Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Genk:

Draadafsluiting zetten

De tuin is 100m diep en zou langs 1 kant nieuwe draad moeten hebben in 1 rechte lijn (ongeveer 100m)

Betonnen tuinafsluiting zetten

Dient in rechte lijn geplaatst te worden over 50 meter. Er staat een draad van de buren, daar moet die bijna tegenaan staan. 1.80 à 2.00 meter hoog. De draad van de buren hangt vol klimop en struiken. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...),

Bomen rooien

Enkele hoge coniferen dreigen na de storm om te vallen op de garage en de kippenren van onze buurman. Wij willen deze bomen laten rooien.

Houten schutting en draadomheining zetten

Houten schutting plaatsen van 20 meter lang en 1,80 m hoog. Omheining met draad en bovenbuis met doek te plaatsen. Dit voor 40 meter en ook 1,80 m hoog.

Vernieuwen van draadafsluiting

Nieuwe draadafsluiting voorzien tussen ons en onze buren. Met eventueel een poort voor ons. Oude draadafsluiting zal weggenomen worden. Een 10 tal lopende meter.

Perceelafsluiting plaatsen

Ik wens op korte termijn een perceelafsluiting te plaatsen. We zouden graag een vakman vinden voor het laten plaatsen van deze afsluiting voor de tuin/perceelgrens. Het gaat om 40 lopende meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden een betonafsluiting willen plaatsen van 2 keer 25 meter in onze achter tuin. De hoogte is besproken met de buren en mag 2 meter of hoger zijn. De ene 25 meter zouden we met 2 verschillende betonplaten willen werken de andere 25 meter mag enkel zijn. Oude afsluiting en struiken wegnemen.

Herstellen van Bekaert draad

Door de hevige wind van vorige week staat onze bekaertdraad heel erg los en wankel, Het gaat om een stuk van 180 cm hoog en 14 m lang.

Draadafsluiting met doek plaatsen

Ik heb een omheining draadafsluiting met een doek. Dat is met de tijd kapot gegaan. We moeten de bestaande uithalen en nieuwe geplaatst worden . Nieuwe afsluiting opnieuw draadafsluiting met doek. Ongeveer 20 lopende meter.

Ontbossen bouwperceel

Ik wil een nieuwbouw zetten op een bebost perceel. Graag een richt prijs om de totale kosten in te kunnen schatten. Bevoordeeld hoeveel kost het voor per vierkante meter.