Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
175 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 22 april 2019

Steenkorven plaatsen

Steenkorven met hardhouten palen plaatsen. Afmetingen 7m x 170cm in een hoek . Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal), gekleurd (gepoederlakt roestvrij metaal)
zondag 21 april 2019

Vernieuwen spiegelvijver

Wij hebben een spiegelvijver van 4x2m waarvan de folie niet meer strak zit, graag hadden we geweten welke alternatieven er zijn en wat de kosten hiervoor zijn.
vrijdag 19 april 2019

Tuin frezen, egaliseren en inzaaien

Tuin is 26x30 meter,. Frezen, egaliseren, inzaaien en aanwalsen.
vrijdag 19 april 2019

Draadafsluiting plaatsen

plaatsing van 48m zwarte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat 2 meter hoog + poortje
woensdag 17 april 2019

70 lopende meter kunsthaag tegen bekaertdraad plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze kunsthaag wilt vernieuwen. Het gaat om 70 lopende meter kunsthaag die door de recente stormen gedeeltelijk weg gewaaid is. De nieuwe kunsthaag mag OFWEL tegen de bestaande worden aangeplaatst OFWEL mag de oude verwijderd worden en mag de nieuwe tegen de Bekaertdraad geplaatst worden.
woensdag 17 april 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden een betonafsluiting willen plaatsen van 2 keer 25 meter in onze achter tuin. De hoogte is besproken met de buren en mag 2 meter of hoger zijn. De ene 25 meter zouden we met 2 verschillende betonplaten willen werken de andere 25 meter mag enkel zijn. Oude afsluiting en struiken wegnemen.
maandag 15 april 2019

Houten afsluiting plaatsen

Betreffende de plaatsing van een houten omheining. Afstand is ongeveer 10-12m. Nood aan afscheiding omwille van onze hond. Deze kruipt onder de bestaande draad door. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.
zaterdag 13 april 2019

Draadafsluiting zetten (paneelafsluiting) rond tuin

Plaatsen van paneelafsluiting nylofor zwart 153cm: in totaal 32 panelen, 33 hoekpalen, 32 betonplaten van 30cm, 2 poorten van 125 cm breed.
vrijdag 12 april 2019

Tuin frezen, egaliseren en zaaien

We willen onze achtertuin opnieuw laten egaliseren. Het is enorm ongelijk geworden, als gevolg van werkzaamheden en woelratten. Men moet egaliseren, frezen en opnieuw zaaien. Het gaat om een tuin van 160 m².
vrijdag 12 april 2019

Draadpanelen zetten

Ik wil graag een afsluiting met draadpanelen laten plaatsen. Het gaat in totaal om een afsluiting van ongeveer 140 à 150 lopende meter.