Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Genk:

Palen draadafsluiting vervangen

Door een storm is mijn draadafsluiting beschadigd. Er moeten zo een 5-tal palen worden vervangen.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen met poortje en bestaande uit panelen van voor en van achter lengte tuin is ongeveer 35 m lang en denk 15 m breed, graag een hoogte van 1,80 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Een deel van onze achterliggende gronden zal worden verkocht. Ter afscheiding dient een draadafsluiting van twee meter hoog geplaatst met gaasdraad en palen met een doormeter van 60 mm. Dit over een totale lengte van 25 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij hebben interesse in betonnen afsluiting met motief/structuur voor achter in de tuin. De afmetingen zijn 25 meter voor een doorlopende lijn.

Omheining herstellen

Naar schatting is ruim tien meter omheining (twee meter hoog, Bekaert-draad met bovenbuis) beschadigd door de wind. Vraag naar herstelling en opsporen van eventuele schade aan omheining als gevolg van de afgelopen storm.

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting plaatsen van 12m lang 2m hoog.

Draadafsluiting vervangen

We zoeken een uitvoerder die onze oude omheining gedeeltelijk kan verwijderen en nieuwe draad kan plaatsen. Het gaat hier om een stuk van om en bij de 80 meter. We willen nu systematisch (elk jaar een stukje) de volledige draad vernieuwen rond onze school. De werken zouden in oktober moeten uitgevoerd worden.

Metalen tuinhuis in elkaar steken

Gaat om een metalen tuinhuis van ongveer 3m op 2.7m van makro shop. Ondergrond is aanwezig.

Plaatsen draadafsluiting

Het is een draad van 1m60 hoog met bovenbuis 1hoek en een schuin stuk van 1m90 ipv hoek van 90 gr. 43m totale lengte

Draadafsluiting plaatsen

Eerst verwijderen Liguster haag, ongeveer 38 meter. Plaatsen omheining, ik twijfel tussen draadafsluiting en draadpanelen, afhankelijk van de kostprijs.