Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Diepenbeek:

Vijver aanleggen

We zoeken iemand die onze vijver kan aanleggen. Hij hoort 270 op 470 cm en 170 cm diep te zijn. Er is wel 1/3 de van beplanting dus dat stuk moet niet zo diep. Wij zouden die graag gemetst hebben en met folie afgewerkt. Filtering of zuurstofpomp voorzien.

Plaatsen omheining

Zouden graag de hof omheinen met betonnenplaten met steenlook. De hof heeft een u vorm. 16 meter + 26 meter 20 meter met vier knikken in. De draad omheining is een rechte lijn van 16 meter met ook een voorziening van een dubbele poort van 2m. Ook het verwijderen van de bestaande omheiningen zou erbij zitten. Geheel van 75 lopende meters.

Afsluitingen plaatsen

Wij hebben een oude vierkantshoeve gerenoveerd. In de zomer willen we beginnen met de buitenaanleg. We hebben een erf van 66 are dat we willen omheinen. De plannen zijn hiervoor getekend. Kastanje afsluiting (treillage), paardenomheining / post & rail 280 lopende meter 2m hoog paardenweide 85 lopende meter met poortje zwarte draad - bekaert

Betonnen afsluiting plaatsen

Omheining over een lengte van ongeveer 40 meter . Vervanging . Hoogte 1 m80. Platen van 40 cm mag oook op 2 m.

Omheining plaatsen

Halfopen bebouwing, hoekhuis straatkant omheining te zetten. Dit voor ongeveer 70 lopende meter in betonplaten met structuur.

Vernieuwen tuinafsluiting

ik heb een rij haagdennen te verwijderen alsook de betonpalen van mijn huidige afsluiting met de Bekaert draad van 1,5m hoogte. (totale lengte in 1 stuk is 66 meter) in de plaats wil ik de betonnen afsluiting van BAJ beton, hoogte 2,00 meter, type firenze, kleur grijs, zonder afdeklatten en zonder paalhoedjes

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Op de bouwgrond staan drie bomen en veel struikgewas. Foto is beschikbaar. Enige probleem is dat de drie bomen via de omgevingsvergunning dienen gekapt te worden. Het struikgewas mag er asap vanaf. Oppervlakte : 7,5 are

Heraanleggen van grasperk en omboording

De oppervlakte van de tuin weet ik niet van buiten. Wel moet er een nieuwe grasmat komen maar eerst de bestaande weg doen en de grond onkruidvrij maken. maar dat zien we wel ter plaatste wat de mogelijkheden zijn.

Composiet afsluiting zetten

Vakman voor 18 meter afsluiting met een hoogte van 2 meter ,geplaatst.