Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: sportveld egaliseren, tuinafsluiting en dubbele carport plaatsen, tuin heraanleggen, renoveren tuin, omheining betafence plasitor met bovenbuis plaatsen, gedeeltelijke tuinafsluiting te plaatsen, houten tuinafsluiting plaatsen, plaatsen draadafsluiting op perceelgrens, plaatsen van houten schutting met betonpalen, plaatsen schanskorven als terrasomheining, draadafsluiting plaatsen met bovenbuis met looppoort en dubbele poort, omheining plaatsen langs één zijde, steenkorven als afsluiting vooraan, tuinafsluiting met kunsthaag plaatsen, betonnen omheining plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

zaterdag 29 april 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Afsluiten van de achterste perceelsgrens over een lengte van 18m met een hoogte van 1m80. Aan beide zijden van de woning draadafsluiting + poort. Links van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m45 en een poort van 1m, alles met een hoogte va 1m80. Rechts van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m en een poort van 1m ook met een hoogte van 1m80. Voor het geheel ook een bovenbuis voorzien. Buisdikte 60mm en bij voorkeur aluminium profielen voor de betonplaten. Kleur van de draad zwart. Totaal 18m + 2.45m + 2m en 2 poortjes.
vrijdag 28 april 2017

Omheining met draad

Draad zwart 1m80hoog hoog met beton platen 40 cm hoog en boven buis. 23 m lang met tussen draad bruine plastieken linten
donderdag 27 april 2017

Snoeien conifeerhaag

Graag snoeien conifeerhaag 20 à 30 m lang en 2. 50 hoog. Aan 1 zijde langs afsluiting en andere zijde inrit.
woensdag 26 april 2017

Betonnen omheining plaatsen

Ik wil een betonnen omheining rustique grijs. Zeker meer dan 40 m. Er moeten ook wortels stronken van lorier kapot gefreest worden. De hoogte van de omheining te bespreken met de vakman.
woensdag 26 april 2017

Verwijderen van klimop op dak

Dak waarop klimop moet verwijderd worden. Wortels zijn al doorgezaagd. (+/- 6 maanden geleden) Klimop is heel dor aan het worden, en zou dan nu ook verwijderd moeten worden. Dakbedekking (golfplaten) zou hierbij niet beschadigd mogen worden. Lengte huis is ongeveer 20m. Schuine zijde dak is ongeveer 3,5m.
maandag 24 april 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

L-vormige afsluiting aan rechterkant van huis met uitsparing poort aan voorkant. Lange zijde ca. 47 m. Korte zijde opgeteld ca. 4m. Aan linkerkant huis L-vormige afsluiting van 10 op 4 ongeveer. 1m80 hoog, betonplaat mag maar moet niet (kosten sparen), zwart of antraciet. Overal bovenpaal.
zondag 23 april 2017

Kunstgras te plaatsen

Ongeveer een 40m2 kunstgras te plaatsen, 14lm boordplaatjes hiervoor en nog wat kleinigheden tuinaanleg. En +/- 15m2 verharding (klinkers of zoiets) Goed bereikbaar terrein, ook met de nodige machines eventueel.
zondag 23 april 2017

Draadafsluiting tuin plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting aan de voorkant. Het is ongeveer 30 meter en er moet een poort inkomen. De poort voor de oprit heb ik. Er zijn geen obstakels dus geen afbraakwerken. De werken uitgevoerd graag voor de zomer.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen bekaert tuinafsluiting

Graag hadden ik en mijn buurman prijs offerte gehad voor 40 lm Bekaert draad Hoogt 2 m met bovenbuis Van de 40 m is er ongeveer 20 m op keerwanden te bevestigen En de andere 20m in de grond waar we een beton plint willen onderaan
woensdag 19 april 2017

Plaatsen van een hek

Ik zou graag een hek laten plaatsen rond mijn tuin. Het hek is ongeveer 76 m lang (Er zijn 3 zijden, dus 2 hoeken) en zou 2m hoog moeten zijn. Ik zou graag een hek met betonnen palen, met een betonplaat (40 cm) onderaan en daar bovenop autoclaaf geïmpregneerd hout zetten. Het afbreken en verwijderen van het aanwezige hek (betonpalen en draad en kleine stukjes muur (max 12lm) mag apart op de offerte voorzien worden.
woensdag 19 april 2017

