Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadomheining plaatsen:

Draadomheining plaatsen

Wij willen de draad in een L-vorm laten plaatsen voor het huis. Ongeveer 13.5 m aan de lange zijde en ongeveer 6 m aan de korte zijde. Zwarte uitvoering met bovenbuis.Na 2 m is er een niveauverschil van 80 cm. Hoogte 1m80.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadomheining plaatsen uit heel België:

Nieuwe tuinafsluiting zetten

Oude draad weg nemen en nieuwe afsluiting plaatsen. Draadomheining of in hout / beton. 25 meter in één rechte lijn tussen twee huizen. Hoogte graag 1,50 trapsgewijs naar boven.

Draadomheining plaatsen

Ik had graag iemand willen laten komen om het project samen te bespreken en te zoeken naar de meest praktische oplossing om de tuin volledig van draad te voorzien. Tuin is +/- 50m op 50m. Er staat momenteel een stuk draad met haag, deze moet op sommige plekken hersteld worden. Nieuw af te sluiten 125 lm.

Plaatsen van nieuwe draadomheining

Metalen tuinafsluiting van 43m x 1.25m met bovenbuis plaatsen. Metalen tuinafsluiting van 37m x 1.25m met bovenbuis en dubbele poort van ong. 3m breed plaatsen. Graag groene kleur.

Metalen draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting (draadpaneel) van ong. 36 meter met betonnen onderplaat en palen plaatsen. Graag een hoogte van 1m50. Oude omheining zijn we op dit moment zelf aan het afbreken.

Draadomheining proper verwijderen om daarna terug te plaatsen

Draadomheining weghalen in week van 13/07/2020 en terugplaatsen eind augustus begin september. 1 x 4m enkel draadomheining verwijderen en daarna terugplaatsen. 1 x 3m draadomheining verwijderen en daarna vervangen door houten panelen tussen betonnen palen.

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 27m x 1.5m met bovenbuis en betonplaat onderaan plaatsen. Momenteel muur als scheiding die moet verwijderd worden. Poortje van 1.2m x 1.8m vervangen. Graag zwarte afsluiting.

Tuinomheining plaatsen

Graag had ik 50 lm groene draadomheining laten plaatsen van 1.8m hoog met een betonnen plaat onderaan en een paal bovenaan. (zie voorbeeld foto). Eventueel ook bestaande omheining afbreken.

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 15m x 1.8m. 8m Aan achterzijde en aansluitend nog eens 7m. Graag grijze kleur.