Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor composiet afsluiting plaatsen:

Composiet afsluiting plaatsen

Wij willen graag een afsluiting van ongeveer 20m. We zouden eventueel ook graag een poortje willen. We hebben een sterke voorkeur voor recycleerbaar materiaal, dat kleurvast is en een 'natuurlijke' look heeft.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Alken (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet afsluiting plaatsen uit heel België:

Composiet afsluiting plaatsen

Er staat al een draadomheining die met betonnen platen verankerd is. We zouden graag de basis hiervan gebruiken om een composiet oplossing te plaatsen. Langs een kan dient de basis constructie ter lengte van 4 meter nog geplaatst te worden. Totale lengte zou ongeveer 25 meter zijn hoogte 1.80 meter.

Afsluiting te plaatsen

2 palen om te betonneren, 1 paal voor aan de zijgevel van het huis, een poortje van 1400mm breed en een vastpaneel. Uitvoering in WPC.(composiet)

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting te plaatsen op betonnen keerwanden ,+/_ 80 meter, nieuwbouw, met kraan bereikbaar.

Haag verwijderen en composiet afsluiting plaatsen

Haag verwijderen en composiet afsluiting plaatsen ongeveer 30 meter. Hoogte afsluiting 1m80. Momenteel staat er een coniferen haag dus er moet echt wel volledig van nul begonnen worden.

Verwijderen van huidige afsluiting en composiet afsluiting plaatsen

Uitbreken van bestaande omheining,( betonplaten en palen) en plaatsen van een nieuwe omheining (kunststof) Lengte af te sluiten is ongeveer 12 meter. De hoogte 1.80 meter.

Huidige afsluiting verwijderen en composiet afsluiting plaatsen

Rechte afsluiting plaatsen met een lengte van ongeveer 35 meter. Standaard hoogte 1.80/2 meter. Dit is tussen de buren en gezamenlijk. Er staat nu een hekwerk ook graag verwijderen door de vakman. Voorkeur gaat naar een composiet afsluiting.

Composiet tuinomheining plaatsen

Plaatsen van een composiet tuinafsluiting, en verwijderen oude afsluiting. Het is ongeveer een 80 lopende meter en de hoogte 1.80 meter. Dat is een U vorm.

Composiet afsluiting plaatsen

Graag wil ik een composiet afsluiting plaatsen over een lengte van 20m Met een hoogte van 1m80. Graag ook verschillende opties overlopen met de vakman ivm het materiaal .

Partners

Partners van Casius