Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Diepenbeek:

Composiet afsluiting zetten

Vakman voor 18 meter afsluiting met een hoogte van 2 meter ,geplaatst.

Frezen van tuin

Vakman voor een tuin van 10x25m on te frezen en te egaliseren. Momenteel staat er onkruid op. Eventueel mag het inspuiten van de huidige situatie bijgeteld worden.

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen. Het opmaken van een bestek voor de verzekering en het nadien herstellen van de omheining. Vakman ter plaatse komen voor opmeting. Ongeveer 3 lopende meters. (bovenbar 9 meter)

Betonnen afsluiting plaatsen

22 m afsluiting + fundering en plaatsing. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Plaatsen van poort

Wij willen een poort laten plaatsen die in de plaats komt van de garage die word afgebroken. de garage breek ik zelf af. ik wil gewoon de opties en de mogelijkheden weten wat kan of niet kan. de lengte van de poort zal ongeveer een 5.30 meter moeten zijn ruw geschat.

Steenkorven plaatsen als omheining

Lengte = 28m , Hoogte = 60cm , Breedte = 10cm. Gevuld met keien.

Bestaande gazon omfrezen en egaliseren

Ons bestaande gazon wil ik laten frezen en egaliseren dus zaaiklaar laten maken ongeveer 6 aren.

Betonnen afsluiting plaatsen

Gewoon plaatsen, haag is al weggenomen en alles staat klaar om te plaatsen. Liefst betonnen platen met structuur. 1 m 80 hoog. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 11.5 meter.

Weide afsluiten met draad en bovenbuis

Het is een weide die langs 3 zijden zou moeten omheind worden en zou tegen het uitbreken van een husky moeten bestand zijn. Dus minstens 2 meter. Totale afsluiting is 150 meter.

Draadpanelen tuinafsluiting plaatsen

Er staat nog een oude omheining met betonplaten en betonplaten, de nieuwe omheining in draadpanelen zou op dezelfde plaats moeten komen. De lengte is 35 meter aan 1 stuk doorlopend.