Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hasselt:

Aanleg van een petanquebaan in tuin

Petanquebaan aanleggen in tuin.

Dak van tuinhuis bedekken

Dak van tuinhuis bedekken. Oppervlakte 4 x 6 meter.

Tuin onderhouden

Stuk tuin achteraan van 12x60m (nog niet gemeten). Het verwijderen van 'n aantal boomstronken, opkuis schors, freezen, inzaaien weigras.

Stadstuintje heraanleggen

Stadstuintje opfrissen. Gras weghalen en 20m² kunstgras leggen. Aan zijkanten een strook van 5m x 0.6m met boordsteen en witte kiezel aanleggen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij willen graag de scheiding met onze buren vervangen door een thermowood schutting aangezien dit ook terug gaat komen in de afwerking van onze nieuwe garage. Het bedraagt ongeveer een lengte van 50m. Hoogte nog overeen te komen. De huidige afsluiting moet ook nog weggehaald worden.

Draadafsluiting plaatsen

Volledige tuin omheining, ongeveer 300 meter, hoogte minimum 2 meter. Staan ook oude bomen die weggehaald moeten worden of er rond werken.

Afsluiting plaatsen in hardhout met betonpalen

Houten schutting tussen betonpalen en betonplaat (onder). 1 zijde, lengte 50 meter en hoogte van 1,80 meter.

Steenkorven plaatsen in tuin

Aanleggen van steenkorven met over een afstand van 10 lopende meter met hoogte van ongeveer 180 cm.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij hebben een huis gekocht waar er slechts aan een zijde van de tuin een nieuwe betonnen omheining moet komen. Het bedraagt een lengte van ongeveer 25m, de hoogte ken ik nog niet. Een deel van de omheining is beschadigd, een ander deel minder. Dus eventueel kan dat gerecupereerd worden.

Tuinomheining uit pvc of eternit plaatsen

Ik wil mijn houten tuinomheining voorzien van duurzaam PVC of enternit platen. Nu zijn ze behandeld met verf, maar die bladert elk jaar af. Totale opp +- 75m²: twee keer 16m en een hoogte van 2m20.