Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: volledige tuin aan te leggen, afsluitingen plaatsen rondom domein, tuin omheining in sierbetonplaat, bekaert omheining rond tuin, afsluiting draad tuin plaatsen type betanfence met mat voor privacy, afsluiting voortuin plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis type bekaert met poortje, tuinafsluiting in zwarte draad met betonplaat en bovenbuis, plaatsen van betonnen afsluiting, plaatsen van tuinafsluiting in houten schermen met betonplaat, omheining betonplaten met motief en deurtje plaatsen, betonnen afsluiting tussen twee percelen plaatsen, steenkorf erfscheiding plaatsen, volledige tuinomheining in hout plaatsen, afsluiting scheidingsmuur in de tuin tussen buren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

maandag 20 maart 2017

Afsluiting plaatsen met betonpaal en houten panelen

Een rechte afsluiting van 18 m lang en 2 m hoor. Betonen palen, een beton plaat aan onderzijde en een houten paneel van 180*180 met houten planken verticaal of horizontaal geplaatst. Adres bij aanvraag.
maandag 20 maart 2017

Nieuwe scheiding met steenkorven

Muur van 30 meter lang 1. 8 meter hoog max 0. 20 cm breed gevuld met bruin of rood kleurige stenen.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen van betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting te plaatsen met ongeveer een lengte van 70 meter. Mag met motief, graag ter plaatse komen kijken. en de hoogte ongeveer een 1.80 meter.
zondag 19 maart 2017

Steenkorf erfscheiding plaatsen

We willen een erfscheiding van 5,5 mtr breedte en tussen 1,8-2,0 mtr hoogte. Deze erfscheiding zou geplaatst moeten worden op een muurtje bestaande uit betonnen blokken, waardoor de diepte maximaal 30 cm is. We willen deze erfscheiding liefst maken uit steenkorven in een antraciete/zwarte kleur en liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Project is in Meerssen, net over de grens in Limburg (bij Maastricht)
donderdag 16 maart 2017

Tuin omfrezen zand ophogen en niveleren en in zaaien

Ik zou graag de tuin willen laten omfrezen zand bijvullen en inzaaien - 15m x 20m
woensdag 15 maart 2017

Draadafsluiting met poortje

Graag willen wij onze tuin langs ons huis afsluiten met een draad en een poortje. Breedte=3. 46m, hoogte= tussen 1. 50m en 1. 80m. Het poortje of dubbele poort zou 2m moeten bedragen. We staan open voor verschillende mogelijkheden, maar het zou bestand moeten zijn tegen een hond en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Dus liefst iets waar niet meer te veel onderhoud aan is.
maandag 13 maart 2017

Gevlochten wilg plaatsen

Wij zouden graag naast onze bestaande afsluiting( betonnen platen met draad) een muur van gevlochten wilg willen met een hoogte van 2 meter. Deze muur zou 30 meter lang zijn.
maandag 13 maart 2017

Afsluiting plaatsen van betonnen panelen of kuntstof

Wij hadden graag een afsluiting aan de voorkant van onze woning geplaatst, De lengt is ongeveer 12 meter. Wij hadden er graag een poort in zodat we gemakkelijk van voor naar de achter kunnen. Kan u mij de prijs geplaatst en ongeplaatst doorgeven. De omheining moet geplaatst worden tussen de woning en een bestaande betonnen afsluiting.
zaterdag 11 maart 2017

Plaatsing steenkorf achtertuin

Plaatsing steenkorf in achtertuin : totale lengte 18 meter.(2 x 9 meter) hoogte : 1,8 meter. dikte : de minst mogelijke dikte vulling : stenen die niet poreus zijn, natuursteen, licht grijs van kleur dit alles geplaatst.
zaterdag 11 maart 2017

Betonplaten omheining vervangen

Nu staat er een afsluiting met gewone betonplaten uit 1961. Die is aan vervanging toe. Gaat om 16 lopende meter in rechte lijn. Graag een voorstel voor wegnemen afvoeren van huidige en plaatsen van nieuwe gelijkaardige omheining met gewone betonplaten. Hopend om snel een eerste voorstel te krijgen. Tuin van rijhuis in stadscentrum.
vrijdag 10 maart 2017

