Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Berbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Berbroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Berbroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Berbroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Berbroek:

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.

Afsluitingen plaatsen

Wij hebben een oude vierkantshoeve gerenoveerd. In de zomer willen we beginnen met de buitenaanleg. We hebben een erf van 66 are dat we willen omheinen. De plannen zijn hiervoor getekend. Kastanje afsluiting (treillage), paardenomheining / post & rail 280 lopende meter 2m hoog paardenweide 85 lopende meter met poortje zwarte draad - bekaert

Heraanleggen voortuin

Wij willen onze voortuin laten heraanleggen (20×5m). We zouden boordstenen laten plaatsen, aanleg van een worteldoek met daarop dan kiezels in patroon. Daartussen zouden we graag nog een aantal sierplanten aanleggen. Alsook plaatsen van Engels hekwerk a.d. straatkant. Momenteel is het gras, afgebakend door (kapotte) beukhaag (indien mogelijk ook door jullie te verwijderen). Mocht het mogelijk zijn mogen jullie het tuinafval meenemen.

Houten afsluiting

Ik zou graag een omheining laten plaatsen met volgende afmetingen: lengte is 4 meter, hoogte is 2 meter. Graag met ayous tropisch hout.

Draadpanelen plaatsen

Hoogte draadpaneel graag 1m70 hoog. Totale lengte van oppervlakte waarop we een omheining wensen is 65m in totaal. Buitenmaten tuin: linkerzijde ongeveer 19m60, achterzijde ongeveer 11m85, rechterzijde ongeveer 21m05 en de voorzijde ongeveer 12m50.

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting 1m50 hoog met topbuis op betonnen voeten met platen van 40 cm hoog er tussen 20 meter lang.

Steenkorven + draadafsluiting plaatsen

1) Ongeveer 60 m draadafsluiting. Er staan reeds betonnen L-profielen. Kleur: zwart; met bovenbuis. Eén stuk is 40 m lang en dan haaks daarop een stuk van ongeveer 20 m. 2) Ongeveer 6 m schanskorven met metalen steunpalen plaatsen. Geen fundering aanwezig. Moet in bloembak komen. Enkel grond aanwezig. Best is misschien ter plaatse eens afspreken om te kijken hoe en wat ....

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over een scheiding tussen 2 percelen. +-20 meter. Betonplaten plaatsen. Nu staat er draad met palen dient afgebroken te worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat om 70 lm omheining ban 1.80 hoogte geplaatst op betonnen keerwanden ( 30 lm) De overige meters gewoon in de grond.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen. Vermoed 3 op 3 meter plaatsing Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)