Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
192 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Limburg:

dinsdag 7 april 2020

Betonnen afsluiting zetten

Het gaat om twee stukken: één van ongeveer 8 meter en één van ongeveer 1,5 meter. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)
maandag 6 april 2020

Coniferen verwijderen

Graag zou ik een rij coniferen laten verwijderen. Deze bevinden zich aan de zijkant van mijn perceel (als afscherming tussen mijn woning en de buren), makkelijk bereikbaar via de oprit van mijn buurman. De coniferen staan in een rij van 35meter ongeveer 50 in totaal en zijn vanaf de grond 2.5m hoog en ongeveer 0.5m breed (dik).
zondag 5 april 2020

Afsluiting plaatsen in hardhout met betonpalen

Houten schutting tussen betonpalen en betonplaat (onder). 1 zijde, lengte 50 meter en hoogte van 1,80 meter.
vrijdag 3 april 2020

Uitvoeren van aantal werken in de tuin

Ik heb een 40-tal recent aangeplante bomen (vorig jaar en dit jaar) waarrond dammetjes zouden moeten gegraven worden om ze beter water te kunnen geven. Bijkomend poeltje uitgraven van om en bij de 2x2m, 1m diep. Bereikbaar met materiaal... Verder nog oude pad (deels bedolven onder gras) weghalen en deel van de tuin omfrezen om borders te kunnen aanplanten.
vrijdag 3 april 2020

Omheining + poort plaatsen

Naast mijn tuinhuisje dient een kleine zone omheind te worden met een poort. Alles op 1,7 of 1,8 m hoogte en totale breedte is 2,82 m. De poort zou 1 meter moeten zijn en overige 1,82 meter de omheining. Wel dienen er enkele klinkers uitgebroken te worden om de palen vast te kunnen zetten.
donderdag 2 april 2020

Tuinafsluiting zetten

Ik ben van plan om een tuinomheining ( type bekaertdraad ) te laten plaatsen. Het materiaal koop ik ( in principe, maar geen must ) zelf. - 1.2 m hoogte - met bovenbuis - zonder boordsteen - ongeveer 105 lopende meter met 2 hoeken Ik zoek iemand voor de plaatsing.
dinsdag 31 maart 2020

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 15 houten panelen van l=1,80m x h=1,80m en 5 panelen van l=1,80m x h=0,90m, incl opbraak en verwijderen van bestaande houten schutting. De panelen dienen van goede kwaliteit te zijn en moeten minstens 10 a 15 jaar stand te houden. Ze mogen indien beschikbaar ook een hoogte van 2,00 meter hebben, al naargelang de beschikbaarheid.
dinsdag 31 maart 2020

Palen draadafsluiting vervangen

Door een storm is mijn draadafsluiting beschadigd. Er moeten zo een 5-tal palen worden vervangen.
maandag 30 maart 2020

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven willen,met als opvulling breuksteen. De afmetingen ervan zijn: 45 cm diep, 6,5 meter lang en 70 cm hoog.
zondag 29 maart 2020

Uitdoen en verwijderen van coniferen

Een rij van ongeveer 50 coniferen, met een hoogte van 2 tot 3 meter uitdoen en verwijderen. Het terrein is goed bereikbaar. De coniferen liggen op grens van buren.