Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin:

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin uit heel België:

Condensatieketel onderhouden

De automatische ontluchting van onze condensatieketel (Daalderop Combifort 24/80+) lekt regelmatig, maar niet altijd. Wanneer dat het geval is, geeft het display ook een signaal dat de keteldruk niet juist is. Daarnaast moet onze ketel ook zijn normaal tweejaarlijks onderhoud krijgen (laatste onderhoud dateert van najaar 2017) en moet worden nagekeken of de ketel in orde is voor de uitrol van hoogcalorisch gas binnenkort.

Onderhoud zonneboiler Vaillant

Bij de plaatsing van onze zonneboiler enkele jaren terug werd ons niet gewezen op het belang van een regelmatig onderhoud. Nu wordt een foutmelding gegeven die verwijst naar een tekort aan glycol vulling, waardoor de zonneboiler dus niet meer actief is.

Verwarmingsketel onderhouden

Onze Weishaupt hogerendements verwarmingsketel heeft een onderhoud nodig. Daarnaast maakt onze boiler regelmatig een piepend geluid.

Onderhoud van ketel, herstellen toilet en circulatiepomp

-Ons huis wordt verwamd door een ACV ketel AlfaSprint M. Onderhoud is nodig hiervoor. -Een kraantje dat de toevoer van regenwater / leidingswater omzet lekt -Een toilet blijft doorlopen -De circulatiepomp van Grundfos werkt regelmatig niet. Kan dit hersteld worden

Onderhoud condensatieketel met gestuwde afvoer Cerapur Comfort van Junkers

Onze condensatieketel is 3,5 jaar oud en werkt prima. Merk Juncker. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur.

Nakijken en onderhoud gaskachel

Gaskachel valt regelmatig uit. Is volledig ontregeld,denk ik. Graag nakijken.

Tuin heraanleggen en regelmatig onderhouden

Wij bouwden recent een nieuwbouw in Kessel-Lo en zijn op zoek naar iemand om onze tuin aan te leggen. Het betreft een kleine grond (3 are). We zijn er zelf nog niet helemaal aan uit wat we precies willen. Dit zal deels ook van de prijs afhangen. Is het mogelijk (eventueel na eens langs te komen) om een prijs te maken van de volgende zaken (liefst apart, zodat we kunnen kiezen welke we nemen): * Gelijkleggen van het terrein (wij hebben een berg aarde achteraan in de tuin liggen momenteel) * Draadafsluiting (zwart) omheen de tuin plaatsen, met poortje vooraan. Eventueel beplanting vlak voor/op het hek om meer privacy te garanderen (iets met weinig onderhoud en wat weinig extra plaats inneemt). * Tuinscherm tussen ons terras en dat van de buren.

Regelmatig onderhoud van de tuin

Graag willen wij een vaste persoon voor het regelmatig onderhoud van de tuin: gras onderhouden (kalken, vetten, ... ) hagen scheren, ... ons totale perceeloppervlakte is 1000 m², volledig afgesloten door levende hagen. Dit zou maandelijks zijn.