Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond:

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwperceel bouwrijp maken - 8are grond met struiken en enkele bomen. Wegvoeren van boom en stronken en struikgewas
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond uit heel België:

Ontbossen en bouwrijp maken perceel

Dit betreft een perceel van in totaal 29 are, volledig bebost. Vakman voor het rooien (inclusief verwijderen van kluiten). Verder graag ook rekening houden dat het achterste stuk (gaat later weide worden) rudimentair gelijk gemaakt moet worden. Is het in dit geval nodig om de teelaarde te verwijderen? Voorts zullen we bouwen op paalfunderingen gezien vochtige grond. Grondverbetering in de bouwzone is dus niet nodig.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond 6 are + kasseien uitbreken van oprit

Wij gaan bouwen op een perceel van 12 are en zouden het voorste stuk bouwrijp willen laten maken. Op de huidige inrit staan enkele grote bomen die moeten worden gekapt alvorens we de grond sondering kunnen laten uitvoeren. De kasseien van de oprit moeten worden opgebroken en zouden we in een latere fase hergebruiken voor het aanleggen van een nieuwe oprit.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwrijp maken van terrein voor bouw van een nieuwbouw houtskelet. Verwijderen van ongeveer 30-tal grote (5-10m) bomen, voornamelijk uitheemse eik en enkele berken. Daarnaast ook nog enkele kleinere sparrenbomen. Verkavelingsaanvraag zit in de laatste fase, uitspraak zou eerste week van september moeten zijn. Vanaf goedkeuring mogen de werken doorgaan. In de verkavelingsaanvraag werd ook de boscompensatie opgenomen en de mensen van natuur en bos zijn reeds ter plaatse geweest.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwgrond bouwrijp maken: opp. 720m², een 4 à 5 tal hoogstammige uitdoen (Esdoorn, incl. wortels) en heel wat struiken.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Ik zou onze bouwgrond van 950 m² willen laten ontbossen. Ook zouden de stronken verwijdert moeten worden en zou het geheel genivelleerd te worden. Er staan een 25-tal bomen op van een 15 meter hoogte ongeveer. Er tussen ook een aantal eiken tussen.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Ik heb een bouwgrond aangekocht waar momenteel een bos op staat met naaldbomen. Ik wil dit stuk graag laten ontbossen en dus bouwrijp laten maken. Het gaat om een grond van 19.64 are.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Wij zouden graag onze bouwgrond laten ontbossen. Loofbomen (eik etc): te kappen + frezen oppervlakte 400M2, hoogte 5-10m Naaldbomen: te kappen + frezen oppervlakte 500M2, hoogte bomen: ongeveer 10m

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwgrond van ongeveer 8,25are ontbossen en bouwrijp maken.