Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Genk:

Kunststof afsluiting zetten

Het gaat om een lengte van 20 meter in kunststof met houtlook. Te plaatsen door een vakman.

Tuinafsluiting zetten

Ik wil een omheining rond mijn tuin (60 are) plaatsen. Benodigde afsluiting: 300m. Op dit moment staat er al een meidoornhaag rond de tuin. De draad moet dicht tegen deze haag aansluiten. 1 kleine poort dient te worden voorzien.

Fundering voor tuinhuis gieten

Een fundering in beton voor mijn tuinhuis te gieten. Deze zou 10 op 4 moeten zijn. Ook het voorbereidend werk moet gebeuren.

Graszoden leggen

Grasmatten laten leggen. Ongeveer 85 vierkante meter.

Muur in steenkorven plaatsen

Muur plaatsen met steenkorven. Ongeveer 7 à 8 m L. Opvulling: Gekleurd (gepoederlakt roestvrij metaal)

Draadafsluiting zetten

We willen graag een nieuwe omheining. We bekijken nog welke opties het beste zijn om te laten plaatsen. Het gaat om 40m.

Draadafsluiting zetten

De tuin is 100m diep en zou langs 1 kant nieuwe draad moeten hebben in 1 rechte lijn (ongeveer 100m)

Betonnen tuinafsluiting zetten

Dient in rechte lijn geplaatst te worden over 50 meter. Er staat een draad van de buren, daar moet die bijna tegenaan staan. 1.80 à 2.00 meter hoog. De draad van de buren hangt vol klimop en struiken. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...),

Bomen rooien

Enkele hoge coniferen dreigen na de storm om te vallen op de garage en de kippenren van onze buurman. Wij willen deze bomen laten rooien.

Houten schutting en draadomheining zetten

Houten schutting plaatsen van 20 meter lang en 1,80 m hoog. Omheining met draad en bovenbuis met doek te plaatsen. Dit voor 40 meter en ook 1,80 m hoog.