Steenkorven plaatsen

4 meter steenkorven om grond tegen te houden
vrijdag 10 maart 2017

Verwijderen haag coniferen

Ik wil een rij van 55 coniferen van 2. 5 m hoog laten verwijderen en afvoeren
donderdag 9 maart 2017

Plaatsen Bekaert afsluiting rond zwembad

Mijn zwembad is 12 meter op 5 meter . Graag had ik een prijs willen weten wat kost me dit geplaatst en of geleverd zonder plaatsen . We komen toe met 26 lopende meter en daar 2 poortjes in en dit 1. 25 meter hoog.
donderdag 9 maart 2017

Haag en klimop plaatsen rond tuin

Wij willen graag een haag laten plaatsen rondom onze tuin, Wij hadden gedacht aan een 20 lopende meter klimop en een 30 lopende meter beuk, Wij zouden dit graag in het najaar laten planten. Graag hadden wij een prijsofferte.
woensdag 8 maart 2017

Plaatsen tuinafsluiting in composiet of steenkorven

We willen een tuinafzetting aan de achterzijde van de tuin, ongeveer 20 meter lang, 2 meter hoog. Graag een offerte voor steenkorven en composiet. Zowel voor de steenkorven als voor composiet delen is een stevige fundering gewenst. Offerte uitgesplitst in materiaal en plaatsing. Het huis is ouder dan 5 jaar, dus is er dan een lager btw tarief van toepassing? De achterzijde van de tuin ligt tegen een drukke doorgaande weg.
woensdag 8 maart 2017

Omheining plaatsen

Afrastering voor een gedeelte van de tuin plaatsen met bovenbuis en betonplaat. Rond 50 m.
maandag 6 maart 2017

Draadomheining plaatsen met betonplaat

Omheining : 16 meter lang draadomheining met bovenbuis en betonplaat van 20 cm, onderaan buizen van 6 cm dik. Hoogte is ongeveer een 1.50 meter.
zondag 5 maart 2017

Plaatsen van een tuinomheining in Azobé hout

Plaatsen van een tuinomheining in Azobé hout van 57 lopende meter. Planken moeten verticaal geplaatst worden. Lengte planken: 2 meter. Alle materialen en bijkomende materialen geleverd en geplaatst door de vakman.
zaterdag 4 maart 2017

Afsluiting vervolledigen

Wij willen graag een omheining plaatsen achteraan in de tuin. Het betreft zo'n 14 meter. De hoogt 1.80 meter. Momenteel staat er een draad met betonnen palen die onze tuin scheidt van een weide met ganzen. Dit hadden we graag dichtgemaakt.
vrijdag 3 maart 2017

Bekaert omheining rond tuin

Bekaert omheining van ongeveer 72 meter met bovenkamer maar zonder betonnen onderplaat
vrijdag 3 maart 2017

Afsluiting speelweide van hondenhotel

De bedoeling is om de speelweide van ons hotel veilig af te schermen voor de aangrenzende buren. Momenteel staan hier houten tuinschermen van 2,50 m. Breedte. Aantal 8 stuks. Aflopend gedeelte.
donderdag 2 maart 2017

Houten tuinschermen plaatsen

25 meter houten tuinschermen plaatsen aan inrit woning.
woensdag 1 maart 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Graag had ik wat info in verband met kunststof afsluitingen. Zou het een alternatief kunnen zijn voor betonnen afsluitingen en is er een prijs per meter? Graag zouden we 32 meter lang en 2 meter hoog een afsluiting zetten.
dinsdag 28 februari 2017

Stormschade aan metalen tuinhuis herstellen

Tijdens het onweer de afgelopen dagen is een dennenboom in onze tuin omgewaaid op onze metalen tuinhuis waardoor het tuinhuis licht beschadigd is. Graag had ik een offerte ontvangen voor het maken van het tuinhuis + voor de opruiming van de omgewaaide dennenboom.
maandag 27 februari 2017

Bankirai omheining herstellen na stormschade

De omheining van de weide is beschadigd, Vorige week donderdag is een boom omgewaaid en is door onze omheining gevallen. Deze willen we herstellen.

Partners

Partners van Casius