Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Dilsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Dilsen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Dilsen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Dilsen:

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.

Houten afsluiting plaatsen

ca 30 lopende meter - afsluiting perceel buren (momenteel nog haag) - hoogte 1m80 Project wordt in overleg met de buren uitgevoerd. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Draadafsluiting zetten

Draadomheining van 180 cm hoog en 40 lopende meter plaatsen. Dit zonder hoeken, één recht stuk.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 33 m draadafsluiting met plint en bovenbuis hoogte 2m. Windschermen worden weggedaan en nu moet er voor de haag een draadafsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting van 180 lopende meter in het beton te plaatsen. Ook 30 meter dubbelplaat te voorzien. Materiaal nog niet aangekocht.

Draadafsluiting plaatsen

We zijn opzoek een een geschikte omheining voor onze tuin. De totale lengte bedraagt 65m. Graag met een bovenbuis en de beton platen onder zodat onze hond er nooit onderdoor kan.

Houten afsluiting plaatsen

Graag had ik een rechte afsluiting van ongeveer 22m lang en 1m80 hoog willen laten plaatsen . Hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Steenkorven plaatsen

Wij zijn op zoek naar een afscheiding om onze compostbakken uit het zicht te halen. De afscheiding gaat ongeveer 5,5 meter lang worden. De hoogte graag 1.80 meter. Opvulling breuksteen.

Plaatsen van twee tuinpoortjes

Plaatsen van 2 tuinpoortjes. Draad is van bekaert, mag van bekaert zijn de poortjes maar hoeft niet.

Metalen afsluiting en composietplaten terras plaatsen

Ik wil graag metalen hekwerk plaatsen voor mijn tuin af te sluiten, deze 10 meter zijn wel niet aan elkaar. Daarnaast wil ik ook 4 à 4,5 meter composieten platen plaatsen om mijn terras af te schermen. De hoogte van deze platen moet tussen 2 en 2.4 meter zijn.