Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen omheining plaatsen:

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 30m x 2m plaatsen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen omheining plaatsen uit heel België:

Betonnen afsluiting zonder structuur plaatsen

Betonplaten omheining ongeveer 30 meter, hoogte 2 meter plaatsen Liefst betonplaten zonder structuur dus een egale betonlook.

Houten omheining met betonpalen plaatsen

Oude haag wegnemen en vervangen door een houten omheining over een afstand van 13 meter. De schuttingen heb ik liggen, de betonnen onderplaten en palen niet. Op 1m afstand plaatsen van waar de haag zat.

Vernieuwen van bestaande omheining

Ik wil de omheining met de buren vernieuwen, nu staan er betonnen palen met draadwerk. Het zou gaan over +/- 25lopende meter. De betonnen palen zouden moeten blijven staan. Eventueel met houten panelen ertussen.

Afbreken van betonnen tuinmuur en nieuwe omheining plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 28m x 2m verwijderen. 15 Gewapende betonnen palen zijn ingegraven en in beton verankerd. Houten tuinafsluiting met betonplaat onderaan en alluminium palen plaatsen over dzelfde lengte en hoogte.

Nieuwe omheining plaatsen

Panelen opbreken en nieuwe plaatsen aan een omheining. Nu staan er betonnen platen en er zou een nieuwe omheining moeten komen in het hout. Er staat ook een terrasoverkapping waar eens naar gekeken moeten worden. De omheining is ongeveer 20 lopende meter.

Tuinomheining plaatsen

Graag had ik 50 lm groene draadomheining laten plaatsen van 1.8m hoog met een betonnen plaat onderaan en een paal bovenaan. (zie voorbeeld foto). Eventueel ook bestaande omheining afbreken.

Omheining plaatsen

Omheining met houten schermen van een 15 lopende meter ongeveer. Van 1,8 of 2m hoog. Met betonnen palen en betonnen ondergrond.

Plaatsen betonnen afsluiting

Het zou gaan om 34 lopende meter zonder hoeken gewoon recht met 3 verschillende hoogtes. Omheining in 3 verschillende hoogtes starten bij hoogst mogelijk (2.40m). De afsluiting doen we zelf weg.