Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hasselt:

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten afsluiting.Ongeveer 60 m kastanje hekwerk van 180 hoog op houten palen. Nu staat er nog niks.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond 6 are + kasseien uitbreken van oprit

Wij gaan bouwen op een perceel van 12 are en zouden het voorste stuk bouwrijp willen laten maken. Op de huidige inrit staan enkele grote bomen die moeten worden gekapt alvorens we de grond sondering kunnen laten uitvoeren. De kasseien van de oprit moeten worden opgebroken en zouden we in een latere fase hergebruiken voor het aanleggen van een nieuwe oprit.

Composiet afsluiting plaatsen met betonplaat

Een rechte composiete afsluiting plaatsen van 20 meter optie 30 meter zonder hoeken, rechtdoor en met een hoogte van 1.80 a 2 meter. Met een betonplaat onder, er komen geen deurtjes.

Tuinwerken uitvoeren

Er lopen oppervlakkige wortels van gekapte dennenbomen in de tuin. Ik zou deze graag laten wegfrezen. Bovendien de tuin laten gelijktrekken dmv extra grond toe te voegen, die ook ineens de grond minder zuur maakt. De oppervlakte van de tuin = 6m x 18,5m.

Snoeien van hagen

Aan voorkant huis 1 sierboom + 3 hagen snoeien (hagen aan beide zijden snoeien), achter in de tuin 2 hagen snoeien (hagen aan beide zijden snoeien). Aan één zijkant hagen en enkele sierbomen snoeien. Opruimen en groenafval meenemen.

Houten afsluiting plaatsen

Vervanging bestaande ’railing’ van het terras omdat het versleten is . Het gaat over een recht stuk van 6m En 1m50 hoog

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Een omheining bouwperceel van +_ 9 are - 130 lopende meter draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat. Plaatsing afsluiting met grote poort vooraan en deurpoort achteraan na nivellering en plaatsing grachtbuizen achteraan.

Composiet afsluiting plaatsen

Tegen een bestaande betonnen afsluiting zou ik graag een nieuwe afsluiting in composiet willen plaatsen. Dit moet zo een 26 lopende meter zijn en 180 cm hoog.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: smalle balkjes verticaal met kleine spatie (zoals foto van terras restaurant), zodat het licht er nog een beetje door kan filteren. Moderne houten trend afsluiting. Kan bevestigd worden tegen stenen muur (120 cm hoog), De hoogte 180 cm hoog en +/- 8 m lang.

Steenkorven plaatsen

Ik wil een muur in steenkorf plaatsen van 1,80 m hoogte en 2 m lang als afscheiding. Voor het huis wil ik een muur in steenkorf van 5 m lang en 1 m hoog en 7 m lang en 1 m hoog. Graag opvulling met grijs steen.