Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Diepenbeek:

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Op de bouwgrond staan drie bomen en veel struikgewas. Foto is beschikbaar. Enige probleem is dat de drie bomen via de omgevingsvergunning dienen gekapt te worden. Het struikgewas mag er asap vanaf. Oppervlakte : 7,5 are

Heraanleggen van grasperk en omboording

De oppervlakte van de tuin weet ik niet van buiten. Wel moet er een nieuwe grasmat komen maar eerst de bestaande weg doen en de grond onkruidvrij maken. maar dat zien we wel ter plaatste wat de mogelijkheden zijn.

Composiet afsluiting zetten

Vakman voor 18 meter afsluiting met een hoogte van 2 meter ,geplaatst.

Frezen van tuin

Vakman voor een tuin van 10x25m on te frezen en te egaliseren. Momenteel staat er onkruid op. Eventueel mag het inspuiten van de huidige situatie bijgeteld worden.

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen. Het opmaken van een bestek voor de verzekering en het nadien herstellen van de omheining. Vakman ter plaatse komen voor opmeting. Ongeveer 3 lopende meters. (bovenbar 9 meter)

Betonnen afsluiting plaatsen

22 m afsluiting + fundering en plaatsing. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Plaatsen van poort

Wij willen een poort laten plaatsen die in de plaats komt van de garage die word afgebroken. de garage breek ik zelf af. ik wil gewoon de opties en de mogelijkheden weten wat kan of niet kan. de lengte van de poort zal ongeveer een 5.30 meter moeten zijn ruw geschat.

Steenkorven plaatsen als omheining

Lengte = 28m , Hoogte = 60cm , Breedte = 10cm. Gevuld met keien.

Bestaande gazon omfrezen en egaliseren

Ons bestaande gazon wil ik laten frezen en egaliseren dus zaaiklaar laten maken ongeveer 6 aren.