Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Limburg.

102 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuin laten aanleggen, verschillende parking plaatsen aanleggen van een appartementsgebouw, tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen, aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, afsluiting in sierbeton plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 20 juni 2017

Bekaertdraad plaatsen

We zouden de scheidingslijn met de buren willen laten afmaken met een Bekaertdraad op betonplaat en met een bovenbuis. Hoogte draad 180. Totale oppervlakte 45 m.
dinsdag 20 juni 2017

Tuinwerken en gras zaaien

In mijn achtertuin heb ik een achtal fruitbomen staan, nu is er rond die bomen veel onkruid en grassen. Ik zou de palen willen laten weghalen en boomstammen van een vroegere haag en gras zaaien. Ook moeten er hagen gesnoeid worden.
dinsdag 20 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafscheiding van 1,70m hoog en 5,60m breed plaatsen. Totale lengte van de gewenste afsluiting: 5,60m. Nu Bekaertdraad.
maandag 19 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Vanaf de straatkant ongeveer 1,50 m hoogte en lengte ongeveer 10 m. Tot einde (26 m) ongeveer 2,20 m hoogte. In bruin hout- of blokkenmotief aan weerskanten. Totale lengte van de gewenste afsluitin ongeveer 36 m
maandag 19 juni 2017

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen te plaatsen . Onderkant betonplint van 50 a 60 cm hoog en dan draad totale hoogte 200 à 220 cm Totale lengte van de gewenste afsluiting: : +-20 meter
maandag 19 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting te plaatsen : de lengte 14 m, hoogte ± 2 m ,beide zijde sierafwerking. Te plaatsen tussen twee inritten op een veilige afstand van de straat.
zondag 18 juni 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen 1. 8 m hoogte, rechthoek vorm 60 x 20 m met aan 1 zijde van 20 m ruimte voor een poort met zuilen exclusief betonplaat onderaan en bovenbuis bovenaan. Interesse voor houten platen met betonplaat en betonnen palen. Afmetingen 1 x 60 m apart voor verdeling kosten met de buren.
zaterdag 17 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

60 meter draad met bovenbuis en betonplaat te plaatsen ,met poort van 1,25 meter De totale lengte van de gewenste afsluiting is 60 meter
zaterdag 17 juni 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Momenteel staan er coniferen maar die gaan eruit. Er is een bestaande afsluiting maar die is te laag vandaar nieuwe afsluiting plaatsen. Tevens hebben wij vroeger een tuinmuur (toen waren er nog buren en we lagen vrij hoog) gezet met holle betonblokken waarin eventueel in gewerkt kan worden.
woensdag 14 juni 2017

Haag verwijderen

Ik heb een haag van ongeveer 15 m lang, 2. 5 m hoog en 1. 5 m dik die uitgetrokken moet worden.
woensdag 14 juni 2017

Verwilderde tuin omploegen, frezen en zaaien

Bestaande beplanting is reeds kapot gespoten en is volledig dood, tuin is 20 meter breed op 22 meter diep. Graag aparte prijs voor voor het freeswerk, en oprapen stenen (afvoeren is niet nodig) en inzaaien.
woensdag 14 juni 2017

Kunstgras plaatsen

Wij zoeken een bedrijf die voor ons kunstgras kan aanleggen op een oppervlakte van (30x10) 300 m2 in Hasselt.
dinsdag 13 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen : begint tegen het huis (+-3 m) hoek om en dan zijde van 40 m, hoek om 20 m en dan 40 m hoek om richting straat. Ongeveer een 100 meter af te sluiten.
dinsdag 13 juni 2017

Onderhoud tuin, snoeiwerk, paden schoonmaken, vijveronderhoud

Tuinman voor snoeiwerk, paden schoonmaken, vijveronderhoud, hekwerk nalopen, dierenverblijf nalopen. Grote tuin (20m x 160m) en veel werken te doen in meerdere dagen.
dinsdag 13 juni 2017

Betonplaten met reliëf als afsluiting plaatsen

Plaatsen van afsluiting in betonplaten met (hout)reliëf: 1,6m. Hoogte afsluiting tussen 2 gemetste muren Totale lengte is ongeveer 36m.
maandag 12 juni 2017

Betonnen afsluiting met houtmotief plaatsen

Graag hadden we aan beide hetzelfde houtmotief met 20 van 5 platen hoog en 16 meter met 3 platen hoog.
maandag 12 juni 2017

Haag snoeien

50 m haag snoeien. Hoogte 2m. Stelling is ter beschikking.
maandag 12 juni 2017

Algemeen onderhoud en vervanging gras

Een stuk gras van 4 x 4 moet worden weggehaald en vervangen door nieuw gras. Daarbuiten nog besproeien van onkruid en verwijderen van onkruid in voor en achtertuin.
vrijdag 9 juni 2017

Nieuw gras zaaien

Ik wil oud gras vervangen door nieuw met een oppervlakte van ongeveer 10 m². Dus oud gras omspitten en nieuw gras zaaien.
vrijdag 9 juni 2017

Afrastering met draadpanelen

Ik wil een afrastering met draadpanelen lengte 19 meter en hoogte 2 meter.
donderdag 8 juni 2017

Plaatsing afsluiting in wilgentakken

In onze voortuin hebben we enkele weken geleden wat bomen laten trekken. Om de vrijgekomen ruimte te dichten, zijn we op zoek naar een natuurlijke oplossing in de vorm van een wilgentakken afsluiting. Dit zou gaan over een hoogte van +/- 1 m 80, over een afstand van +/- 9 m 60.
donderdag 8 juni 2017

Tuin gedeeltelijk te renoveren en snoeien hagen

De tuin aan de voorkant is ongeveer 3 a 4 are groot . Gedeeltelijk renoveren van de tuin: Het gras moet vervangen door dolomit en de inrit (2 a 3 are door grijze kiezel. Daarbij nog het snoeien van de hagen ongeveer 200 meter en enkelen kleinere aanpassingen. Bezichtiging is dus noodzakelijk
maandag 5 juni 2017

Plaatsen omheining en poort in composiet

Plaatsen van een omheining in composiet en poort . Omheining van 36 m lang.
zondag 4 juni 2017

Betonafsluiting plaatsen

Haag verwijderen en vervangen door betonplaten (2 m hoogte) over een afstand van +/- 14 m. Eventuele optie : gekleurde structuurplaten.
zaterdag 3 juni 2017

Waterput boren

Ik wil een waterput laten boren. Doel: tuin besproeien.

Partners

Partners van Casius