogte 2 meter en dikte 22 cm.