Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

103 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuinaanleg voorzien, heraanleg van tuin en terras, tuin nieuwbouwwoning aanleggen, ontbossen en bouwrijp maken perceel, draadafsluiting of bamboe afsluiting plaatsen, terras en oprit in tegels aanleggen, draadafsluiting met betonplaat en hek, draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting te plaatsen, beton met houten afsluiting plaatsen, betonnen tuinafsluiting met relief plaatsen, draadpanelen plaatsen, draadafsluitingen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 22 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Dennen verwijderen en plaatsen van de omheining. Omheining bestaande uit een betonnen afsluiting Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 25m
maandag 21 augustus 2017

Omheining herstellen na ongeval

Draadafsluiting herstellen dit is voor een schadegeval. Graag voor de ganse omheining. Ongeveer 15 meter af te sluiten.
zondag 20 augustus 2017

Kunststof afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Verwijderen van Camaeciparishaag en plaatsen van kunststofafsluiting. Totale lengte af te sluiten is 50 meter en de hoogte is ongeveer 2 meter.
zondag 20 augustus 2017

Draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis

Plaatsen van draadafsluiting kost met vlechtwerk en bovenbuis of eventueel dat ik het vlechtwerk zelf doe. Lengte af te sluiten is ongeveer 100 meter , en 2 meter hoog.
zaterdag 19 augustus 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Een omheining plaatsen : in een U vorm moeten gemaakt worden rondom het huis. Totale lengte is 55 meter af te sluiten en hoogte is 1.80 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen en dennen verwijderen

Betonnen afsluiting : nu staan er dennen die moeten verwijderd woorden en platen op die plaats. Ongeveer: 30 meter af te sluiten dit is een recht stuk. Vanaf begin september terug thuis en kunnen vakmannen langskomen om juist op te meten en verder af te spreken.
woensdag 16 augustus 2017

Tuin vlak maken en garage afbreken

Mijn tuin is een wildernis en er staan nog 4 boomstronken die moeten nog uit de grond gehaald worden ik wil mijn tuin mooi vlak hebben het is 3. 45 are en als het kan mijn betonnen garage ( 4 m op 2,5 m) afbreken
woensdag 16 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Een perceel van 20 are. We willen graag de zijkanten (2 x 30 meter) en de achterkant (1 x 70 meter) van ons perceel laten omheinen met draad van minstens 2 meter hoog. Langs de zijkanten zullen wij nadien een haag planten. Aan de achterkant voorzien wij graag een poortje in de draad, zodat wij toch nog naar het achterliggend bos kunnen gaan. De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 130 meter.
maandag 14 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wegens werken door de gemeente (onkruid verwijderen) hebben ze per vergissing mijn omheining in brand gestoken. Wegens dit ongeluk, zal deze moeten hersteld worden. 18 lopende meters.
zondag 13 augustus 2017

Kunststof tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting in kunststof. Ongeveer 50 lopende meters. Ter plekke komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.
zondag 13 augustus 2017

Composiet tuinomheining plaatsen

Ondergrond is volledig vrij, geen obstakels de 50 meter is te zien als een L - zijde 1 26m, zijde twee 24m Zijde 1: volledig dicht Zijde 2: het uitzicht van een paardeweide - 1m20 hoog. 50 lopende meters.
vrijdag 11 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Gebroken en versleten omheining van houten palen verwijderen en vervangen door draadafsluiting. 80 Lopende meters.
donderdag 10 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Bestaande afsluiting dient verwijderd te worden en vervangen door een afsluiting bestaande uit een betonnen grondplaat en palen waar tussen een houten schutsel wordt geplaatst. In totaal zo'n 38 lopende meters.
donderdag 10 augustus 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden een omheining willen plaatsen bestaande uit betonnen palen met houten panelen, lengte 16m zou een hoogte van 2,30m moeten zijn, en 35m zou een hoogte van 2m moeten zijn. Het hout van de panelen zou verticaal moeten zijn en boven aan rond afgewerkt, en van goede kwaliteit moeten zijn. 51 lopende meters in totaal.
woensdag 9 augustus 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

We willen een afsluiting plaatsen in beton en hout. Lengte is 20m en de hoogte 1. 80m. Alles wordt door ons klaargemaakt, de grond wordt gelijk gemaakt, zodat jullie onmiddellijk kunnen starten. 20 lopende meters.
dinsdag 8 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Een deel van een grote tuin met gazon zou afgebakend moeten worden . Wij willen een gedeelte van de tuin als speelweide voor de honden maken. Ongeveer 50 lopende meter.
zondag 6 augustus 2017

Gras aanleggen en haag snoeien

Ik wil opnieuw gras laten zaaien of leggen en de haag moet bovenop gesnoeid worden. (gelijk gemaakt worden). Mijn tuin is ongeveer 120 vierkante meter groot denk ik.
zondag 6 augustus 2017

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Eventueel rij cipressen uitdoen. Plaatsen van omheining : betonnen afsluiting: betonplaten met houtstructuur . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 50 meter
zaterdag 5 augustus 2017

Omheining plaatsen

Mijn stuk grond moet afgemaakt worden met betonplaat en zwarte draad/staalmatten. +- 100m
zaterdag 5 augustus 2017

Tuinonderhoud uit te voeren

Gras maaien, verwijderen onkruid Het zou voor om de 14 dagen zijn oppervlakte : ? niet groot.
vrijdag 4 augustus 2017

Draadpanelen tuinafsluiting plaatsen

Er staat nog een oude omheining met betonplaten en betonplaten, de nieuwe omheining in draadpanelen zou op dezelfde plaats moeten komen. De lengte is 35 meter aan 1 stuk doorlopend.
vrijdag 4 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen rondom kavel

Ik zoek een vakman om een draadafsluiting te plaatsen van ongeveer 100 lopende meters. De draadafsluiting dient voor het afschermen van een onbebouwd stuk grond.
donderdag 3 augustus 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

De omheining met betonplaten onder, beton palen en de rest houten panelen. Hoogte is 180 cm boven de grond. 70 lopende meter in totaal.
woensdag 2 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu zijn er nog dennenboompjes die weggezaagd worden. Afscheiding komt tussen 2 open bebouwingen. Wordt nog nagedacht om tweede afscheiding te plaatsen. Werken zullen worden uitgevoerd zo gauw beslissing valt wat er precies wordt gedaan. Totale lengte is ongeveer 25m.
dinsdag 1 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij moeten een verschil van ongeveer 70cm hoogte tussen waterkering woning en hoogte maaiveld overbruggen. Dit wou ik doen in 2 stappen. De eerste om een bloemen/haag border te creëren en de tweede tot het maaiveld. Elke boord zou zo'n 40m lang zijn. Totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 l/m

Partners

Partners van Casius