Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Bree te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Bree.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Bree of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Bree die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Bree:

Houten afsluiting plaatsen

Ga de volledige tuin van bijna 5a herdoen dus ook opnieuw omheinen. Iets meer als de helft wordt vaste omheining. We zouden dus graag betonpalen met daartussen houten panelen laten plaatsen.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen. Vermoed 3 op 3 meter plaatsing Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Steenkorven profielen zonder opvulling plaatsen

Steenkorven zonder opvulling gewenst. Twee schermen van 60 x 60 en 150 cm hoog.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting Bekaert plaaten met bovenbuis . Afmeting 2m hoog circa 22m lang + dezelfde draaipoort 4m breed . Draadafsluiting achter de bomen plaatsen. Bomen en struiken dienen dringend geplant te worden.

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen plus poortjes

Wij wensen onze woning te omheinen. +/- 150 lopende meter (50 + 50 + 20 + 30) . En een 1.60 of 1.80 hoogte. Twee poortjes aan de voorzijde en aan de zijkant. Zonder slot. Van 1 meter breed. Draadomheining graag in groen. Met onderplaat en bovenbuis.

Betonnen afsluiting plaatsen

We willen achter in de tuin een hoger beton schutting nu staat er een lage ongeveer 25 meter.

Plaatsen betonplaten

Er staat een afsluiting die eerst verwijderd moet worden. Betonnen omheining: L= 12 m H= 2. 00 a 2. 40 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Draadaflsuiting (groen) met betonnen boordstenen, 2 m hoog en met bovenbuis plaatsen. 11,7 Lopende meter. Afsluiting te vervangen.

Steenkorven plaatsen

Plaatsen op zwarte grond, 6m lang 60cm hoog en 30cm breed, met keien in.

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Graag plaatsen van tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout. Het zou gaan voor 20 meter in panelen van ongeveer 1. 8 m x 1. 8 m met een poortje.