Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
193 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 14 januari 2020

Houten afsluiting plaatsten

Plaatsen van tuinafscherming in geïmpregneerde houtsoort - 180 cm hoog - Lengte te plaatsen: 40 m rechte lijn, grens scheiding tussen tuin en aanliggend stuk braakgrond. Bestaande woning van 1980 met redelijk wat tuinoppervlak.
zondag 12 januari 2020

Houten afsluiting plaatsen

Lengte van de afsluiting: 45 lopende meter, hoogte mag 1,8 meter zijn. Indien mogelijk ook graag huidige laurierhaag verwijderen. Materiaal graag: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.
zondag 12 januari 2020

Draadpanelen plaatsen in tuin

Een omheining plaatsen met draadpanelen achter in een bestaande tuin. Lengte van 40 meter, hoogte 2 meter. Er staat nog een oude omheining, maar die mag blijven staan.
vrijdag 10 januari 2020

Steenkorven plaatsen

De eigenaars van de residentie zouden graag steenkorven plaatsen. In de toegevoegde afbeelding, kan u reeds een plan terugvinden met aanduiding waar de korven moeten komen en ook de afmeting ervan. 120 x 40 x 100
zaterdag 4 januari 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Afmetingen: 13 meter lang 2m hoogte. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)
zaterdag 4 januari 2020

Tuinhuis afbreken en nieuw tuinhuis opbouwen

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen en nu moet dit tuinhuis afgebroken worden en er moet een nieuw tuinhuis in elkaar gestoken worden. Het betreft een blokhut met 2 deuren en licht hellend dak + een afdak wat erlangs moet gemonteerd worden. Het tuinhuis is 3m op 4m op 2 m hoog. Het afdak erlangs is ook 3m op 4m.
zaterdag 4 januari 2020

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten afsluiting van 15 meter lang en 180-200cm hoog. Liefst in het hout maar elke andere mooie oplossing is ook bespreekbaar.
vrijdag 29 november 2019

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.
vrijdag 29 november 2019

Afsluitingen plaatsen

Wij hebben een oude vierkantshoeve gerenoveerd. In de zomer willen we beginnen met de buitenaanleg. We hebben een erf van 66 are dat we willen omheinen. De plannen zijn hiervoor getekend. Kastanje afsluiting (treillage), paardenomheining / post & rail 280 lopende meter 2m hoog paardenweide 85 lopende meter met poortje zwarte draad - bekaert
dinsdag 26 november 2019

Heraanleggen voortuin

Wij willen onze voortuin laten heraanleggen (20×5m). We zouden boordstenen laten plaatsen, aanleg van een worteldoek met daarop dan kiezels in patroon. Daartussen zouden we graag nog een aantal sierplanten aanleggen. Alsook plaatsen van Engels hekwerk a.d. straatkant. Momenteel is het gras, afgebakend door (kapotte) beukhaag (indien mogelijk ook door jullie te verwijderen). Mocht het mogelijk zijn mogen jullie het tuinafval meenemen.