Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

102 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen, afsluiting weide plaatsen, betonnen afsluiting in combinatie met hout plaatsen, omheining te plaatsen, tuin renoveren, draadafsluiting plaatsen en coniferen verwijderen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, verwijderen van sparren en vervangen door draadafsluiting, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting in hardhout met poorten plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met poort plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 17 juli 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat ongeveer 100 lopende meter.
maandag 17 juli 2017

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Draad met bovenbuis en betonplaat plaatsen. Betreft 9 m draad met bovenbuis zonder betonplaat en 15 m draad ,2m hoog plus 2 tuinpoortjes van 1m50 breed. Zelf werken bezig aan oprit en tuin. Totale lengte van afsluiting: 24.
zondag 16 juli 2017

Betonnen afsluiting met hout structuur plaatsen

Omheining plaatsen: 16 lopende meter 1 m 80 hoogte enkel zijde in hout structuur kleur bruin Geen afbraak van oude omheining.
vrijdag 14 juli 2017

Haag verwijderen en nieuwe planten

1) Verwijderen van haag Cypressa Leylandi, 3 m hoog en 50 m lang. Stammen zijn 7-10 cm dik. 2) Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis, 2 m hoog en 10 m lang 3) Planten van nieuwe haag, 50 m lang. Plantsoort nog te bepalen.
woensdag 12 juli 2017

Putboring voor tuinbesproeiing

Voor tuin annex toiletten. Uit te voeren te Mettekoven. Prijs van boring scheiden met de pomp. Al een prijsofferte mogen ontvangen van het bedrijf Selis.
woensdag 12 juli 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen ongeveer 35m in rechte lijn.
dinsdag 11 juli 2017

Verwijderen van betonnen afsluiting en plaatsen composiet afsluiting

Momenteel staat er in onze tuin een betonnen omheining en dient vervangen te worden door een composiet omheining. De betonnen omheining is zo 1 met betonplaten! Totale lengte van de gewenste afsluiting: : +/- 38 meter Hoogte ongeveer 2 meter.
maandag 10 juli 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : haag en coniferen zijn reeds weggehaald en stronken zijn in de grond kapotgefreesd. Debedoeling is op een betonafsluiting te zetten ,2meter hoog,in u vorm,totale lengte+- 80 meter Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 meter
maandag 10 juli 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Beton afsluiting te plaatsen. Betonplaten reeds beschikbaar. Moet dubbelzijdig geplaatst worden De totale lengte bedraagt ongeveer 57 meter en de hoogte is ongeveer 2 meter. Beton afsluiting, platen zijn al aanwezig , het is enkel voor het plaatsen.
maandag 10 juli 2017

Buxushaag en buxusplanten verwijderen

In mijn voortuin staat een buxushaag en 2 buxusplanten die ik graag wil verwijderen.
vrijdag 7 juli 2017

Omheining te plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen van 46 meter diepte en een lengte van 40 meter - T-verbinding - met een gewone poort en een automatische poort . Afsluiting met boordplaat, hoogte van1meter 80 en met bovenbuis - 86 lm
donderdag 6 juli 2017

Tuinhuis Lounge plaatsen

Graag had ik mijn tuinhuis aangekocht bij Makro willen laten plaatsen. Alles ligt al klaar. Tuinhuis is 295 op 295 m.
donderdag 6 juli 2017

Draadafsluiting met betonplaten en bovenbuis plaatsen

Graag draad afsluiting met betonnen platen onder en bovenbuis.. liefst prijs met plaatsing inbegrepen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : +-15m
woensdag 5 juli 2017

Draadafsluiting met lamellen plaatsen

Draadafsluiting ter vervanging van een haag. Ongeveer 15 meter draadafsluiting ook voorzien voor ongeveer 7 meter met lamellen en de hoogte ongeveer 1.50 meter.
maandag 3 juli 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting met bovenbuis en betonplaat. Rechte lijn 105 lopende meters.
maandag 3 juli 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en beton platen

Tuin afsluiting ongeveer 57 meter met tennisdraad en betonnen platen, onderaan en boven buis. Regio halen vlakke grond. Er staat nu een oudere omheining met draad en oude betonnen platen. De hoogte ongeveer 1.80 meter. Met houten platen 60 meter met betonnen platen..
donderdag 29 juni 2017

Houten omheining plaatsen en opfrissen van de tuin

Renovatie achtertuin. Plaatsen van 42 m grenen houten schermen in betonnen frame totale hoogte 2 m. Plaaten van draad (kleur zwart) met bovenbuis en boordplaat 30 cm. Plaatsen van beukenhaag 26 m lang. Afbraak van dennen en klimop. Aanleg gazon, kapot spuiten bestaand gazon, omfrezen en bemesten en aanleg grasmatten 160m².
dinsdag 27 juni 2017

Stadstuin aanleggen

Stadstuin van 6x10m heraanleggen met printbeton, kunstgras en aan zijkanten gewone aarde voor planten e.d..
dinsdag 27 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag bekaertdraad zetten om achteraan de bouwplaats af te sluiten. Graag zwarte draad met buis bovenaan en betonplaat onderaan. Deze betonplaat heb ik al in bezit dus moeten niet bij de offerte komen. Wel de koppelstukken om alles in mekaar te zetten aub. Hoogte: 1,80 m Breedte betonplaat: 2m Lengte 14m.
maandag 26 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Betonnen afsluiting met structuur langs beide kanten en weghalen van bestaande leylandii haag Het gaat over 30 lopende meter.
zondag 25 juni 2017

Plaatsen van omheining met betonplaten en geweven draad

Aan mijn terras staat al 6 meter schutting: grijs betonplaten vlechtwerk (dubbelzijdig) met betonnen palen. Vanaf hier tot aan mijn tuinhuis is het 22 m. Hier wil ik opnieuw dezelfde betonplaten laten plaatsen. 1,60 m hoogte. Alles invoegen inclusief de 6 meter schutting die ik zelf heb gezet. Nabehandelen met hars kan ik zelf. Materialen kan ik zelf bestellen, maar mag ook door jullie besteld worden (liefst prijs apart met/zonder materiaal.)
zaterdag 24 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman om een afsluiting in kunststof te plaatsen :13,3M en dan een hoek en de rest van de meters tot een totaal van ongeveer 23 m.
donderdag 22 juni 2017

Bekaert draadafsluiting plaatsen

Er zou een Bekaert draadafsluiting met bovenbuis en in betonnen plaat deels in de grond komen. Deze draad zou eventueel ondoorzichtig gemaakt worden met kunststof strips/lamellen. Het gaat over ongeveer 20 m in de achtertuin. In de aangrenzende tuin van de buren staat een betonnen schuur van 2.50 m hoog op de scheidingslijn. Indien mogelijk de draad ook op die hoogte zodat we de schuur niet meer zien.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Aankoop en plaatsen van betonnen schutting. 24 m totale lengte.
dinsdag 20 juni 2017

Bekaertdraad plaatsen

We zouden de scheidingslijn met de buren willen laten afmaken met een Bekaertdraad op betonplaat en met een bovenbuis. Hoogte draad 180. Totale oppervlakte 45 m.

Partners

Partners van Casius