Betonnen boordplaten met palen en draad plaatsen

Op ons scheiding staat al 35 jaar betonnen boordplaten die ook dienen om de zwarte grond tegen te houden. Die willen wij weg en dan nieuwe laten plaatsen met daarin ijzeren paaltjes en draad of van die draadpanelen. Lengte : 20 meter lengte . Aan de weide is aan die kant geen buren en er kan er goed gewerkt worden plaats genoeg.
dinsdag 18 april 2017

Afsluiting afwerken

Wij moeten onze inrit met een afsluiting afwerken. Dit om een afsluiting van een veld wegje dat aan ons perceel ligt zodat de wandelaars niet meer over ons terrein moeten. Het gaat over een lengte van 42 m, afgewerkte hoogte liefst 2 meter.
dinsdag 18 april 2017

Betonnen schutting met motief plaatsen

Graag willen wij een schutting laten plaatsen over een lengte van 40 meter. We willen een betonnen schutting van 2 meter hoog met betonnen palen(in beton geplaatst)en aan 2 zijde motief. Kleur en motief willen we uitzoeken bij order. Huidig staat er een Heras hekwerk die we eventueel zelf willen/kunnen verwijderen.
dinsdag 18 april 2017

Afsluiting tuin plaatsen in Bekaert draad

Plaatsen van Bekaertdraad 2,00m hoog over een lengte van 32m.
dinsdag 18 april 2017

Bekaert draad plaatsen te plaatsen met poortje

Ik wil een afscheiding plaatsen met bekaert draad van 1,5 meter hoogte over een lengte van ongeveer 6,60 meter. Ook een klein poortje te voorzien.
maandag 17 april 2017

Draadafsluiting plaatsen

Graag had ik een offerte bekomen voor 60 meter zwarte draadafsluiting met harmonicagaas van 1m20-1m25 hoog met betonplaat 30cm zonder bovenbuis. Indien mogelijk alle benodigde materialen en werkuren apart. 2 rechte stukken 40m en 20m.
zaterdag 15 april 2017

Stuk tuin frezen en egaliseren

Ik wil de twee bouwplaatsen van mijn kinderen laten omfrezen en opnieuw met weide gras inzaaien. Totale oppervlakte is 40m op 36m.
donderdag 13 april 2017

Plaatsen 2 steenkorven

Plaatsen van 2 steenkorven met opvulling. Afmetingen 200 hoog, 121 breed en 20 dik.
woensdag 12 april 2017

Omheining plaatsen

13m zwarte tennisdraad 180 cm hoog met bovenbuis, rechte lijn zonder hoeken. Enkel begin- en eindpaal nodig. Terrein is vlak .
dinsdag 11 april 2017

Plaatsen draadafsluiting op perceelgrens

Draadafsluiting plaatsen bestaande uit: betonplaat onderaan, hoogte draad 150cm met een bovenbuis totale lengte 85 m met hierin één knik
dinsdag 11 april 2017

Betonprofielplaten plaatsen

Betonprofielplaten met dubbel motief plaatsen over een éénzijdige kengte van 21 meter van 2 meter hoogte en een breedte van 7 meter van 2. 40meter hoogte.
dinsdag 11 april 2017

Bekaert draad plaatsen

Draadafsluiting aan beide kanten van het perceel plaatsen.
zondag 9 april 2017

Plaatsen van pvc tuinafsluitingen

Achter mijn huis zou een tuinafsluiting moeten komen van 21. 09 meter en daar aan sluitend een afsluiting naast het huis van 29. 19 meter, ik had graag een prijsofferte gehad van wat me dat zou kosten met de plaatsing inbegrepen, de grond waar ze moet komen is gras en zandgrond.
zondag 9 april 2017

Tuin gelijk trekken en gras zaaien

Tuin gelijk trekken en gras zaaien. Tuin is ongeveer 160 vierkante meter groot.
zondag 9 april 2017

Bekaert draad herstellen

3 jaar geleden werden hoge dennen uitgegooid met plaatsing van draadomheining in de plaats. Momenteel is op één punt de draad stuk en ik wil deze herstellen.

Partners

Partners van Casius