Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Bilzen:

Betonplaten herstellen

Herstellen van betonplaten die omvergewaaid en gebarsten zijn. Lengte van 16 meter - hier en daar barsten.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Tuinhuis afbreken en nieuw tuinhuis opbouwen

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen en nu moet dit tuinhuis afgebroken worden en er moet een nieuw tuinhuis in elkaar gestoken worden. Het betreft een blokhut met 2 deuren en licht hellend dak + een afdak wat erlangs moet gemonteerd worden. Het tuinhuis is 3m op 4m op 2 m hoog. Het afdak erlangs is ook 3m op 4m.

Tuinhuisje afbreken en nieuwe plaatsen

Tuinhuisje en voliere afbreken en nieuw tuinhuis plaatsen. Grootte - wou hij niet zeggen (ze moesten maar eens komen kijken)

Herstellen omheining Bekaertdraad

Mijn omheining is beschadigd door de bus van mijn buurman. Het gaat om een Bekaertdraad met bovenbuis en betonplaat. De draad is vooral vanboven beschadigd/opgestroopt en ik denk dat 1 paal niet meer recht staat.

Plaatsen van omheining met betonplaten

Ik wil graag een omheining laten plaatsen van betonplaten. 10m lang en 2.10 meter hoog. Op de grond loopt al een beton vloer van 20tal cm breed waar momenteel ijzer draad staat.

Draadafsluiting zetten

Graag vakman voor afsluiting. Gewone daad 50 meter lengte + palen+ PLAATSING.

Composiet afsluiting zetten

Vakman voor een composieten omheining. 27 m en 2m hoogte in grijstint.

Betonafsluiting zetten

Ik wil een nieuwe afsluiting in één recht stuk van 20 lopende meter. Als materiaal graag beton en hoogte moet 180 cm zijn.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor 25 m draad ,hoogte is 1,2m , 4 palen van 2m dia is 60 mm , en daarbij horende toebehoren .