Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Ham te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Ham.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Ham of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Ham die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Ham:

Omheining herstellen

De wind heeft de wal rond het huis beschadigd, daar zijn een paar platen uit gegaan en de paal waar die tussen hangt staat scheef.

Herstellen Bekaert afsluiting en hek

Er zijn door de storm 2 bomen op de Bekaert omheining gevallen. Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag tuinomheining laten zetten; Vakman moet komen meten alsook bespreking soort materiaal.

Afsluiting met beton en hout plaatsen

Houten afsluiting zetten voor een halfopen bebouwing. Houten panelen met betonpalen en betonplaat onderaan. Zo een 50 à 70 lopende meter.

Draadafsluiting zetten

Het betreft een nieuwbouw. er zou links en rechts een betonnen (of andere mooie dichte) schutting moeten komen zowel links als rechts 24 meter elk. in het verlengde van deze schutting (enkel rechts) zou er dan verder tot achter in de tuin een draad ofzo moeten komen en dit zou nog een 50meter zijn. 24 meter betonschutting aan 2.40meter hoog en de andere kant betonne schutting van 2meter en draad van 2 meter hoogte.

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van afsluiting 42 meter lang met geimpregneerd hout tuinschermen horizontaal 180 x 180 en 2 cm dik beton grondplaat 2.00 x 0,40 betonnen palen. Totaal nieuw geen stormschade.

Stormschade aan tuinomheinen herstellen

Stormschade aan tuinomheining door omgevallen boom van buur. En daarna moet de omheining gemaakt worden.

Herstellen en/of vernieuwen van betonnen omheining

Onze betonplaten omheining is beschadigd door een wagen die erin is gereden. De omheining is 2 platen hoog boven de stoepdallen.

Gazon heraanleggen

Gazon vernieuwen door opnieuw te zaaien. Gaat om ongeveer 150 m².

Snoeien taxushaag

Ik heb een haag van ongeveer 55m lang, 1m hoog en 1 m dikte die zou moeten bijgesnoeid worden.