Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Genk:

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwperceel bouwrijp maken - 8are grond met struiken en enkele bomen. Wegvoeren van boom en stronken en struikgewas

Bouwklaar maken van grond

Wij hebben een stuk bouwgrond 3a91ca. Hier staan +/- 40 sparren op, deze zouden gekapt moeten worden en de stronken verwijderd. Zowel hout als stronken mogen afgevoerd worden. Het gaat dus om het bouwklaar maken van een bouwgrond.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afstand is 38 meter, betonnen paal met aan 2 kanten afgewerkte betonnen platen met daarop een afdekplaat (weersinvloeden) , eerste 4m is de hoogte 1,20meter , de rest is 2.20m hoog. Buren hebben dennen staan en wij betonnen palen.

Draadomheining en houten tuinscherm vervangen

Er zou een draad omheining van 1. 00 meter hoog en 25 meter lang geplaatst moeten worden. De lengte te omheinen is een recht stuk zonder hoeken. Zonder betonplaat en bovenbuis. Tevens een houten tuinscherm van 2. 50 x 1. 80 meter. Geen poortje.

Tuin omheinen met betonplaten

Ik wil 25 meter aan betonpalen uit de grond laten halen en de reeds aangekochte omheining & poort laten plaatsen. Deel van de platen is reeds weggehaald.

Draadafsluiting plaatsen

Groene draadafsluiting met bovenbuis en betonblokken, hoogte 1. 80m. Afmetingen 16m, 11,30m en 12 m. Dan nog enkele meters (4/5m? ) met een enkele poort daarnaast, totale lengte grond 6,75m.

Tuin en oprit aanleggen

Aanleg van tuin en oprit. Oprit aanleggen in klinkers. Oppervlakte oprit 200 m². Terras in blauwe steen. Oppervlakte 6 op 10 m . Afsluitingin betonpalen of kunststofmateriaal. Oppervlakte 250 m

Bestaande draadafsluiting verwijderen en betonplaten plaatsen

Betonplaten met structuur plaatsen graag met een hout look. De bestaande afsluiting (draadafsluiting en betonpalen) dienen verwijderd te worden en nieuwe afsluiting plaatsen. ongeveer 32 m afsluiting en 1.50 hoogte.

Haag verwijderen en betonnen afsluiting met motief plaatsen op drie zijden

Haag verwijderen. Betonnen afsluiting plaatsen met motief. Betonnen schutting 2 m hoog BAJ beton motief platen rustique dubbelzijdig : 84 m x 20 m x 84 m. Aan een zijde van de 84 m moet ook een grond kering voorzien worden omdat het stuk grond erlangs lager ligt.

Houten afsluiting verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten afsluiting die zal moeten weggenomen worden door de vakman. Betonplaten met structuur plaatsen graag in houtlook of stenen look.(houtlook, stenen,... ) Lengte van 5 M en 1 lengte van 3 meter.