Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Genk:

Herstellen van Bekaert draad

Door de hevige wind van vorige week staat onze bekaertdraad heel erg los en wankel, Het gaat om een stuk van 180 cm hoog en 14 m lang.

Draadafsluiting met doek plaatsen

Ik heb een omheining draadafsluiting met een doek. Dat is met de tijd kapot gegaan. We moeten de bestaande uithalen en nieuwe geplaatst worden . Nieuwe afsluiting opnieuw draadafsluiting met doek. Ongeveer 20 lopende meter.

Ontbossen bouwperceel

Ik wil een nieuwbouw zetten op een bebost perceel. Graag een richt prijs om de totale kosten in te kunnen schatten. Bevoordeeld hoeveel kost het voor per vierkante meter.

Herstellen gazon, verticuteren (geen grasmatten)

Zwaarbeschadigd gazon, verticuteren, onkruidbestrijding, bijzaaien, bemesten tussen 800 en 1000 m²

Betonplaten leveren en plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 15-16 meter lengte. Hoogte zou tussen 1.6 en 1.8 meter moeten zijn. Beide zijden met verschillend motief. Eventueel ook de afbraak van de oude omheining.

Composiet afsluiting plaatsen

Een composiet afsluiting plaatsen ter vervanging van klimop over een lengte van 14m + een tussenpoortje. Hoogte 1m80.

Verwilderde tuin laten omploegen

Wij willen onze tuin laten omploegen en de grond gelijktrekken. bestaat uit twee delen eerste deel is 480m² tweede deel ernaast 450m². de bedoeling is dat het een wilde tuin wordt dus enkel omploegen en gelijktrekken volstaat. de aanleg van de tuin doen wij zelf.

Houten afsluiting plaatsen

Houten verticale planken tussen betonpalen , lengte ongeveer 25 meter , hoogte 1,80 meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil draadafsluiting laten plaatsen voor 100 lopende meter met onderkant een betonnen plaat en bovenhuis. hoogte van 2 m.Ook een deurtje aan de brievenbus en een dubbele deurtje aan de achterkant. Simple deurtjes. Nu alles vrij om te werken.

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting tussen buren in. ongeveer 20m, maar zit hoogteverschil. Onderkant zou betonplaat (?) moeten worden, waarop afsluiting kan gezet worden.