Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Berbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Berbroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Berbroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Berbroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Berbroek:

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb aan de goed bereikbare straatkant van onze tuin een rij coniferen staan van 3,5m hoogte over een lengte van 45m. Deze zou ik willen laten weghalen en waar de coniferen stonden zou er een sleuf van ongeveer 80 cm breed en 40cm diep mooi uitgegraven moeten worden en gevuld met goeie tuingrond (om naderhand een haagbeukenhaag (carpinus) te plaatsen, maar daar vraag ik nu geen offerte voor).

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen schutting van 1m80 hoog. Met structuur en geverfd aan 1 zijde. Voor een lengte van ongeveer 45 meter

Steenkorven plaatsen

Voorkant huis ongeveer 14 meter en breedte ongeveer 6 meter : dan zijkant huis : ongeveer 8 meter lang en 6 meter breed voor parking te maken : en zijkant huis achter: voor terras : ongeveer 10 meter lang en ongeveer 5à6 meter breed

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.

Plaatsen draadafsluiting

Plaatsen 30m draadafsluiting van 1,8 m hoog met een poortje van 1m met slot. Er moet niets worden afgebroken.

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag een voorstel voor ondoorzichtige scheiding tussen 2 eigendommen. 3 of 4 *180cm in composiet of beton (met motief). Voorstel met en zonder installatie. Nu staat er niks van afsluiting.

2 Walnotenbomen verwijderen

Ik wil 2 walnotenbomen uit mijn voortuin verwijderen. Bomen zijn ongeveer 10 jaar oud. Alles opruimen en wortels verwijderen. I

Bamboe verwijderen + wilde winge

Mijn buren klagen dat de klimop onder hun stenen kruipt en vind geen oplossing, is +/- 2 m breed. De wilde winge of winde dreigt al mijn planten en bloemen te versmachten (linkerkant van mijn tuin, +/- 8m diep en 3 m breed).

Tuin frezen en graszoden leggen

De tuin van mijn nieuwbouw woning wil ik laten frezen en daarna graszoden laten leggen. Het werk zal ongeveer van 80 tot 100 vierkante meter bedragen.