Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
190 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 20 augustus 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zou ik betonnenafsluiting met structuur en fundering willen plaatsen. Afmeting 4m op 4m. daarin zou ook een deur moeten worden voorzien. Betonplaten met structuur, hoogte van 1m80. Afbraak van oude afsluiting ook te doen.
dinsdag 20 augustus 2019

Draadafsluiting vernieuwen

De bestaande afsluiting met draad van 1 meter hoogte werd over een lengte van ongeveer 6 meter vernield door het kappen van een boom. W Deze moet men vervangen en eventueel ook een bijkomend stuk vernieuwen. Men moet ook de huidige afsluiting verwijderen.
zondag 18 augustus 2019

Opruimen verwilderde bouwgrond

Op een te bebouwen grond staat een bouwvallig tuinhuis op en er ligt puin. Ik zoek iemand die de grond kan komen opruimen en alle afval kan meenemen. Er staat ook een dennenhaag die moet verwijderd worden.
donderdag 15 augustus 2019

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb aan de goed bereikbare straatkant van onze tuin een rij coniferen staan van 3,5m hoogte over een lengte van 45m. Deze zou ik willen laten weghalen en waar de coniferen stonden zou er een sleuf van ongeveer 80 cm breed en 40cm diep mooi uitgegraven moeten worden en gevuld met goeie tuingrond (om naderhand een haagbeukenhaag (carpinus) te plaatsen, maar daar vraag ik nu geen offerte voor).
woensdag 14 augustus 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen schutting van 1m80 hoog. Met structuur en geverfd aan 1 zijde. Voor een lengte van ongeveer 45 meter
woensdag 14 augustus 2019

Steenkorven plaatsen

Voorkant huis ongeveer 14 meter en breedte ongeveer 6 meter : dan zijkant huis : ongeveer 8 meter lang en 6 meter breed voor parking te maken : en zijkant huis achter: voor terras : ongeveer 10 meter lang en ongeveer 5à6 meter breed
woensdag 14 augustus 2019

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.
dinsdag 13 augustus 2019

Plaatsen draadafsluiting

Plaatsen 30m draadafsluiting van 1,8 m hoog met een poortje van 1m met slot. Er moet niets worden afgebroken.
dinsdag 13 augustus 2019

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.
maandag 12 augustus 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag een voorstel voor ondoorzichtige scheiding tussen 2 eigendommen. 3 of 4 *180cm in composiet of beton (met motief). Voorstel met en zonder installatie. Nu staat er niks van afsluiting.