Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hasselt:

Steenkorven plaatsen in tuin

Aanleggen van steenkorven met over een afstand van 10 lopende meter met hoogte van ongeveer 180 cm.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij hebben een huis gekocht waar er slechts aan een zijde van de tuin een nieuwe betonnen omheining moet komen. Het bedraagt een lengte van ongeveer 25m, de hoogte ken ik nog niet. Een deel van de omheining is beschadigd, een ander deel minder. Dus eventueel kan dat gerecupereerd worden.

Tuinomheining uit pvc of eternit plaatsen

Ik wil mijn houten tuinomheining voorzien van duurzaam PVC of enternit platen. Nu zijn ze behandeld met verf, maar die bladert elk jaar af. Totale opp +- 75m²: twee keer 16m en een hoogte van 2m20.

Betonnen afsluiting zetten

Voor betonmuur aan 2 zijden van de tuin: lengte 11 meter lengte 15 meter hoogte 2 meter enkelzijdig motief

Herstellen tuinafsluiting na stormschade

Draadafsluiting achtertuin te vervangen na stormschade: 11 meter, groene Bekaertdraad, van paal tot paal, geen hoeken. Hoogte: 1.80

Bestaande houten omheining herstellen

Herstellen van houten tuinafsluiting. 18 Panelen van 2m lang en 1.8m hoog.

Betonnen afsluiting plaatsen

40 lopende meter platen plaatsen 2 meter hoog met houtmotief. De omheining is een rechte lijn naar achter op terrein.

Omheining te vervangen

Wij hebben een hondenomheining gemaakt met kastanjehout en daar rond een haag van 150 cm hoog maar de hond klimt erover. Moet vervangen worden met ontsnappingsproof omheining. Van 30 m op 6m. Omheining te vervangen door hogere palen met draadafsluiting.

Plaatsen leibomen

Ik wil graag leibomen laten plaatsen in onze achtertuin. Graag van het type vol scherm. De bomen komen in een L vorm 10m + 4m. Voor het korte stukje van 4m zal er kunstgras moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten er ook weer boordstenen worden geplaatst.

Omheining rond schoolterrein vernieuwen

Omheining rond het schoolterrein vernieuwen. Bestaande draadafsluiting vervangen door een draadpanelenafsluiting. +/- 335m 3 zijde (75m, 160m, 100m) minimaal 2m hoog en voorzien van een betonplaat onderaan.